ارتش سرخ دات کام

اخبار

خمارلو: ضعف خودتان را بپذیرید! ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

خمارلو: ضعف خودتان را بپذیرید!

ارتش سرخ دات کام :
خمارلو: ضعف خودتان را بپذیرید!
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در واکنش به ادعای فرهاد مجیدی مبنی بر اینکه قهرمانی پرسپولیس آرزوی وزیر و معاونش است، گفت: آقایان ضعفشان را بپذیرند و خودشان را اصلاح کنند.

پندار خمارلو در گفتگویی در خصوص بازی پرسپولیس و ماشین سازی تبریز گفت: شب گذشته پس از پایان بازی آنقدر زمان دیر شده بود که نمی توانستیم جواب واضح و شفافی به ناداوری ها بدهیم.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ادامه داد: دیشب بعد از اینکه فیلم بازی را دیدیم فهمیدیم باز هم داوری چه بلایی سرمان آورد. داور برای ما پنالتی نگرفت و نتوانستیم در همین بازی مقابل چشم هوادارانمان جشن قهرمانی بگیریم.

وی در واکنش به صحبت های فرهاد مجیدی سرمربی استقلال تهران که قهرمانی احتمالی پرسپولیس را آرزوی وزیر و معاون وی دانسته است تصریح کرد: آنقدر بزرگ هستیم که نیاز نداریم خودمان را با سایر تیم ها مقایسه کنیم. اگر ما می بردیم، بقیه تیم ها می دویدند هم به ما نمی رسیدند. برای توجیه کردن نیازی نیست به دست و پای دیگران بیافتیم و تقصیرها را گردن دیگران بیاندازیم.

خمارلو افزود: در لیگ برتر یک اوت دستی به نفع پرسپولیس گرفته نشده است. حق ما را به راحتی می خورند. وقتی کمیته داوران و کمیته انضباطی برخوردی نشان ندادند باعث شد تا رفتارهای اشتباه آقایان ادامه داشته باشد.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در ادامه واکنش خود به صحبت های سرمربی استقلال تهران ادعا کرد: اینها بهانه جویی ایشان است. واقعاً جالب نیست بیاییم بگوییم وزیر ورزش در نتیجه مسابقات دخالت می کند. خیلی واضح و مشخص است این حرف ها برای چه گفته می شود. آقایان ضعف خودشان را بپذیرند و خودشان را اصلاح کنند.

وی در ادامه با اشاره به هجمه تیم ها علیه احتمال تکرار قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر گفت: خیلی ها می خواهند مطرح شدن خودشان را ادامه دهند و از پرسپولیس مایه می گذارند. آقایان می دانند چطور خودشان را بر سر زبان ها بیاندازند. هر کس درباره پرسپولیس صحبت می کند تا اسم خودش را باز هم سر زبان ها بیاندازد. این رفتارها نخ نما شده است. شاید این رفتارها در دهه های گذشته جواب می داد اما الان دیگر اینگونه نیست. در فوتبال امروزی، وقتش است تا تیم ها در زمین بازی نتیجه بگیرند.

خمارلو در پایان خاطرنشان کرد: بارها تکرار می کنیم که آقایان در برنامه های کارشناسی این موضوع را بار دیگر تکرار کنند که چه تیمی از داوری سود کرده است و کدام تیم متضرر شده است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/115110
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال