ارتش سرخ دات کام

اخبار

حلالی: افراد تاثیر گذار در باشگاه ح ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

حلالی: افراد تاثیر گذار در باشگاه حضور ندارند

ارتش سرخ دات کام :
حلالی: افراد تاثیر گذار در باشگاه حضور ندارند
اسماعیل حلالی پیشکسوت پرسپولیس گفت: مدیریت باشگاه پرسپولیس باید آن قدر قوی باشد تا نگذارد سرمربی تیم برای آنها تصمیم گیری کند.

اسماعیل حلالی در گفت وگویی، در خصوص انتخاب کالدرون به عنوان سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: در هر صورت او باید تغییراتی در تیم ایجاد کند تا با شرایط بهتر  آشنا شود. بر خلاف کالدرون آرژانتینی، برانکو پیش از آمدن به پرسپولیس، سابقه سرمربیگری در ایران را داشت و همین مسئله به او کمک کرد تا شناخت خوبی از ایران داشته باشد و راحت تر کارش را پیش ببرد. علی رغم اینکه برانکو در ابتدا فعالیت خود چندان به موفقیت آمیزی دست پیدا نکرد اما رفته رفته با افکاری که در سر داشت، توانست تیم آیده آلی را درست کند. امیدوارم امسال اتفاقات خوبی در این تیم رخ دهد و دوباره بتوانند نتیجه درخشانی کسب کنند.

وی ادامه داد: مشخص نیست که آیا کالدرون تمایل داشته باشد با دستیاران ایرانی خود کار کند یا خیر. به نظرم مدیریت باشگاه پرسپولیس باید آن قدر قوی باشد تا او را مجاب کند کنار دستیاران خارجی، از مربیان ایرانی استفاده کند و اجازه ندهد او خواسته هایش را به آنها تحمیل کند تا شرایطی مثل دوران کی روش در تیم ایران رخ ندهد. تضمینی نیست کالدرون بتواند در تیم پرسپولیس موفق شود. برانکو از شرایط خسته شده بود و خیلی دوست داشت شرایط و محیط جدیدی را تجربه کند، او در پرسپولیس به تمام آرزوهایش رسیده بود و دلش با تیم نبود.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در مورد نقش هیئت مدیره در اتفاقات اخیر این باشگاه گفت: باشگاه پرسپولیس یک ایراد بزرگ دارد و آن اینکه افراد تاثیر گذار در باشگاه حضور ندارند. متاسفانه درآمدزایی این افراد مشخص نیست و هیچ کدام از آنها نمی توانند برای باشگاه کاری انجام دهند و از برنامه ریزی مناسبی هم برخوردار نیستند. نیاز به افراد قوی در باشگاه پرسپولیس است.

حلالی در پایان در مورد خروج احتمالی بیرانوند از پرسپولیس تصریح کرد: مسئولان باشگاه پرسپولیس باید سیاستی داشته باشند و آن اینکه از فروش بازیکنانی امثال بیرانوند بتوانند منبع درآمد مناسبی کسب کنند و با این پول صد بازیکن پرورش دهند اما متاسفانه تا به الان چنین اتفاقی در پرسپولیس به وقوع نپیوسته و بعید هم می دانم اتفاق بیفتد. خود من سرمربی تیم امید پرسپولیس هستم اما هشت ماه است که حتی یک ریال هم از باشگاه دریافت نکرده ام و از همه بدتر اینکه کسی هم نیست جویای احوال ما شود. 


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/117465
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال