ارتش سرخ دات کام

اخبار

خان محمدی: مدیران مواظب سو استفاده ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

خان محمدی: مدیران مواظب سو استفاده از برند پرسپولیس باشند

ارتش سرخ دات کام :
خان محمدی: مدیران مواظب سو استفاده از برند پرسپولیس باشند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مدیران باشگاه باید طوری برنامه ریزی کنند که از برند پرسپولیس سو استفاده ای نشود.

حسن خان محمدی در گفت وگویی، در خصوص شروع مسابقات لیگ برتر پس از مدت ها تعطیلی و کش و قوس اظهار داشت: به هر حال لیگ باید شروع می شد. نمی شد در میانه راه کار را رها کنند. با وجود مسائل و حاشیه هایی که در فوتبال ما وجود دارد، کار خوبی انجام شد. البته مشکلاتی به خاطر شیوع کرونا وجود دارد ولی باید با این مساله کار بیاییم. نمی توان ورزش و فوتبال را تعطیل کرد چون برای خیلی ها شغل است و باید ادامه حیات داد. اولین بازی را دیدیم که شروع خوبی برای لیگ بود و امیدواریم این روند در بقیه مسابقات ادامه داشته باشد.

وی در مورد اینکه با توجه به بازی های پیش روی پرسپولیس پیش، می توان قهرمانی این تیم را تضمین شده دانست، گفت: نه، فوتبال قابل پیش بینی نیست. بر اساس آمار و ارقام پرسپولیس قهرمان است و بازی های ساده تری هم دارد ولی به هر حال باید آن ها را برگزار کند. هر بازی سه امتیاز دارد. اگر بخواهند به این فکر کنند که 10 امتیاز جلو هستند به مشکل می خورند. باید حرفه ای فکر کنیم. درست است که همواره قهرمانی برای پرسپولیس بوده اما این طور هم نیست که به راحتی قهرمان شود. این تیم کار سختی دارد. تیم های دیگر هم برای ماندن در لیگ یا رتبه بندی می جنگند. به همین خاطر امتیازگیری در نیم فصل دوم سخت می شود.

پیشکسوت پرسپولیس در مورد مصدوم شدن بازیکنان در تمرینات و احتمال بالارفتن آمار هنگام برگزاری مسابقات، عنوان کرد: این مساله طبیعی است. چون لیگ تعطیل بوده، بازیکنان تمرینی را تحت فشار نداشتند و الان می خواهند بازی کنند. شرایط بازی باتمرین خیلی فرق دارد و احتمالا مصدومیت های زیادی هم به وجود می آید. لیگ زمانی تعطیل شد که در قسمت پایانی آن بودیم. شرایط برای همه یکسان است ولی تیمی می تواند در این مدت مصدوم کمتری بدهد که برنامه ریزی خوبی داشته باشد. امیدوارم کادر فنی پرسپولیس طوری برای تمرینات برنامه ریزی کند که کسی مصدوم نشود و تیم تا آخر بازی ها به مشکل نخورد.

خان محمدی در خصوص استفاده از برند باشگاه پرسپولیس در فضای مجازی و عدم شفافیت مدیران باشگاه در این مورد، اظهار داشت: این موضوع وظیفه مدیریت باشگاه و آنهایی که روی تبلیغات و برند باشگاه کار می کنند، است. فضای مجازی فضایی است که به سختی می شود آن را کنترل کرد. باید مدیران باشگاه طوری برنامه ریزی کنند که از برند پرسپولیس سو استفاده ای نشود. شاید آ نها سیاستی دارند اما این این سیاست باید به نفع باشگاه و برند پرسپولیس باشد. امیدوارم طوری برنامه ریزی کنند که همه چیز به نفع پرسپولیس باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/130502
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال