ارتش سرخ دات کام

اخبار

جلال حسینی: به فرصت های از دست رفته ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

جلال حسینی: به فرصت های از دست رفته کاری نداریم

ارتش سرخ دات کام :
جلال حسینی: به فرصت های از دست رفته کاری نداریم
 مدافع تیم ملی فوتبال می گوید تیم ملی باید بدون توجه به فرصت های از دست رفته به فکر آماده سازی برای جام جهانی باشد.

سیدجلال حسینی درباره شرایط تمرینی و اردوی اتریش اظهار کرد: خدا را شکر در اینجا همه چیز خیلی خوب پیش می رود و همه کارها روی نظم و برنامه انجام می شود. روز گذشته هم یک دیدار تدارکاتی خوب و سنگین داشتیم که البته نباید فراموش کرد که در دوره بدنسازی هستیم. با این حال تمامی بازیکنان از نظر فردی و همینطور تیمی در وضعیت خوبی بودند و روز به روز بهتر خواهیم شد.

وی درباره سطح آمادگی جسمانی بازیکنان گفت: همچنان زمان خوبی در اختیار داریم و بدون توجه به فرصت های از دست رفته اکنون باید بیشتر تلاش کنیم که باعث می شود خوب تمرین کنیم و با حضور همه بازیکنان در کنار هم تمرینات را با ترکیب کامل پیگیری می کنیم.

مدافع تیم ملی در پاسخ به این سوال که چه میزان شناخت از بازیکنان مهاجم تیم های حریف ایران در جام جهانی دارد گفت: به هر حال در این اردو همه چیز طبق برنامه پیش می رود و هر روز جلسه داریم و در هر جلسه درباره تیم های همگروه ما در جام جهانی، تاکتیک آنها و بازیکنانشان بحث می شود که باعث آمادگی و تصویرسازی ذهنی ما می شود.

حسینی درباره بازی های تیم ملی ایران در جام جهانی گفت: بازی های خیلی سنگینی پیش رو داریم و شرایط سخت خواهد بود و به امید خدا پس از این اردوها با شرایط مناسب وارد این مسابقات خواهیم شد.

حسینی در پایان گفت: از مردم و رسانه ها می خواهم تا از تیم ملی و بازیکنان حمایت کنند. ما در این اردوها شرایط پرفشاری را پشت سر می گذاریم و محتاج دعای خیر مردم هستیم. از رسانه ها می خواهم حمایت بیشتری از تیم ملی داشته باشند. در جلسه ای که با ضرغامی داشتیم هم بر این موضوع تاکید شد، اما باید تشکر ویژه ای از رسانه ها و به ویژه مطبوعات داشته باشم و امیدوارم همین شرایط ادامه داشته باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/52168
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

پرسپولیس مقابل ملوان به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو 0 - 2 تراکتور 19:00
پیکان 0 - 0 استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران 0 - 2 شمس آذر 19:15
آلومینیوم 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان 2 - 0 گل گهر 19:30
فولاد 0 - 0 استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 آلومینیوم 4 3 8
4 گل گهر 4 2 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 3 0 4
10 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
11 فجرسپاسی 3 1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال