ارتش سرخ دات کام

اخبار

خلیل زاده: اول پول بازیکنان را بدهن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

خلیل زاده: اول پول بازیکنان را بدهند، بعد بازیکن خارجی جذب کنند!

ارتش سرخ دات کام :
خلیل زاده: اول پول بازیکنان را بدهند، بعد بازیکن خارجی جذب کنند!
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از وضعیت مالی این تیم گفت: مدیران ابتدا پول بازیکنان را بدهند بعد به فکر جذب بازیکن خارجی باشند.

شجاع خلیل زاده پس از پیروزی 2 بر صفر تیم پرسپولیس مقابل تراکتور درباره درگیری اش با اشکان دژاگه گفت: فوتبال است و پیش می آید. دژاگه بزرگتر ماست و در فوتبال این اتفاقات می افتد. اگر اتفاق بدی افتاده است من معذرت می خواهم.

وی ادامه داد: همیشه اولین بازی نیم فصل دوم سخت است و شرایط خاص خودش را دارد. امیدوارم همین روند را ادامه دهیم و آخر فصل قهرمان شویم.

مدافع پرسپولیس در مورد اینکه یک بازی دیگر این تیم موفق به ثبت کلین شیت شده است، گفت: هم من، هم سید جلال حسینی و هم حسین کنعانی زادگان تمام تلا ش مان گل نخوردن تیم است. امیدوارم در بازی های بعد هم گل نخوریم و در نهایت قهرمان شویم.

خلیل زاده در مورد درگیری هواداران دو تیم عنوان کرد: هواداران تراکتور هم خوب هستند و امروز اتفاقی رخ نداد. بالاخره اتفاقاتی پیش می آید اما هواداران هر دو تیم امروز تیم خودشان را تشویق کردند.

وی در پاسخ به سوالی درباره مشکلات مالی این تیم گفت: الان اگر بخواهم صحبت کنم می گویند دوباره شروع کرد. نیم فصل دوم شروع شده و ما فقط 25 درصد از قراردادمان را گرفته ایم. کمترین دریافتی را تیم ما داشته است. امیدوارم مسئولان پیگیری کنند. بعضی از بازیکنان ما کرایه و اجاره خانه ندارند. آن روز عالیشاه پول نداشت، با این امکانات می خواهیم برویم آسیا؟ حرف نمی زنیم همه فکر می کنند مشکل نداریم. فقط به خاطر هوادران بازی می کنیم و هیچ پولی نگرفته ایم. همه این پول ها هم که می گیریم، 20، 30 میلیون تومان است که کرایه خانه و خرج خودمان می شود. الان یک کفش فوتبال 4 میلیون شده است.

«گفته می شود بازیکنان پرسپولیس به مدیریت این تیم گفته اند ابتدا پول بازیکنان داخلی را بدهد و بعد بازیکن خارجی جذب کند». مدافع پرسپولیس در واکنش به طرح این موضوع گفت: دقیقا همین طور است. امیدوارم پول بازیکنان را بدهند و بعد بازیکن جذب کنند. بشار رسن الان پول نگرفته و دو روز پیش هم تمرین نکرد. حداقل پول او را بدهند که دو فصل است در تیم زحمت می کشد.  برخی بازیکنان باید خرج خانواده بدهند. اصلا پول در تیم نیست، بازیکن با خانواده اش نمی تواند رستوران برود.

خلیل زاده در مورد اینکه انصاری فرد فقط به بازیکنان این تیم وعده و عید می دهد، یادآور شد: این صحبت ها که همیشه است. این تیم برای وزارت ورزش است، چه کسی باید کمک کند؟ امیدوارم کسانی که می آیند به تیم کمک و حمایت کنند. همه بازیکنان مشکل دارند، به خدا برخی از بازیکنان پول کفش ندارند. ما صحبت نمی کنیم چون نمی خواهیم هواداران ناراحت شوند. امیدوارم این مسائل حل شود، وگرنه نمی توانیم در آسیا موفق شویم. همه از ما انتظار قهرمانی در آسیا را دارند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/125528
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال