ارتش سرخ دات کام

اخبار

خالقی فر: هیچ دو دستگی بین بازیکنان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

خالقی فر: هیچ دو دستگی بین بازیکنان وجود ندارد/ عجله کنم شاید چند ماه بیرون بمانم

ارتش سرخ دات کام :
خالقی فر: هیچ دو دستگی بین بازیکنان وجود ندارد/ عجله کنم شاید چند ماه بیرون بمانم
رضا خالقی فر بازیکن بدشانسی بود و در روزهایی که کم کم شانس بازی پیدا می کرد و حداقل به عنوان آلترناتیو به میدان می رفت مصدوم شد و شانس بازی را از دست داد. هافبک مازندرانی سرخ ها که چهار بازی اخیر تیمش را از دست داده درباره مصدومیت و شرایط تیم خودش می گوید:

* متاسفانه باید بگویم وضعیتم خیلی خوب نیست و آنطور که فکر می کردم دوره نقاهت را خوب پشت سر نگذاشتم. هنوز هم به فیزیوتراپی می پردازم و تمرینات اختصاصی را در کنار سایر بازیکنان که گروهی تمرین می کنند انجام می دهم. مصدومیتی که دچار آن شدم از ناحیه مفصل ران است که بسیار حساس است و نمی توان روی آن ریسک کرد. پزشکان تیم هر روز وضعیت مرا چک می کنند و هر زمانی که صلاح بدانند به تمرینات گروهی اضافه می شوم اما نباید عجله کرد چون یک اشتباه و عجله می تواند به قیمت از دست رفتن چند ماه فرصت بازی برای من تمام شود. این هم یک بدشانسی دیگر بود که در این مقطع به سراغ من آمد اما باز هم انگیزه دارم که خیلی زود برگردم. هنوز معلوم نیست که چه زمانی مجوز حضور در تمرینات گروهی را می گیرم. فعلا در تمرینات وزنه با سایر بازیکنان شرکت می کنم. البته حدود 10 روز دیگر تا اولین بازی ما در لیگ که مقابل تراکتورسازی است فرصت داریم که شاید بتوانم به آن بازی برسم اما هنوز چیزی مشخص نیست.

*بازیکنان تمرینات را با انگیزه بسیار بالا و جدیت تمام دنبال می کنند. بازی با تراکتورسازی همانند سایر بازی ها برای ما مثل فینال می ماند چون اگر بخواهیم به هدف مان که همان قهرمانی است برسیم راهی جز برتری در بازی های خانگی نداریم. البته تراکتورسازی در هفته های اخیر نتایج خوبی کسب کرده اما این هفته ها بردن هر تیمی که در بالا یا پایین جدول باشد سخت است.

*من از روزی که به پرسپولیس آمدم که تقریبا بیش از یک سال از آن گذشته یک بار هم درباره مسائل مالی حرف نزدم. به نظر من تیم نیاز به آرامش دارد و اگر هم اعتراضی بوده و بحث اعتصاب وسط آمده فقط در حد یک سوءتفاهم بوده است. دیدید که خیلی زود با صحبتی که بازیکنان با کادر فنی و مدیریتی باشگاه داشتند این مشکل حل شد و الان همه با انگیزه بالا به فکر موفقیت پرسپولیس هستند.

*هیچ دودستگی میان بازیکنان وجود ندارد و همه بازیکنان مثل قبل یکدل هستند. من اصلا اهل حاشیه نیستم و دوست ندارم که وارد حاشیه شوم. نه در گروهی هستم و نه دوست دارم به این مسائل فکر کنم. بهتر است رسانه ها نیز به این مسائل دامن نزنند تا ما در آرامش به کارمان ادامه دهیم.

* قطعا تا چند روز دیگر می توانم به تمرینات برگردم و آمادگی لازم را برای حضور در زمین به دست آورم. هیچ بازیکنی دوست ندارد نیمکت نشین باشد اما من تابع تصمیم کادرفنی هستم و به موفقیت تیمم فکر می کنم.

*مطمئن باشید اگر هواداران ما همینطور که در این چند هفته به ما کمک کردند، بازهم به ورزشگاه بیایند، می توانیم این فصل قهرمانی را با هم جشن بگیریم. پرسپولیس بازی خوبی را ارائه می دهد و واقعا شایسته قهرمانی است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/77084
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال