ارتش سرخ دات کام

اخبار

حقیقی: شرایط سختی مقابل آرژانتین دا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

حقیقی: شرایط سختی مقابل آرژانتین داریم/ امیدوار به بازی قابل قبول مقابل یاران مسی هستیم

ارتش سرخ دات کام :
حقیقی: شرایط سختی مقابل آرژانتین داریم/ امیدوار به بازی قابل قبول مقابل یاران مسی هستیم
رضا حقیقی شاندیز گفت: بازی برابر نیجریه بسیار سخت و مهم بود. اگر در بازی اول ما نتیجه نمی گرفتیم اکنون شرایط خوبی برابر آرژانتین نداشتیم و در واقع دو بازی دیگر بیشتر برایمان تشریفاتی می شد اما با توجه به برنامه هایی که کادر فنی برایمان در نظر گرفته بود و تمرینات سختی که در اردوی آفریقای جنوبی داشتیم، با تلاش بسیار زیاد در بازی اول به هدف مان رسیدیم و یک امتیاز کسب کردیم.

وی افزود: اردوی آفریقای جنوبی، بدنسازی و بازی های تدارکاتی که برگزار شد، باعث شد تا شرایط تیم ایران مقابل نیجریه مطلوب باشد. ما در 20 دقیقه اول بازی بسیار تحت فشار بودیم اما کم کم تمرکز کردیم و دقیقه به دقیقه بهتر شدیم و در نهایت مقابل تیمی که قهرمانی آفریقا را یدک می کشید، صف آرایی کرده و نتیجه قابل قبولی گرفتیم. بعد از بازی با نیجریه افسوس خوردیم که چرا نتوانستیم گلی به ثمر برسانیم.

حقیقی شاندیز در ادامه در خصوص دیدار مقابل آرژانتین گفت: فیلم های این تیم را آنالیز کرده و برنامه ریزی برای نقاط ضعف این تیم داریم. مزیتی که این تیم ملی نسبت به تیم های ملی ایران در  گذشته دارد این است که همه در یک سطح هستیم و اگر بهترین بازیکن مان در زمین نباشد بی شک بازیکن دیگری هست که جایگزین شود. ما همه دست به دست هم می دهیم تا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و فکر می کنم همبستگی و تیم بودن ما باعث می شود آرژانتین کار راحتی نداشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: می دانم که امتیاز گرفتن از آرژانتین سخت است نه تنها برای ایران بلکه برای 6 تیم برتری که در رقابت های جام جهانی 2014 حضور دارند. اکنون تیم ایران با بازی خوبی که برابر تیم قهرمان آفریقا انجام داد اعتماد به نفس خوبی کسب کرده و معتقدم این شرایط خوب را کی روش برایمان فراهم کرده است و امیدوار به بازی قابل قبول و نتیجه ای مطلوب مقابل تیم آرژانتین هستیم.

حقیقی شاندیز در ادامه در خصوص استراتژی تیم ایران برابر آرژانتین گفت: نسبت به ضعف حریفان که نقطه مثبتی برای ماست کار کرده و باید سخت کوشش کنیم تا عملکرد خوبی داشته باشیم. در خصوص نوع بازی مقابل این تیم هم باید بگویم که امید به کسب حداقل امتیاز را داریم. زمانی که کاستاریکا این تیم را شکست می دهد چرا ما نتوانیم؟ اکنون شرایط تیم ها به گونه ای شده که برخی اوقات تیم های بزرگ مقابل تیم های نه چندان قوی شکست می خورند. اگر نگاهی اجمالی به رنکنیگ فیفا داشته باشید خواهید دید که ایران اولین تیم آسیاست و حریف دست و پا بسته ای مقابل آرژانتین نخواهد بود. باز هم می گویم شرایط سختی داریم.

وی در پایان در خصوص اینکه تیم ایران چه برنامه ای برای مهار مسی دارد، گفت: به هر کجای زمین مسابقه نگاه کنیم می بینیم که بازیکنان سرشناسی برای این تیم به میدان می روند. ما برای تک تک آنها استراتژی خاص خود را داریم و امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/53238
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال