نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
15 سال پیش
خانواده اي به بزرگي تمام ايران
ارتش سرخ دات کام :

اين در حالي است كه اين نظر سنجي پس از يكي از بدترين روزهاي فوتبالي باشگاه پرسپوليس و شكست اين تيم در برابر شاهين بوشهر انجام شد، با اين حال هواداران پرشور باشگاه پرسپوليس بار ديگر نشان دادند كه در روز هاي سخت نيز پشتيبان تيمشان هستند.
در اين نظر سنجي كه دو ميليون و ششصد و سي و سه هزار نفر در آن شركت كردند 51 در صد از شركت كنندگان، هواداران پرسوليس بودند و استقلال، رقيب سنتي تيم فوتبال پرسپوليس با اختلافي فاحش و با 33 درصد آرا در رده دوم قرار گرفت.
يازده درصد از شركت كنندگان در اين نظر سنجي نيز به تيم فوتبال تراكتورسازي، 3 درصد سپاهان اصفهان و يك درصد نيز به تيم فوتبال شاهين بوشهر راي دادند.
با اين حال به نظر مي رسد اگر دست اندركاران برنامه 90، اين نظر سنجي را در مقطعي به غير از هفته اي كه يكي از ضعيف ترين نتايج تيم فوتبال پرسپوليس در آن رقم خورده بود برگزار مي كردند آماري به مراتب بالاتر در اين نظر سنجي به سود هواداران پرسپوليس رقم مي خورد.
پيش از اين نيز كنفدراسيون فوتبال آسيا بازي هاي تيم فوتبال پرسوليس در جام باشگاه هاي آسيا را به عنوان پرتماشاگرترين بازي ها معرفي كرده بود تا مهر تاييدي بر عنوان پرطرفدارترين تيم فوتبال آسيا براي قرمز پوشان پايتخت ايران زده باشد.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس


1-1
پرسپولیس
فولاد
ورزشگاه : شهرقدس
داور : کوپال ناظمی


-
چادرملو
پرسپولیس
ورزشگاه : تختی تهران
داور : سیدرضا مهدوی
نظرسنجی
به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟
برنامه بازی ها
هفته 4 لیگ برتر
جمعه, 28 شهریور
مس رفسنجان | - | شمس آذر | 18:15 | |
آلومینیوم | - | استقلال خوزستان | 18:30 | |
چادرملو | - | پرسپولیس | 18:30 | |
فجرسپاسی | - | ذوب آهن | 19:00 | |
ملوان | - | گل گهر | 19:00 |
یکشنبه, 30 شهریور
استقلال | - | پیکان | 18:00 | |
فولاد | - | پیکان | 20:00 | |
سپاهان | - | تراکتور | 20:00 |
جدول مسابقات
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | خیبر خرمآباد | 3 | 2 | 7 |
2 | چادرملو | 3 | 1 | 5 |
3 | پرسپولیس | 3 | 1 | 5 |
4 | فجرسپاسی | 3 | 1 | 5 |
5 | پیکان | 3 | 1 | 5 |
6 | استقلال خوزستان | 3 | 1 | 5 |
7 | ملوان | 3 | 1 | 5 |
8 | تراکتور | 3 | 2 | 4 |
9 | ذوب آهن | 3 | 1 | 4 |
10 | استقلال | 3 | 0 | 4 |
11 | گل گهر | 3 | 0 | 4 |
12 | سپاهان | 3 | -1 | 2 |
13 | فولاد | 3 | -2 | 1 |
14 | مس رفسنجان | 3 | -3 | 1 |
15 | شمس آذر | 3 | 0 | 0 |
16 | آلومینیوم | 3 | -5 | 0 |