ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

خداش در همه حال از بلا نگه دار ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

خداش در همه حال از بلا نگه دارد

خداش در همه حال از بلا نگه دارد
ارتش سرخ دات کام :
شاید در این شش ماه پر از بلبشو، درست ترین حرف را در مورد گابریل کالدرون، حضرت حافظ زد؛ وقتی در پایان آن ویژه برنامه یلدایی از مرد آرژانتینی خواستند تفالی به دیوان خواجه شیراز بزند و البته که لسان الغیب یکی از شاه بیت هایش را برای او کنار گذاشته بود: «هرآنکه جانب اهل وفا نگه دارد، خداش در همه حال از بلا نگه دارد.»

راستی که چه حیرت انگیز است. پیشکسوت سینما میهمان وی آی پی پرسپولیس در ورزشگاه آزادی شده، اما قبل و بعد از بازی تندترین اهانت ها را به سرمربی همین تیم می کند. نه اینکه فکر کنید سعید راد از مازاد شدن آدام همتی شاکی است؛ او به قول خودش از بردهای یک بر صفر تیم کلافه شده. فقط باباجون آدام یادش نیست برانکو هم از این یک- هیچ ها زیاد داشت و اتفاقا گل یکی از آنها را نوه جانش در دقیقه نود به سپیدرود رشت زد.

خیمه پرسپولیس کالدرون البته از این خودی های غریبه زیاد دارد، مثل سپهر حیدری که کارشناس تلویزیونی بازی با نساجی بود؛ کسی که اول فصل پوست مربی را کند و مزدش را هم با حکم مربیگری در تیم امید پرسپولیس گرفت. مثل مهرداد میناوند که او هم بعد از سلاخی اینستاگرامی کالدرون در روزهای سخت، حالا عضو جدید باشگاه و مدیر شبکه تلوزیونی است. مبارک باشد! نه اینکه گابریل مربی پرفکت یا بی خظایی باشد، اما معامله ها با او در این شش ماه بس جفاکارانه بوده است.

برانکو پا به پای بازیکنان جوانش بالای صد تا ایسلندی زد و همه هم حظ می کردند، اما امروز فیلم دست تکان دادن مربی آرژانتینی برای تماشاگران با تیتر «حرکات عجیب کالدرون بعد از پیروزی» روی خروجی خبرگزاری ها می رود. تازه گابریل در یک حرکت شرم آور دیگر شجاع خلیل زاده را هم در آغوش کشید؛ خدا به دور!

هفت پیروزی پیاپی در سی ویک روز؛ رکوردی که برای برانکو هم قفل بود، اما کالدرون از آن گذشت و البته هنوز هم تریبون دست مخالف هاست. هنوز هم هر بار او را نقطه ای می رسانند که با خشم از نشست خبری بیرون برود. به طعنه برایش تیتر زده بودند: «ناز مربی آرژانتینی خریدار دارد؟» و البته از خودشان نپرسیده بودند کدام ناز؟ اینکه به جای بازیکن خارجی جدید طلب بچه هایم را بدهید یعنی ناز؟ دلم برای پیرمرد می سوزد؛ چون نیم فصل دوم با کارشکنی های بیشتر در راه است، اما خواجه شیراز هنوز دلگرمی می دهد؛ مثل آنچه عوام می گویند: « گر نگهدار من آنست که من می دانم، شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.» ای امان، از این سنگ های بدسگال امان...!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/124392
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال