ارتش سرخ دات کام

اخبار

حدادی: پرسپولیس شفاف‌ترین نهاد در ف ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 3 اظهار نظر

-

11 ماه پیش

حدادی: پرسپولیس شفاف‌ترین نهاد در فوتبال است

ارتش سرخ دات کام :
حدادی: پرسپولیس شفاف‌ترین نهاد در فوتبال است
عضو هیات مدیره پرسپولیس گفت: باشگاه ما شفاف‌ترین نهاد در فوتبال است، هر اتفاق حقوقی و مالی که رخ می‌دهد را بلافاصله در سامانه کدال منتشر می‌کنیم.

هیات مدیره جدید باشگاه پرسپولیس امشب (یک‌شنبه) نشست خود را برگزار کرد. پیمان حدادی، عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: طبق تصمیم هیات مدیره رضا درویش به مدت دو سال دیگر مدیر عامل باشگاه خواهد بود، در پرسپولیس یک تیم هستیم و هر اتفاق مثبتی که انجام می‌شود همه در کنار هم هستیم. در معاونت اقتصادی باشگاه فعالیت دارم. افزایش سرمایه طی چند ماه آینده انجام می‌شود. شش کمیته زیر نظر هیات مدیره شکل گرفت که کمیته حقوقی و اقتصادی وظایف مهمی دارند و پرونده‌هایی که از سنوات گذشته مانده حتما باید بررسی شود. آقای درویش نیز به عنوان سخنگوی باشگاه انتخاب شدند.

این عضو هیات مدیره پرسپولیس افزود: باشگاه ما شفاف‌ترین نهاد در فوتبال است، هر اتفاق حقوقی و مالی که رخ می‌دهد را بلافاصله در سامانه کدال منتشر می‌کنیم.

حدادی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر توضیح درباره درآمدزایی باشگاه پرسپولیس گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که داریم فعلا تبلیغات روی لباس تنها منبع درآمدزایی ما است و بحث تبلیغات محیطی است که ما اختلاف حساب داریم و چند بار با سازمان لیگ مکاتبه کردیم و متاسفانه پاسخ روشنی به ما نداده‌اند. ما حق خود را از هر شخص حقیقی و حقوقی خواهیم گرفت. اعداد درآمدی را باید از سامانه کدال اعلام کنیم. از بحث برند نیز درآمدی داشتیم.

او در پایان با اشاره به طلب‌ باشگاه پرسپولیس از کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: به دنبال این هستیم از فوتبال پایه هم درآمد کسب کنیم. باشگاه پرسپولیس اکنون خصوصی است. سه میلیون و پانصد هزار دلار از AFC طلب داریم که امیدواریم بتوانیم آن را بگیریم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/161645
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
msa

0

7

11 ماه پیش

تمدیدمدیریت درویش اتفاق خیلی خوبی است


پارسا

0

6

11 ماه پیش

شفافیت مالی پرسپولیس جزو نکات مثبت باشگاه ماست ، بشرطی که تمامی باشگاه‌ها هم رعایت کنن و زیر آبی نرن


ع حسین زاده

-1

1

11 ماه پیش

اون تاج بی شرف و حرومزاده به اندازه مترسک سر جالیز هم تو ای اف سی کارآیی نداره، چراکه اگر بخواد از منافع فوتبال ایران دفاع کنه، صندلی اون به خطر میوفته، این بی شرف فقط وفقط تو حیف و میل کردن بیت المال استاد هست و کسی به گرد پای اون نمی‌رسه، درضمن جناب، اگر تو پرونده بیرانوند موفق نشیم، این درویش باید گورشو گم کنه چراکه این بحث برای هواداران پرسپولیس حیثیتی شده.

بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 2 لیگ برتر

دوشنبه, 03 شهریور

پیکان 1 - 1 استقلال خوزستان 19:15
آلومینیوم 0 - 1 خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان 0 - 1 پرسپولیس 19:30

سه‌شنبه, 04 شهریور

مس رفسنجان - تراکتور 19:00
شمس آذر - چادرملو 19:30
فجرسپاسی - گل گهر 19:30
استقلال - ذوب آهن 19:30
فولاد - ملوان 21:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 پرسپولیس 2 1 4
3 پیکان 2 1 4
4 استقلال 1 1 3
5 گل گهر 1 1 3
6 چادرملو 1 1 3
7 استقلال خوزستان 2 0 2
8 فجرسپاسی 1 0 1
9 ملوان 1 0 1
10 سپاهان 2 -1 1
11 مس رفسنجان 1 -1 0
12 ذوب آهن 1 -1 0
13 فولاد 1 -1 0
14 تراکتور 1 -1 0
15 آلومینیوم 2 -2 0
16 شمس آذر 1 0 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال