ارتش سرخ دات کام

اخبار

حرف هاي جواد نه نشر اكاذيب بود، نه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

حرف هاي جواد نه نشر اكاذيب بود، نه افترا و توهين/ قلعه نویی به نکونام باخت

ارتش سرخ دات کام :
حرف هاي جواد نه نشر اكاذيب بود، نه افترا و توهين/ قلعه نویی به نکونام باخت
به فاصله چند روز پس از آنکه وکیل امیر قلعه نویی در گفت وگو با رسانه های مختلف اعلام کرد نکونام هیچ مدرکی علیه سرمربی استقلال نداشت و شکایتش را معلق کرد، دادسرای فرهنگ و رسانه به نفع او رأی داد!

پس از چند ماه چالش بر سر دفاع از مصاحبه هاي جواد نكونام، دادسراي فرهنگ و رسانه با تأييد حرف هاي جواد نكونام، شكايت امير قلعه نويي را رد كرد. ساعاتي پس از آن، حكم نهايي به سرمربي استقلال ابلاغ شد تا در شوك بزرگي فرو برود. او پس از مصاحبه روز 5 مرداد سال 93 بارها و بارها اعلام كرد در دادسرا، جواد نكونام را خواهد ديد. قلعه نويي حتي در مصاحبه اي با لبخند گفته بود: «آنجا بايد حرف هايش را ثابت كند.»

او در مصاحبه اي ديگر، براي نكونام رأي بريد و گفت: «خوشحالم كه همه فهميدند صحبت هاي نكونام پايه و اساس نداشت. اگر قانون مي خواست درست تصميم گيري كند بايد بين 2 تا 6 سال محروميت نصيبش مي شد. در ادامه هم مردم متوجه خواهند شد كسي كه با آبروي مردم بازي مي كند چه عواقبي دارد هنوز خيلي از مسائل رو نشده است.» امير قلعه نويي اين مصاحبه را زماني انجام داد كه محمد زاده رئيس كميته اخلاق كه در مراسم عروسي دختر سرمربي حاضر شده بود، عليه ايمان موسوي كه مصاحبه نكونام را تأييد كرده بود، حكم محروميت داد.

اما پس از گذشت چند ماه، سرانجام حرف هاي امير قلعه نويي به كرسي ننشست تا دادسرا پس از بررسي لايحه دفاعي نكونام، با استناد به مدارك اين بازيكن، شكايت سرمربي استقلال را به طور كامل رد کرده و به نفع كاپيتان تيم ملي رأي دهد. در حكم صادر شده، تمام جملاتي كه امير قلعه نويي بابت آنها از نكونام شكايت كرده، ذكر شده بود و نهايتاً در نتيجه گيري پاياني، جملات كليدي رأي به چشم مي خورد: «دفاع مدلل و موجه جواد نكونام باعث شد شكايت عليه او رد شود.» اين جمله نشان مي دهد جواد نكونام تمام ادعاهاي خود در آن گفت وگو را به اثبات رساند.

امير قلعه نويي با عنوان «افترا»، «توهين» و «نشر اكاذيب» از كاپيتان تيم ملي شكايت كرده بود. او اعتقاد داشت جملاتي چون «بعد از باخت 3 بر 2 استقلال مقابل پرسپوليس، رقص و شادي مي كردند»، «مشكلم وقتي شروع شد به رفيق آقايان سيم كارت ندادم»، «مافيا در فوتبال ايران وجود دارد»، «دو هفته پشت فنس ها تمرين لوركوزن را ديدند»، «دوست خانوادگي آقايان از بازيكن پول گرفته بود»، «با بازيكن يقه به يقه مي شود»، «تركيب استقلال در قهوه خانه فرحزاد لو مي رفت» و... توهين، افترا و تهمت است و دادگستري بايد جواد نكونام را محكوم و محروم كند. در طول سپري شدن مراحل بررسي پرونده، امير قلعه نويي و وكيلش بارها و بارها عليه نكونام موضع گرفتند و حتي وكيل سرمربي استقلال در مصاحبه اي اعلام كرد نكونام تنها با قرار كفالت 50 ميليون توماني آزاد است.

قلعه نويي اعتقاد داشت اول نكونام نسبت هايي به او داده كه در قانون جرم است، دوم به او حرف هايي نسبت داده كه در واقع نادرست است و سوم اظهاراتش درباره اش دروغ بوده است. نكونام با اثبات تمام حرف هايش، توانست شكايت قلعه نويي در اين سه زمينه را رد كند. كاپيتان تيم ملي و رضا حسن زاده وكيل او روز گذشته مانند ماه هاي گذشته ترجيح دادند سكوت كنند و هيچ حرفي به زبان نياورند. اين در حالي است كه با توجه به مصاحبه هاي قلعه نويي و وكيلش با رسانه هاي مختلف و بيان چنين جمله اي كه در دادسرا محكوم خواهد شد، انتظار مي رفت نكونام و وكيلش هم پس از اين رأي، درصدد پاسخگويي برآيند اما آنها به جهت رعايت اخلاق و قانون سكوت كردند.

باید دید با وجود تمام این اتفاقات قلعه نویی دوباره راهی را طی می کند که در ماه های گذشته پیمود یا اینکه مثل جواد نکونام به این قضیه فیصله خواهد داد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/64641
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال