ارتش سرخ دات کام

اخبار

جامی که اوسمار هم می‌خواهد! ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 8 اظهار نظر

-

1 سال پیش

جامی که اوسمار هم می‌خواهد!

ارتش سرخ دات کام :
جامی که اوسمار هم می‌خواهد!
پرسپولیس به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد رقابت‌های جام‌حذفی خواهد شد و در مرحله اول برخلاف بقیه بزرگان پرطرفدار لیگ برتر مقابل تیمی از دسته اول قرار خواهد گرفت.

پرسپولیس فصل قبل علاوه بر قهرمانی لیگ برتر در جام حذفی هم قهرمان شد که با شکست رقیب دیرینه در فینال و کسب اتوماتیک سوپرجام مزه دیگری داشت. همان قهرمانی باعث شد تا پرسپولیس از حیث تعداد قهرمانی در جام حذفی با استقلال برابری کند و حالا هر دو باشگاه با هفت عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها پرافتخارترین به حساب می‌آیند.

پرسپولیس امشب با عنوان پرافتخارترین تیم رقابت‌های حذفی مقابل نفت و گاز گچساران به میدان خواهد فت که تیم ششم لیگ دسته یک به حساب می‌آید و تیم ضعیفی نیست. بازی کردن مقابل تیم‌های دسته پایین‌تر همواره چالش‌ها و پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و ممکن است فوق‌العاده دشوار شود.

سال گذشته پرسپولیس در همین مرحله و در چنین شرایطی مقابل تیم ون پارس اصفهان قرار گرفت که تا آستانه حذف هم پیش رفت و با دشواری در ضربات پنالتی و به لطف مهارت علیرضا بیرانوند صعود کرد وگرنه در همین شروع راه غافلگیر می‌شد. حالا مصاف با نفت و گاز گچساران هم با اینکه هیچ بازیکن شاخص و شناخته شده‌ای در تیمش ندارد می‌تواند برای اوسمار و تیمش فوق‌العاده دشوار باشد.

پرسپولیس بعد از دو برد متوالی در لیگ برتر به کورس قهرمانی آن رقابت‌ها برگشته اما اینجا رقابت دیگری در پیش است و همه چیز از صفر شروع می‌شود. قرار بود این بازی حدود یک ماه قبل برگزار شود که با خوش‌شانسی اوسمار و تیمش عقب افتاد تا سرخ‌ها با هماهنگی بیشتر با بازیکنان جدیدشان در این رقابت به میدان بروند و احتمال غافلگیر شدن‌شان کمتر شود اما طبیعتاً اوسمار با بازیکنانش با انگیزه قهرمانی وارد این جام خواهند شد.

پیش‌بینی می‌شود پرسپولیس در این بازی با بخشی از بازیکنان ذخیره و احتمالاً تازه‌وارد خود به میدان برود و بازیکنانی مثل عبدالکریم حسن، اوستون اورونوف و حتی ابوالفضل بابایی شانس بازی پیدا کنند ضمن اینکه شاید برخی نفرات مثل وحید امیری و سینا اسدبیگی که بازیکنانی ذخیره بوده‌اند به ترکیب اصلی برسند.

هر اتفاقی که در ترکیب پرسپولیس بیفتد این بازی به خاطر حضور یک استقلالی نام آشنا روی نیمکت حریف تا حدودی می‌تواند حساس و جذاب باشد. پیروز قربانی که البته در سال‌های اخیر هیچ‌گاه به ضدیت با پرسپولیس برنخاسته و مورد احترام هواداران این تیم بوده به عنوان سرمربی نفت و گاز رودرروی اوسمار و یارانش قرار خواهد گرفت و با همان عنصر ناشناخته بودن تیمش می‌تواند شرایط را برای یک غافلگیری بزرگ فراهم کند.

اوسمار که اصلاً دوست ندارد بعد از برد مقابل ذوب‌آهن و یافتن جایگاهی نزد هواداران و پیشکسوتان باشگاه دوباره با تردید مواجه شود احتمالاً با بهترین ترکیب ممکن تیمش را به زمین خواهد فرستاد، هرچند شاید تغییراتی در ارنج ابتدایی اعمال کند که البته می‌تواند منجر به قوی‌تر شدن تیمش هم بشود.

در بین بازیکنان پرسپولیس هم انگیزه‌های زیادی برای موفقیت در این رقابت وجود دارد و نفرات این تیم آنقدر باتجربه هستند که مصاف با تیم لیگ یکی را جدی نگیرند و کوتاه بیایند.

این مسابقه اولین بازی خانگی پرسپولیس بعد از حدود 70 روز است که با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد. پرسپولیسی‌ها انتظار دارند در این بازی با حمایت هواداران‌شان به یک برد راحت دست یابند اما به نظر می‌رسد این بازی روی کاغذ هم اصلاً آسان نیست و در اردوی قرمز هیچ‌کس دوست ندارد از غافلگیری‌های جام شگفتی‌ها بگوید و به روی بد ماجرا فکر کند.

تیم قد بلند پیروز قربانی تهدیدی برای خط دفاعی پرسپولیس
حریف امروز پرسپولیس در لیگ یک تیم چغر و قدرتمندی است و به صورت کلی یک تیم فیزیکی و دونده شناخته می‌شود. آنها مدعی قهرمانی و صعود به لیگ برتر نیستند اما مقابل بالای جدولی‌ها هم باج نداده‌اند یا به سختی شکست خورده‌اند. این تیم در بازی رفت مقابل چادرملو اردکان صدرنشین فعلی لیگ یک تنها با یک پنالتی شکست خورد. نکته مهم و جالب درباره بازیکنان تیم پیروز قربانی اینکه در این تیم بازیکنان بلندقامت زیادی دیده می‌شود و به صورت کلی میانگین قدی بازیکنان این تیم بالاست که همین مسأله می‌تواند مشکلاتی را برای خط دفاعی سرخ‌ها ایجاد کند، بخصوص که قرار نیست گولسیانی در این مسابقه به میدان برود. بدون شک این تیم لیگ دسته اولی برای رسیدن به گل در ورزشگاه آزادی روی ضربات ایستگاهی و کرنرها حساب ویژه‌ای باز کرده است و همین مسأله می‌تواند دروازه پرسپولیس را تهدید کند چرا که حتی اگر این تیم از حیث توان فنی با پرسپولیس برابری نکند از راه ضربات ایستگاهی می‌تواند به تیم اوسمار ضربه وارد کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/159034
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
شهریار ریگی زاده

0

0

1 سال پیش

الهی به امید تو وبرد پر گل


امیر زعیمی

0

0

1 سال پیش

الهی به قدرت خودت پیش به سوی پیروزی دوباره انشالله


محمد

0

0

1 سال پیش

این بازیکنان پیشکسوت پرسپولیس معلوم نیست چه میگن مهاجمان پرسپولیس رافراری دادند


بهزادسلیمانی

0

1

1 سال پیش

اگر از همان ابتدا محکم بازی کنيم، تا آخرین بازی‌ها هم،محکم می ایستیم. انشاالله


خان پرسپولیسی

0

3

1 سال پیش

با توکل به خداوند متعال و غیرت بازیکنان وچینش سرمربی پرسپولیس وسکوی متعصب هواداران فهیم ما برنده ایم 🌺💖🌹💝🚩🚩🚩🚩🚩🚩


روزیه نوری

0

0

1 سال پیش

در چند سال گذشته ندیدم پیروز قربانی که فرد با ادبی است در مورد پرسپولیس حرف نامربوطی بزند . کری خواندن به عنوان استقلالی یک چیز است ( هواداران پرسپولیس به روی خودشان نمی آرن و می خندند ) ولی بی ادبانه برخورد کردن یک چیز دیگه که پرسپولیسی ها با تودهنی محکم جواب می دن .
اما بنظرم اوسمار ریسک نخواهد کرد تا خدای ناکرده اسیر حوادث تلخ فوتبال شود . ( قشقایی بادمان نرفته ) . تیم پرسپولیس آلان موقعیتهای زیادی ایجاد می کنه . با دقت بیشتر بازیکنان و کمی سربالا بودن می شه از هر تیمی زهرچشم گرفت . تیم پیروز قربانی چیزی برای از دست دادن نداره و به همین خاطر در ابتدا بدون استرس و خیلی با فشار و پرسینگ بازی خواهد کرد . کافیست یک گل بخورد آنوقت سیستم دفاعی شان مختل می شه . امیدوارم هافبک هامون که تو لیگ معروف هستند روز خوبی داشته باشند . در مورد اینکه بازیکنان تیم حریف قد بلند هستند و بیشتر روی ضربات ایستگاهی خطرناک هستند کافیست دروازه بان ما ( که امیدوارم علی بیرو باشد ) با خروجهای مناسب توپها رو جمع کنه
بریم برای بازی زیبا و برد در یک مسابقه دیگر


محمدرضایی

0

9

1 سال پیش

ان شاالله جام مال خودمونه


مهرداد

0

8

1 سال پیش

الهی به امید تو

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

هوادار

پنج‌شنبه, 25 اردیبهشت
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

از عملکرد پرسپولیس تا به اینجای نقل و انتقالات راضی بوده‌اید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 12
2 سردار د ورسون 5
3 اوستون ارونوف 4
4 وحید امیری 3
5 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
6 عیسی آل‌کثیر 3
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
15 فرشاد احمدزاده 1
16 یعقوب براجعه 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 30 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 25 اردیبهشت

پرسپولیس 2 - 0 هوادار 18:00
نساجی 0 - 3 ذوب آهن 18:00
شمس آذر 1 - 3 آلومینیوم 18:00
ملوان 1 - 1 فولاد 18:00
سپاهان 3 - 1 استقلال 18:00
چادرملو 0 - 1 گل گهر 19:00
مس رفسنجان 0 - 0 خیبر خرم‌آباد 19:00
استقلال خوزستان 1 - 3 تراکتور 20:00

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 30 38 68
2 سپاهان 30 27 60
3 پرسپولیس 30 22 60
4 فولاد 30 6 53
5 گل گهر 30 7 47
6 ذوب آهن 30 5 44
7 ملوان 30 0 39
8 آلومینیوم 30 -1 35
9 استقلال 30 -3 34
10 چادرملو 30 -6 34
11 خیبر خرم‌آباد 30 -7 33
12 استقلال خوزستان 30 -12 30
13 مس رفسنجان 30 -13 28
14 شمس آذر 30 -20 25
15 هوادار 30 -30 24
16 نساجی 30 -13 23
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال