ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

حاشیه سازها در لیست سیاه / خان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

حاشیه سازها در لیست سیاه / خانزاده اخراجی قطعی برانکو

حاشیه سازها در لیست سیاه / خانزاده اخراجی قطعی برانکو
ارتش سرخ دات کام :
تقصیر خودِ پرسپولیس بود که وقتی هوادارش در قطر کتک خورد، طلبکارانه پشت محمدرضا خانزاده ایستاد. پرسپولیسی که به جای نوشتن حکم اخراج بازیکن حاشیه سازش خود را به در و دیوار کوفت تا رفتار وقیحانه او را توجیه کند. مربیان و مدیران پرسپولیس اگر کمی عرضه به خرج می دادند، نه آن نمایش غیرانسانی- در دوحه- را می دیدیم و نه حتی همین بزن بزن تازه در رختکن درفشی فر را.

محمدرضا خانزاده را پرسپولیس باید روزی کنار می گذاشت که بعد از بازی با تراکتورسازی از تبریز به تهران برگشت و هیچ کس به روی خودش نیاورد که در راه بازگشت، مدافع همیشه مدعی با واژه های غیردوستانه اش چطور به امید عالیشاه تاخته؛ آن هم پیش چشم سرمربی و سرپرست تیم که البته هر دو بر آنچه دیده بودند، چشم بستند.

درست مثل چند روز بعد از آن که وقتی خانزاده در یک بازی تمرینی بر سر محمد عباس زاده فریاد کشید، آقایان مربی و حتی سرپرست پرسپولیس متعجبانه گفتند: «کدام فریاد؟ » و «چه ناسزایی؟ » حتی وقتی محمدرضا خانزاده در درفشی فر به علی علیپور جوان سیلی زد، کسی به روی خودش نیاورد.

خلاصه اینکه آنقدر ندیدند و نشنیده گرفتند تا اینکه آقای مدافع آنطور در قطر بی آبرویمان کرد و حالا هم از خجالت دیگر هم تیمی اش یعنی مبین میردورقی درآمده. بی آنکه از محرومیت 9 ماهه اش درسی گرفته باشد. انگار نه انگار این خانزاده همان بازیکنی است که وقتی کمیته اخلاق به اندازه یک فصل فوتبالی برایش محرومیت برید، با یک بغض ساختگی مقابل مان ایستاد و مظلومانه از خودش دفاع کرد. همانی که کمی بعدتر نامه عذرخواهی نوشت. از پشیمانی اش گفت و اینکه دور از فوتبال، روزهایش به رنگ شب درآمده. اینها را که می گفت و می نوشت، بغضش را دیدیم و حتی به چند قطره اشک هم میهمان مان کرد.

آقای بزن بهادر اما بیش از آنکه دل مان را بسوزاند، ناامیدمان کرد. نه تنها ما، بلکه هوادارانی را که در سیاه روزی ها تنها همراهان پرسپولیس بودند و حالا سر به زیر انداخته اند که چرا پیراهن تیم محبوب شان را به این بازیکنان پوشانده اند. بازیکنانی که نیمکت نشینی عادت شان شده اما این همه محرومیت و جریمه، جنجال را هنوز از سرشان نینداخته است.

یکی مثل خانزاده، یکی مثل صادقیان که حتی نتوانست عبرتی باشد برای هم تیمی اش؛ و حالا هیچ کدام در پرسپولیس جایی ندارند. پیام صادقیان خیلی زود اخراج شد و محمدرضا خانزاده هم آخرین اخراجی این فصل پرسپولیس لقب گرفت؛ باز هم به خاطر یک دعوا. دعوا با مبین میردورقی که بعد از تمرین روز شنبه در رختکن ورزشگاه درفشی فر اتفاق افتاد و از یک بگومگوی ساده، به کتک کاری رسید.

خانزاده به خاطر دعوایی اخراج شد که برانکو هم مثل درخشان ندیده بودش اما بدون تکذیب واقعیت، به آن واکنش نشان داد؛ با خواندن یک حکم شفاهی. سرمربی اخراج کرد و آقای سرپرست، همچنان تکذیب می کند: «من در محل تمرین نبودم اما بعد از شنیدن این خبر که پرس و جو کردم، متوجه شدم اصلا درگیری نبوده و تنها یک جر و بحث ساده بین خانزاده و میردورقی اتفاق افتاده است.»

خود خانزده هم کاری نمی توانست بکند جز دروغ خواندن واقعیتی که اتفاق افتاده. پس همانطور که درگیری اش در قطر- که ویدیوی آن در سراسر ایران دست به دست شد- را تکذیب کرده بود، به پخش شدن خبر تازه ترین دعوایش در شهر هم اینطور واکنش نشان داد: «من اصلا در این درگیری نقشی نداشتم. من در حال لباس پوشیدن بودم که دیدم دو نفر با هم درگیر شده اند. رفتم پادرمیانی کنم اما همه کاسه و کوزه ها را سر من شکستند و بی خودی مساله را بزرگ جلوه دادند.»

خانزاده اما انگار نمی دانست که پیش از او، محمود خوردبین تایید کرده که درگیری بین او و میردورقی بوده. هر چند تکذیبیه اش هم به کار نیامد و از پرسپولیس اخراج شد. محمدرضا خانزاده البته به خاطر محرومیتی که کمیته اخلاق برایش حکم کرده، هفته ها است برای پرسپولیس بازی نمی کند اما هر روز در درفشی فر می دیدمش. با تیم تمرین می کرد که در آخرین تمرین این فصل در تهران، آن را هم از دست داد.

یکشنبه که شد، طبق معمول شال و کلاه کرد و راهی درفشی فر شد اما به او اجازه تمرین ندادند. برانکو همین که چشمش به مدافع جنجالی افتاد، حتی به او فرصت نداد که لباس تمرین بپوشد. به سمت خانزاده رفت و گفت: «بهتر است همین الان محل تمرین را ترک کنی چون تو اخراجی.» و بعد برای اینکه به او مهلت توجیه ندهد، راهش را کج کرد و به سمتی دیگر رفت.

برای محمدرضا خانزاده- پیش از او مبین میردورقی هم با حکم سرمربی محل تمرین را ترک کرده بود- هم چاره ای نماند جز اینکه درفشی فر را ترک کند. او البته خیلی زود برای رفتنش بهانه پیدا کرد و به خبرنگاران پشت در مانده گفت که برای پیگیری پرونده اش باید به کمیته استیناف برود: «این دروغ ها را از کجا آورده اید؟ کسی به من نگفته که اجازه تمرین ندارم و رفتنم هم به این دلیل است که باید به کمیته استیناف فدراسیون بروم.»

خانزاده وقتی محل تمرین پرسپولیس را ترک می کرد، ساعت هنوز به 12 ظهر هم نرسیده بود. حال آنکه کمیته استیناف از ساعت 15 فعالیتش را آغاز می کند و البته به گفته علیرضا صالحی رییس این کمیته، پرونده خانزاده هنوز به استیناف نرسیده است: «اولا که من و همکارانم در کمیته استیناف هنوز به فدراسیون نرفته ایم که خانزاده را دعوت کرده باشیم. ساعت کار ما از 3 بعد از ظهر شروع می شود اما موضوع این است که من هنوز پرونده خانزاده را ندیده ام.

کمیته اخلاق هنوز این پرونده را برای ما نفرستاده و وقتی خودمان نمی دانیم چه خبر است و چه اتفاقی افتاده چطور می توانیم بازیکن را برای پاسخگویی دعوت کنیم؟ » محمدرضا خانزاده البته همچنان می تواند بهانه بیاورد و مثلا بگوید که به میل خود و برای پیگیری پرونده محرومیتش به فدراسیون رفته اما واقعیت، همانی است که تکذیبش کرده؛ اخراج از پرسپولیس.

حاشیه سازها در لیست سیاه
حالا که فصل تمام شده، برانکو هم دیگر مجبور به تحمل بازیکنان جنجالی پرسپولیس نیست. او همانطور که به باشگاه نشین ها گفته، برای بستن تیم فصل بعد بی حاشیه بودن بازیکنان را ملاک قرار داده و به قول خودش دنبال یک خانه تکانی است. اخراج پیام صادقیان هم در راستای همین تصمیم بود و حالا او محمدرضا خانزاده و مبین میردورقی را هم کنار گذاشته است. دو بازیکنی که بعد از تمرین شنبه در رختکن کتک کاری کرده بودند و امروز وقتی به درفشی فر رفتند، برانکو حتی اجازه تعویض لباس هم به آنها نداد و به سمت در خروج فرستادشان. مهم تر از این تصمیم اما این پیغام آقای سرمربی بود که «بازیکنان اخراجی را برای فصل بعد نمی خواهم و از این به بعد چنین رفتارهای زشتی را از هر بازیکن دیگری هم ببینم، او را کنار می گذارم. پرسپولیس به این همه حاشیه نیاز ندارد.»


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/67469
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-0

پرسپولیس

سپاهان

جمعه, 29 فروردین
ساعت 18:00

ورزشگاه : آزادی

داور : موعود بنیادی‌فر

نظرسنجی

موافق حضور اسماعیل کارتال در فصل آینده روی نیمکت پرسپولیس هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 10
2 وحید امیری 3
3 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
4 عیسی آل‌کثیر 3
5 سردار د ورسون 3
6 اوستون ارونوف 2
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 28 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 11 اردیبهشت

چادرملو - فولاد 19:15
نساجی - هوادار 19:15
مس رفسنجان - پرسپولیس 19:15
استقلال خوزستان - خیبر خرم‌آباد 19:30

جمعه, 12 اردیبهشت

استقلال - آلومینیوم 18:15
ملوان - ذوب آهن 18:30
شمس آذر - تراکتور 19:30
سپاهان - گل گهر 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 26 31 58
2 سپاهان 27 26 56
3 پرسپولیس 27 16 51
4 فولاد 26 6 48
5 گل گهر 27 4 38
6 ذوب آهن 27 1 37
7 ملوان 27 0 36
8 چادرملو 27 -5 32
9 آلومینیوم 27 1 31
10 خیبر خرم‌آباد 27 -6 31
11 استقلال 27 -5 30
12 استقلال خوزستان 27 -9 29
13 مس رفسنجان 27 -9 27
14 شمس آذر 27 -13 25
15 هوادار 27 -28 22
16 نساجی 27 -10 21
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال