ارتش سرخ دات کام

اخبار

جاسمیان: بازیکن را رنگ کرده اند و م ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

جاسمیان: بازیکن را رنگ کرده اند و می گویند برزیلی است

ارتش سرخ دات کام :
جاسمیان: بازیکن را رنگ کرده اند و می گویند برزیلی است
پیشکسوت و ملی پوش اسبق پرسپولیس در اواخر دهه 60 معتقد است با دخالت وزرات ورزش و جوانان در فوتبال مملکت و به ویژه دو تیم سرخ آبی پایتخت اوضاع از این بهتر نمی شود.

حمید جاسمیان در گفت و گویی، با اشاره به اینکه امیررضا خادم در حد و اندازه ای نیست که برای باشگاه های پرسپولیس و استقلال تصمیم گیری کند، اظهار کرد: با احترامی که برای او قائل هستم باید بگویم که خادم در حوزه کشتی موفق است.

وی ادامه داد: ببینید که در چند ماهه اخیر تیم پرسپولیس چند تغییر مدیریتی داشته است و معلوم نیست مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و کمیته فنی این باشگاه چه کسانی هستند.

بازیکن اسبق پرسپولیس با بیان اینکه حمید درخشان و کادر فنی باشگاه در نتایج به دست آمده در هفته های اخیر مقصر اصلی نیستند، گفت: وقتی که مربی ابزار و مهره لازم را ندارد چه کاری می تواند انجام دهد، امثال دغاغله و صادقیان که این همه پول گرفته اند در فصل جاری چه کاری برای باشگاه انجام داده اند؟

جاسمیان در ادامه با تاکید براینکه پرسپولیس از بنیاد خراب است، تصریح کرد: نمی خواهند اجازه دهند این تیم به شرایط عادی بازگردد، اصلا مشخص نیست مدیرعامل باشگاه به چه جرمی بازداشت است.

وی همچنین در ارتباط با مطرح شدن نام محمد مایلی کهن به عنوان گزینه سرمربی گری پرسپولیس، اظهار کرد: مایلی کهن گزینه مناسبی برای هدایت پرسپولیس است اما بعید می دانم با توجه به اوضاع و احوال باشگاه او پیشنهاد سرمربی گری تیم را قبول کند چرا که مایلی کهن فرد باهوشی است.

این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس همچنین درباره شرایط این تیم تا پایان فصل با توجه به روند ناکامی قرمزپوشان در هفته های اخیر، پیش بینی کرد: ممکن است با ادامه این شرایط ، پرسپولیس به لیگ یک سقوط کند، چرا که بازیکنان و کادر فنی به هیچ وجه روحیه لازم را ندارند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/63525
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال