ارتش سرخ دات کام

اخبار

حمید علی عسگری: از این همه بدشانسی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

حمید علی عسگری: از این همه بدشانسی خسته شده ام !

ارتش سرخ دات کام :
حمید علی عسگری: از این همه بدشانسی خسته شده ام !
تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دیگر از لیگ برتر عصر 5 شنبه در برابر پیکان به میدان می رود تا در مقابل شاگردان منصور ابرهیم زاده صف آرایی کند . این درحالی است که همه پرسپولیسی ها از جمله حمید علی عسگری بازیکن بدشانس این فصل سرخ ها معتقد هستند که برد در برابر این تیم دور از دسترس نیست و پرسپولیس با کسب این سه امتیاز می تواند شرایط بهتری را در جدول رده بندی برای خود رقم بزند .

حمید علی عسگری که به تازگی از بند مصدومیت اخیرش رهایی یافته و در تمرین روز سه شنبه سرخ ها در جمع سایر بازیکنان این تیم کار کرد در گفت وگویی از آخرین شرایط پرسپولیس در آستانه این دیدار سخن گفت .

علی عسگری در ابتدا اشاره ای به بازی پرسپولیس در جام حذفی در برابر راه آهن داشت و گفت : بازی بسیار خوب و مهیجی بود و من فکر می کنم کسانی که این فرصت را از دست دادن و برای تماشای بازی به ورزشگاه نیامده بودند با توجه به عدم پخش تلویزیونی بازی متضرر شدند . خدا را شکر هر چند کار به پنالتی کشیده شد اما در نهایت ما با پیروزی در این میدان توانستیم یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شویم .

این بازیکن سرخ پوشان ادامه داد : استرس این دیدار به خصوص در ضربات پنالتی  بالا بود اما تجربه و اعتماد به نفس بچه های ما بیشتر بود و توانستیم برنده این دیدار شویم . با این پیروزی ثابت کردیم بدون شک مدعی اول قهرمانی در جام حذفی ، پرسپولیس است . البته ما برای لیگ برتر  و موفقیت در آن نیز برنامه های زیادی داریم و برای دو جام نقشه کشیده ایم .

حمید علی عسگری در ادامه این گفت وگو در خصوص بازی پیش روی پرسپولیس در برابر پیکان اظهار داشت : این تیم در حال حاضر علاوه بر کادر فنی خوبی که در اختیار دارد  از نظر بازیکن نیز در شرایط خوبی است و تحول خوبی و روند مثبتی را در نتایج این تیم شاهد هستیم . درهر حال من فکر می کنم کار پرسپولیس در برابر این تیم سخت باشد اما ان شاء ا... روند تیم ما در این بازی به گونه ای است که اجازه هر گونه استفاده ای را از حریف مان گرفته و با سه امتیاز این بازی را به پایان می رسانیم . ما برای پیروزی برابر پیکان برنامه داریم و می خواهیم هر سه امتیاز این بازی را مال خود نماییم .

این بازیکن بدشانس پرسپولیس که طی این فصل بازی های زیادی را به خاطر مصدومیت از دست داده است در مورد آخرین شرایط جسمانی خود می گوید : الحمد ا... شرایطم خوب است و در تمرین روز سه شنبه تیم بدون مشکل  در تمرینات گروهی حضور داشتم . در هر صورت این مساله که برای بازی مورد استفاده قرار بگیرم یا نه مساله ای است که به نظر مستقیم کادر فنی باز می گردد .

او در مورد مصدومیت های متوالی اش می گوید : باور کنید خودم هم از این موضوع خسته شده ام ولی توکلم به خداست . از شانس بدم ، من در این فصل همیشه در اوج آمادگی مصدوم شده ام و هیچ وقت مشکلم ناشی از نا آمادگی و ضعف بدنی نبوده است . به هر حال خدا بخواهد در حال حاضر مساله ای وجود ندارد و آماده ام تا با بازگشت پر قدرت به میادین بدشانسی هایم را به دست فراموشی بسپارم .

بازیکن شماره 26 پرسولیس در پایان صحبت هایش گفت : همه ما مصمم هستیم تا در تمامی بازی های باقی مانده از نیم فصل اول با کسب حداکثر امتیازات میدان را ترک کنیم و با یک ریکاوری خوب خودمان را برای استارت پر قدرت تر درنیم فصل ودم مهیا نماییم .


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/59467
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال