ارتش سرخ دات کام

اخبار

خدابنده لو: اوسمار بسیار جدی است ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 2 اظهار نظر

-

1 سال پیش

خدابنده لو: اوسمار بسیار جدی است

ارتش سرخ دات کام :
خدابنده لو: اوسمار بسیار جدی است
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه اوسمار ویه را از دانش خوبی برخوردار است، گفت: او بسیار خوش برخورد و در عین حال جدی است و امیدوارم بتواند با پرسپولیس به موفقیت برسد.

محمد خدابنده‌لو در خصوص حضور در تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: حضور در پرسپولیس حس خوبی دارد و از اینکه به آرزوی کودکی خودم رسیدم خیلی خوشحالم و امیدوارم روزهای خیلی خوبی را در این تیم پشت سر بگذارم. پرسپولیس یکی از تیم‌های بزرگ ایران است و حضور در این باشگاه یکی از بزرگترین افتخارات زندگی من است.

او ادامه داد: سال سختی را پشت سر گذاشتم اما از اینکه با ثبت قرارداد با پرسپولیس به پایان رسید برای من بسیار خوشحال کننده بود. در سالی که می‌خواستم به گل گهر بپیوندم از باشگاه استقلال تهران پیشنهاد ۱۲ میلیارد تومانی داشتم و پرسپولیس در آن سال به من ۶ میلیارد تومان پیشنهاد داده بود و برای همین به گل گهر رفتم که بعداً بتوانم به پرسپولیس بپیوندم. البته مدیریت باشگاه استقلال خواستار جذب من بود و از سوی کادر فنی اصراری برای به خدمت گرفتن من نشده بود.

هافبک تیم پرسپولیس در رابطه با کار کردن با «اوسمار ویه را» گفت: او مربی خوبی است و اصولاً هر مربی و بازیکنی که وارد یک باشگاه می‌شود نیاز به زمان دارد تا بتواند نتیجه بگیرد. او از لحاظ فنی دانش خوبی دارد و خیلی فعال و خوش برخورد و در عین حال خیلی جدی است. اگر بتوانیم قهرمان لیگ شوم به نظرم قرارداد اوسمار باید تمدید شود. جایگزین شدن یحیی گل محمدی که توانسته بود با پرسپولیس ۳ گانه کسب کند کار سختی بود اما اوسمار تاکنون توانسته عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش بگذارد.

او در رابطه با نحوه جدایی خود از باشگاه مس رفسنجان گفت: در مسیر جدایی‌ام از مس افراد زیادی دخیل بودند که جا دارد از همه کسانی که به من کمک کردند، تشکر کنم. ابتدا باشگاه برای جدایی‌ام مبلغ ۱۵ میلیارد تومان برای صدور رضایت نامه درخواست کرده بود که پس از تماس علی پروین با مدیران مس این رقم به ۱۰ میلیارد تومان کاهش یافت و همچنین محمد انصاری نیز کمک‌های زیادی به من در مسیر پرسپولیسی شدم کرد. من در مجموع ۴ میلیارد تومان از مس دریافت کرده بودم و به سختی توانستم ۱۰ میلیارد پول رضایت‌نامه را به باشگاه پرداخت کنم.

خدابنده‌لو تصریح کرد: رضا درویش (مدیرعامل باشگاه پرسپولیس) خیلی پیگیر جذب من بود و جا دارد از او هم تشکر کنم. حضور در تیم ملی باعث افتخار من است و امیدوارم در اردوهای بعدی بتوانم نظر اعضای کادر فنی تیم ملی را جلب کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/159322
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
حسن .جهان بخش

-2

2

1 سال پیش

بنظرم .اونقدر هم بازیکن با کیفیتی نیست.که ما طبل میکوبیدیم.چرا این حرفو میزنم .چون دوستان ما خودمون هم اینکاره بودیم.درسته بالانیومدیم.ولی هشت سال فوتبال حرفه آیی .بازی کردیم.تو خریدهای زمستانی فقط ارونوف.خدابنده لو تو تیمهای .پرسپولیس و استقلال نمیتونه دوام بیاره جنگنده هست .ولی نه تکنیک بالایی داره .نه سانتره خوبیه .از همین الان به شما قول میدم .شاید الان بهتون بربخوره ولی حقیقته


حامدمعینی

-1

6

1 سال پیش

وقتی این خدابندلو رو با لباس پرسپولیس میبینم یه جون به جون هام اضافه میشه واااااای که خیلی براخدابندلو خوشحالم که اونقد جنگید تا به عشقش پرسپولیس رسید

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال