ارتش سرخ دات کام

اخبار

خلیلی: از سازمان لیگ انتظار تعامل د ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

خلیلی: از سازمان لیگ انتظار تعامل داریم

ارتش سرخ دات کام :
خلیلی: از سازمان لیگ انتظار تعامل داریم
محسن خلیلی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فشاری که السد در دقایق پایانی روی دروازه پرسپولیس آورد ثمره بازی های فشرده لیگ برتر بود.

محسن خلیلی در گفت وگویی در مورد شکست ناعادلانه پرسپولیس مقابل السد اظهار داشت: قبل از هر چیز باید بگویم که به پشتیبانی خوب باشگاه سفر خوب و بدون دردسری به قطر داشتیم و همه چیز از هر نظر ایده آل بود، اگرچه می توانستیم با سه امتیاز کامل هم از قطر برگردیم، اما از هر نظر بدشانس بودیم. همان طور که همه دیدند در تمام دقایق مسابقه، بازی زیبا و رو به جلو را مقابل تیم پرقدرت السد ارائه کردیم و به هیچ عنوان شایسته باخت نبودیم. کمک داور هم در صحنه به ثمر رسیدن گل السد اشتباه فاحش داشت، چرا که محرز بود بونجاح موقع ضربه زدن در آفساید قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه پرسپولیس می توانست در دقایق پایانی از السد جلو بیفتد، یادآور شد: علی علیپور همین چند ماه پیش فاصله زیادی را در دقیقه 90 طی کرد تا به دروازه السد برسد و آن موقع فقط با خطا می شد او را کنترل کرد، اما همین بازیکن در بازی دیشب در صحنه مشابه به زحمت خودش را به دروازه السد رساند و خستگی در ساق های او کاملاً مشهود بود. وقتی ما بارها از مسئولان خواستیم که تغییر در برنامه فشرده بازی های نمایندگان ایران در آسیا به وجود آورند به خاطر همین مسائل بود که اتفاق افتاد. ما بازی های لیگ را برگزار می کنیم که در میادین بین المللی بتوانیم برای کشورمان افتخارآفرینی کنیم، اما به نظر می آید آنهایی که بازی ها را برنامه ریزی می کنند صرفاً و فقط هدف شان برگزاری بازی هاست نه چیز دیگر.

خلیلی در این باره خاطر نشان کرد: سطح بازی های لیگ قهرمانان قابل قیاس با بازی های داخلی نیست و توان و انرژی زیادی را از بازیکنان می گیرد. با توجه به این شرایط بازیکنان باید در بهترین شرایط بدنی وارد مسابقات آسیایی شوند، اما به این نوع برنامه ریزی ها این امر به نوعی غیرممکن است. مسلماً در سال جدید شرایط برای نمایندگان ایران در آسیا به مراتب سخت تر می شود و ما بار دیگر از مسئولان مربوطه می خواهیم بازنگری در برنامه مسابقات داشته باشند. قطعاً عدم موفقیت نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان به فوتبال ملی ما ضربه خواهد زد و بهتر است تصمیمات مهمی در این زمینه اتخاذ شود. البته خواسته ما این است که اگر قرار است تغییراتی در برنامه بازی ها ایجاد شود قبل از عید به باشگاه ها اعلام کنند نه دو سه روز مانده به بازی، مانند اتفاقی که در مورد بازی ما با سپیدرود رخ داد و چون همه برنامه ریزی های خود را انجام داده بودیم امکان بازی کردن با سپیدرود در روز یکشنبه نبود.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس ضمن تشکر از هواداران این تیم تصریح کرد: تماشاگران ما از بهترین ها هستند و همیشه در تمام میادین ما را تنها نگذاشته اند. قطعاً خواسته آنها هم این است که برنامه ریزی ها منطقی و حساب شده باشد و ما هم برای دفاع از حق پرسپولیس و هواداران تا آخر پیگیر ماجرا هستیم. همان طور که پیش از این باشگاه اعتراضات خود را به داوری ها در لیگ و لیگ قهرمانان به طور رسمی به فدراسیون فوتبال و  AFC اعلام کرده است. حتی برای تغییر برنامه بازی ها هم به فدراسیون نامه زدیم. الان هم برای اعتراض به گل آفساید السد مجدداً نامه ای را به AFC ارسال خواهیم کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/112982
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال