ارتش سرخ دات کام

اخبار

حسینی: برنامه 90 نشان داد که یکسری ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

حسینی: برنامه 90 نشان داد که یکسری باید جوابگوی اعمالشان باشند

ارتش سرخ دات کام :
حسینی: برنامه 90 نشان داد که یکسری باید جوابگوی اعمالشان باشند
 کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در برنامه 90 به مشکلات ما فوتبالی ها رسیدگی می شود و برنامه هفته گذشته نشان داد که یکسری باید جوابگوی اعمالشان باشند.
سیدجلال حسینی در گفت وگویی، در خصوص شرایط تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه بازی با فولاد و همچنین وضعیت سرخپوشان صحبت هایی کرد که در زیر می خوانید:

تمرینات پرسپولیس در روزهای آلودگی هوا هم با نظم زیادی پیگیری شد. شرایط تیم چطور است؟
خدا را شکر تمرینات ما خیلی خوب و منظم حتی با وجود آلودگی هوا برگزار  می شود و الان در بهترین شرایط هستیم. البته متاسفانه وحید امیری را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. از طرف دیگر هم مهدی طارمی و احمد نوراللهی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهیم داشت و امیدوارم علاوه بر اتمام محرومیت مهدی طارمی وضعیت احمد نوراللهی هم هر چه زودتر مشخص شود. مطمئنا اگر نوراللهی بازیکن تیم های دیگر بود مشکلش را زود حل می کردند اما او چند ماه است با ما تمرین می کند اما وضعیتش مشخص نیست. امیدوارم که مشکل او هم هر چه زودتر برطرف شود. البته خود من با آقای گرشاسبی درباره وضعیت نوراللهی صحبت کردم و او گفت که به زودی مشکل احمد نوراللهی حل خواهد شد و پیگیر کارهایش هستیم. مطمئنا حضور این دو بازیکن به ما کمک زیادی خواهد کرد و امیدواریم که شرایط برای بازی کردن مهدی و احمد فراهم شود.

به عنوان کاپیتان حمایت جالبی از مهدی طارمی در صفحه شخصی و مصاحبه هایت کردی. این کار دلیل خاصی دارد؟
بارها گفته ام و باز هم می گویم که همه ما یک تیم هستیم و همیشه به یاد طارمی خواهیم بود. او کنار ماست و خیلی خوب و حرفه ای تمرین می کند. طارمی بازیکن باارزشی است به طوری که دو سال متوالی آقای لیگ ایران شده و بهترین بازیکن فوتبال ماست. قطعا او می تواند به پرسپولیس کمک زیادی کند.مهدی در بهترین شرایط آمادگی قرار دارد و الان هم در اواخر محرومیت او هستیم. امیدوارم که او هر چه زودتر برگردد و بتواند باز هم به پرسپولیس کمک کند.

به عنوان نماینده بازیکنان در مجمع فدراسیون فوتبال حاضر شدی که البته حاشیه های زیاد هم در این مجمع به وجود آمد. خودت این مجمع را چطور دیدی؟
به نظر من مجمع خیلی خوب و با نظم انجام شد و همه چیز طبق برنامه ای که گفته بودند، بود. من موضوع و مشکل خاصی در برگزاری مجمع ندیدم و آقای سلطانی فر وزیر ورزش و آقای تاج رئیس فدراسیون هم صحبت های خوبی را مطرح کردند و حرف هایی رد و بدل شد که به فوتبال کمک می کند. به نظرم که مجمع در شرایط خوبی برگزار شد و بحث خاصی در میان نبود.

فردا به اهواز می روید تا یکشنبه مقابل فولادخوزستان بازی کنید.فولاد را چطور تیمی می بینی؟
باید بگویم که تیم فولاد سال هاست که جزو تیم های خوب فوتبال ایران است و بازی با این تیم همیشه برای ما سخت است. مطمئنا بازی در اهواز سختی های خاص خودش را دارد و ما باید به مصاف تیمی برویم که در خانه خودش بازی می کند. تنها در همه این سال ها جزو مدعیان فوتبال ایران هستند و می توانم بگویم پورموسوی تیم خوبی ساخته و آنها با انرژی و تفکر زیادی بازی می کنند. ما می دانیم کار سختی در اهواز داریم اما وقتی می خواهیم قهرمان شویم باید از سد همه حریفان بگذریم.

بعد از بازی با نفت آبادان مصاحبه ای انجام دادی و صحبت هایی را مطرح کردی که باعث شد تا اذهان خیلی ها به سمت یک برنامه تلویزیونی برود. منظورت از آن صحبت ها چه بود؟
من بعد از بازی صحبت هایی کردم اما در آن صحبت ها هیچ منظوری نداشتم. اتفاقا برنامه 90 همیشه پشت پرده های ناسالم فوتبال را نشان داده و دست خیلی از افراد سودجو را از فوتبال بریده است. این برنامه به دنبال حق فوتبال است و متاسفانه باید بگویم ما بازیکنان و مربیان هیچ گاه به حق خودمان نمی رسیم اما در این برنامه می توانیم حرف هایمان را بزنیم و صحبت هایمان را به گوش مسئولان برسانیم. در این برنامه مشکلات ما فوتبالی ها عنوان می شود و اگر این برنامه نباشد کسی نیست که حق فوتبالی ها را بگیرد. در برنامه 90 هفته گذشته مشخص شد که یکسری باید جوابگوی کارهایشان باشند. من از آن صحبت ها منظور خاصی نداشتم. در برنامه هفته گذشته 90 خیلی از مسائل روشن شدو برخی ها باید بابت مسائلی که به وجود آوردند، پاسخگو باشند. اینطور نیست که برخی به فوتبال بیایند، کارهایی انجام دهند و بعد بروند. آنها باید جوابگوی کارهای شان باشند و برنامه 90 این موضوع را پیگیری می کرد. به هر حال اینطور نیست که هر کسی هر کاری دلش خواست انجام دهد و پاسخگوی اعمالش نباشد. باید مشخص شود که آنها در دوران حضورشان در فوتبال چه کارهایی انجام داده اند و برنامه 90 هم این موارد را همیشه پیگیری می کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/97276
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان 2 - 0 صنعت نفت 18:45
سپاهان 1 - 0 استقلال خوزستان 19:00
چادرملو 1 - 0 شمس آذر 19:00
آلومینیوم 0 - 0 استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 6 7 12
3 آلومینیوم 6 5 12
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 6 1 10
6 پیکان 6 0 8
7 گل گهر 6 -1 7
8 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
9 فولاد 5 1 6
10 ذوب آهن 5 0 6
11 چادرملو 6 -6 5
12 فجرسپاسی 5 1 4
13 نساجی مازندران 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 شمس آذر 6 -2 2
18 استقلال خوزستان 6 -6 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال