ارتش سرخ دات کام

اخبار

خان محمدی: اگر عرب می رود و یک کارب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

خان محمدی: اگر عرب می رود و یک کاربلد می آید تغییرات را انجام دهند

ارتش سرخ دات کام :
خان محمدی: اگر عرب می رود و یک کاربلد می آید تغییرات را انجام دهند
 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: اگر قرار است ایرج عرب برود و مدیر کاربلدتری به جای او بیاید باید هرچه سریع تر این کار را انجام دهند.

حسن خان محمدی در گفت وگویی در خصوص وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه آغاز لیگ برتر گفت: بعد از رفتن آقای برانکو پرسپولیس دچار فراز و نشیب های زیادی شد و مسائل و حاشیه زیادی به وجود آمد اما الان تا حدودی این مسائل جمع و جور شده و می توانیم به نظر من همانند سال های قبل به موفقیت برسیم. پرسپولیس یک تیم خوب و کامل است و امیدوارم که روند خوب سال های گذشته هم ادامه دار باشد.

وی درباره انتقادهایی که به مدیریت ایرج عرب شده و اینکه برخی از هواداران در فضای مجازی خواهان استعفای او از مدیرعاملی پرسپولیس هستند، اظهار داشت: به هر حال من که تصمیم گیرنده نیستم و وزیر ورزش در این باره تصمیم گیرنده است اما اگر قرار است عرب برود و فردی پایین تر از او بیاید این مسئله به درد پرسپولیس نمی خورد. اگر قرار است عرب برود و نفر بعدی کاربلدتر از او باشد من هم موافقم که این کار هرچه زودتر انجام شود.

پیشکسوت پرسپولیس درباره یکی از عوامل موفقیت برانکو در این باشگاه شناخت او از فوتبال ایران بود و حالا کالدرون در حالی لیگ را با پرسپولیس آغاز می کند که شناخت زیادی از فوتبال ما ندارد، تصریح کرد: با حرف شما موافقم چرا که بخشی از موفقیت های برانکو به خاطر این بود که او از فوتبال ما شناخت کافی داشت و ما هم باید مربی می آوردیم که فوتبال ایران را بشناسد. من نمی دانم چرا در این شرایط اقتصادی حتماً باید مربی خارجی بیاورند چرا که در بین مربیان ایرانی هم کسانی هستند که بتوانند پرسپولیس و حتی استقلال را هدایت کنند. اگر مربی خارجی بیاید و نتیجه نگیرد این مسئله باعث هدر شدن بیت المال می شود. درست مثل تیم ملی که هشت سال در اختیار کی روش بود. درست است که ما دو بار به جام جهانی رفتیم اما هدف گذاری و اثر کی روش در فوتبال ما چه بود؟ به نظر من باید هدف گذاری برای آوردن مربی خارجی مشخص باشد. در این شرایط کالدرون کار بسیار سخت و مهمی برعهده گرفته است.

خان محمدی درباره نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس و بازیکنانی که به این تیم اضافه شدند و کسانی که رفتند، خاطرنشان کرد: در این باره نمی توان نظر داد چرا که نقل و انتقالات در حیطه اختیارات مربی تیم است و شاید یک مربی کسی را بخواهد و شاید یک مربی بازیکنی را هم نخواهد. مربیگری یک مسئله سلیقه ای است و من نمی توانم از نقل و انتقالات ایراد بگیرم. اگر تیم نتیجه بگیرد یک حرف می زنند و اگر هم تیم نتیجه نگیرد حرف دیگری را مطرح می کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/119565
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال