نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

جنگ پنهاني

جنگ پنهاني
ارتش سرخ دات کام :
روزي كه در لبنان به تيم ملي آن كشور يك پيروزي دردانه هديه داديم همه جا بهانه بود كارلوس كي روش در محل جايگاه رسانه ها به سختي متغير بود. او تيم ملي لبنان را به ضد فوتبال متهم مي كرد و در پي آن اتهام هاي ديگري را هم اضافه مي نمود و حتي كار به جائي رسيد كه درگيري لفظي بسيار شديدي با يكي از خبرنگاران پيدا كرد. اين تغير رفتار كي روش آن روز براي همه ما بسيار بحث بر انگيز بود. مرد مغرور نيمكت تيم ملي ما عصباني بود. شايد به او بايد حق بدهيم كه از بسياري از امكانات فوتبال ما ناراضي باشد اما او با جمع بندي همه اين عوامل به ايران آمد جائي كه او مي تواند مدعي شود كه روي نيمكت تيم ملي نمي نشيند. مگر پول او را تهيه كنند و چنين اتفاقي مي افتد و در اقدامي بسيار ضرب اجل گونه در صرافي هاي تهران به دنبال پول او مي روند. اما كي روش مي تواند خيلي راحت با رفتارهاي غير حرفه اي باعث شود كه محروم شود و بازي ازبكستان را از دست بدهيم و حالا قطر را پيش رو داريم.

 كي روش پس از بازي با لبنان در چهارشنبه گذشته آرام بود و ديگر از لبنان غولي نساخت. !! او مغرور بود و بايد هم اين گونه مي بود اما همه مي دانند كه لبنان غولي نبود كه كي روش و تيمش به آنها باختند. سه امتياز بازي با لبنان اگر امروز در حساب تيم ملي ما بود شايد جام جهاني اين گونه از ما دور نبود. اما بازي را در لبنان باختيم و عامل اين باخت را همه چيز دانستيم جز سو مديريتي كه كي روش و تيم تحت رهبري اش داشته اند. اما تفاوت آن بازي با اين بازي در چه بود؟

در نگاه اول مي توان اشاره به حضور سه مهره طلائي اين بازي نمود. اشكان دژاگه و قوچان نژاد و مجتبي جباري مرداني بودند كه در اين بازي ما را به دروازه پيروزي رساندند. اما مگر براي كسب حداقل تساوي در خاك لبنان بايد از همه نيروهاي خود بهره مي گرفتيم ؟ چرا در هنگام شكست عوامل پنهائي حضور دارند اما در كسب نتيجه پيروزي گفته نمي شود كه سابقه تاريخي فوتبال ما نشان مي داد كه لبنان نبايد حريف بزرگي باشد؟ كي روش با چه عواملي درگيراست؟ بهانه گيري هاي او چه زماني به پايان مي رسد؟

در همين مورد سخن مي گفتيم كه به مصاحبه اخير امير قلعه نوعي و علي دائي در كنفرانس خبري پس از بازي راه آهن و استقلال رسيديم. امير قلعه نوعي مي گويد آقايان از بيرون مي خواهند به استقلال صدمه بزنند ؟ امير قلعه نوعي سالها است از عوامل خارجي سخن مي گويد. از او مي پرسيم اين آقايان چه كساني هستند ؟ فدراسيون ؟ رقباي استقلال يعني سران تراكتورسازي و سپاهان و فولاد ؟ گروه مظلومي ؟ اين آقايان به چه دليل بايد اين كار را بكنند ؟ اين آقايان همه آنهائي نبودند كه امير قلعه نوعي در روزهائي كه در سپاهان و تراكتور سازي هم كه بود از آنها سخن مي گفت ؟ وقتي استقلال مي تواند اين همه برد پياپي بدست آورد اين جنگ پنهائي قلعه نوعي با عواملي كه كسي از آنها خبري ندارد چه فايده اي دارد؟ امیر قلعه نوعي ذهن خودش و طرفداران استقلال را مشوش مي كند. همين مسئله در مورد علي دائي نيز صدق مي كند. او مي گويد داور بي دليل غلامپور را اخراج كرد و كارت هاي ما را سريع مي داد و كارتهاي استقلالي را با مكث ارائه مي كرد. مي پرسيم كه تمامي برتري استقلال بر راه آهن به همان چند تا كارت ربط داشت ؟ او چگونه مي تواند از بازي تيمش راضي باشد ؟ علي دائي هم مرتبا با عوامل خارجي درگير است و هيچگاه نمي گويد او با چه كساني در ستيز است؟

اين حكايت در بسياري از مسائل تيم هاي ما وجود دارد و جالب اينجا است كه اين ويروس به كي روش و كادر فني او هم منتقل شده است. او در قبل از بازي با لبنان جنگ رواني راه انداخت كه قطر و لبنان با هم تباني مي كنند. مي پرسيم چرا او بايد از اين تباني مي ترسيد؟ سالها است كه كشورهاي عربي با هم تباني مي كنند اما اگر ما قوي بوديم و آن گونه به لبنان نمي باختيم و در تهران با قطر مساوي نمي كرديم به ازبكستان مي توانست حداقل گل تساوي را بزنيم باز هم اشباح توهم بر انگيز براي كي روش مي رقصيدند؟ امروز لبنان را برديم و گوئي اشباح رفته اند اما در خرداد ماه آينده و در دوحه باز نخواهند آمد؟
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/37278
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-0

پرسپولیس

سپاهان

جمعه, 29 فروردین
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

موافق حضور اسماعیل کارتال در فصل آینده روی نیمکت پرسپولیس هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 10
2 وحید امیری 3
3 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
4 عیسی آل‌کثیر 3
5 سردار د ورسون 3
6 اوستون ارونوف 2
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 28 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 11 اردیبهشت

چادرملو - فولاد 19:15
نساجی - هوادار 19:15
مس رفسنجان - پرسپولیس 19:15
استقلال خوزستان - خیبر خرم‌آباد 19:30

جمعه, 12 اردیبهشت

استقلال - آلومینیوم 18:15
ملوان - ذوب آهن 18:30
شمس آذر - تراکتور 19:30
سپاهان - گل گهر 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 26 31 58
2 سپاهان 27 26 56
3 پرسپولیس 27 16 51
4 فولاد 26 6 48
5 گل گهر 27 4 38
6 ذوب آهن 27 1 37
7 ملوان 27 0 36
8 چادرملو 27 -5 32
9 آلومینیوم 27 1 31
10 خیبر خرم‌آباد 27 -6 31
11 استقلال 26 -5 29
12 استقلال خوزستان 27 -9 29
13 مس رفسنجان 27 -9 27
14 شمس آذر 27 -13 25
15 نساجی 27 -10 21
16 هوادار 26 -28 21
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال