ارتش سرخ دات کام

اخبار

تلاش مضاعف سیدجلال برای بازگشت به ت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

تلاش مضاعف سیدجلال برای بازگشت به ترکیب اصلی/ حسینی: تلاش می کنیم طارمی مرد سال فوتبال آسیا شود

ارتش سرخ دات کام :
تلاش مضاعف سیدجلال برای بازگشت به ترکیب اصلی/ حسینی: تلاش می کنیم طارمی مرد سال فوتبال آسیا شود
بهترین مدافع لیگ برتر این روزها دچار مصدومیت است و برای بازگشت به میادین تمرینات ویژه ای را در نظر گرفته است.

سید جلال حسینی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس که این روزها به دلیل مصدومیت به صورت اختصاصی تمرین می کند با تمرینات صبح و بعدازظهری که برای خود در نظر گرفته قصد دارد هرچه زودتر به آمادگی رسیده و به میادین بازگردد. به همین دلیل حسینی هر روز صبح از ساعت 9 الی 13 فیزیوتراپی می کند و عصرها هم در تمرینات پرسپولیس زیر نظر برانکو حاضر می شود.

این در حالی است که هنوز مشخص نیست که حسینی چه زمانی آماده حضور در میادین می شود اما چیزی که مشخص است این است که کاپیتان ملی پوش تیم پرسپولیس برای بازگشت به میادین سخت در تلاش است.

حسینی در گفت وگویی درخصوص مراسم برترین های فوتبال ایران که شب گذشته برگزار شد و بیشتر جایزه ها به اعضای تیم پرسپولیس رسید، گفت: ما یک کار تیمی و گروهی انجام می دهیم و همه بازیکنان و اعضای تیم پرسپولیس برای رسیدن به این موفقیت تلاش کردند. کسانی که شب گذشته روی سکو رفتند و جایزه گرفتند به نمایندگی از کل اعضای تیم در این مراسم حاضر شدند و همه بازیکنان جایزه هایشان را به هواداران پرسپولیس اهداء کردند.

وی ادامه داد: خود من به شخصه از لطفی که به من داشتند و با رأی کارشناسان به عنوان بهترین مدافع انتخاب شدم خیلی خوشحالم و جایزه ای که گرفتم را با تمام افتخار به خانواده شهدای دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و شهدای حرم تقدیم می کنم. البته ما سال سختی را در پیش داریم و باید تلاش مضاعفی کنیم تا موفقیت های مان تکرار شود.

کاپیتان تیم پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت جسمانی اش و اینکه چه زمانی به میادین باز خواهد گشت، افزود: من صبح ها از ساعت 9 الی 13 فیزیوتراپی می کنم و از ساعت 4 هم در محل تمرین پرسپولیس حاضر می شوم تا هرچه زودتر آماده حضور در مسابقات شوم، به صورت پرفشار تمریناتم را انجام می دهم و هواداران پرسپولیس مطمئن باشند همه تلاشم را خواهم کرد تا زودتر به میادین بازگردم.

حسینی درباره اقدام جالب توجه مهدی طارمی که شب گذشته برای گرفتن جایزه بهترین بازیکن سال او را همراه با خود روی سن برد، افزود: مطمئناً اتحاد و همدلی در تیم ما وجود دارد و خوشحالم که بازیکنان حرمت و احترام بازیکنان بزرگتر را حفظ کرده و به آنها احترام می گذارند. بدون شک طارمی می تواند جا پای بزرگان فوتبال ایران بگذارد و این شانس را دارد که بهترین بازیکن آسیا شود. همه اعضای پرسپولیس از موفقیت طارمی خوشحال هستند. همه ما خوشحالیم که طارمی بهترین بازیکن سال شد و تلاش خواهیم کرد تا علاوه بر موفقیت پرسپولیس طارمی هم بتواند به موفقیت های بیشتری برسد و عنوان بهترین بازیکن سال آسیا را مال خود کند.

وی درباره دیدار این هفته پرسپولیس مقابل تراکتورسازی در تبریز ادامه داد: مطمئناً بازی خیلی سختی در پیش خواهیم داشت. یحیی گل محمدی و مجتبی حسینی دو مربی جوان و فوق آلعاده هستند که تیم هایمان با برنامه، سخت کوش و با هدف هستند. ما می دانیم که باید آماده یک کار سخت در تبریز باشیم، از یک طرف هواداران بسیار پرشوری از تراکتورسازی حمایت می کنند و از طرف دیگر این تیم انگیزه بسیار زیادی دارد. تراکتورسازی از بازیکنان با تجربه و کادر فنی خوبی بهره می برد و هر تیمی که در تبریز با این تیم مصاف دهد کار سختی خواهد داشت.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/92286
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان 2 - 0 صنعت نفت 18:45
سپاهان 1 - 0 استقلال خوزستان 19:00
چادرملو 1 - 0 شمس آذر 19:00
آلومینیوم 0 - 0 استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 6 7 12
3 آلومینیوم 6 5 12
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 6 1 10
6 پیکان 6 0 8
7 گل گهر 6 -1 7
8 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
9 فولاد 5 1 6
10 ذوب آهن 5 0 6
11 چادرملو 6 -6 5
12 فجرسپاسی 5 1 4
13 نساجی مازندران 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 شمس آذر 6 -2 2
18 استقلال خوزستان 6 -6 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال