ارتش سرخ دات کام

اخبار

خواجه وند: حرف های دیروز سیاسی را ن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

خواجه وند: حرف های دیروز سیاسی را نخواندم/ مدیرعامل مسئول اجرایی کردن مصوبات هیأت مدیره است

ارتش سرخ دات کام :
خواجه وند: حرف های دیروز سیاسی را نخواندم/ مدیرعامل مسئول اجرایی کردن مصوبات هیأت مدیره است
مهدی خواجه وند در گفت وگویی در خصوص شایعه جلسه روز گذشته سیاسی رئیس هیأت مدیره پرسپولیس در وزارت وررش در خصوص قراراد علی دایی گفت: من از این موضوع خبر ندارم و در حال حاضر این را از شما می شنوم اما بحث کادر فنی ما موضوعی است که من هر روز درباره آن حرف زدم و مسائلی که خارج از اظهارات مسئولان باشگاه در رسانه ها وجود دارد گمانه زنی رسانه هاست.

وی در مورد شایعاتی مبنی بر اینکه تغییراتی در کادر فنی پرسپولیس به وجود خواهد آمد یا نه، افزود: درباره کادر فنی موضوع آن چیزی است که هیآت مدیره بیرون می آید و آن هم یک تصمیم جمعی است که چه اتفاقی می افتد البته من چند روز مسافرت بودم و مصاحبه ای هم انجام ندادم.

عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه به نظر می رسد اختلافات زیادی بین سیاسی و رحیمی وجود دارد و با اینکه آنها این موضوع را تکذیب می کنند اما این موضوع قابل کتمان نیست، اظهار داشت: بدون اختلاف نظر کارها شدنی نیست و کاری پیش نمی رود. به هر حال در جلسات هیأت مدیره اعضا همدیگر را به چالش می کشند و بحث هایی به وجود می آید اما خروجی جلسات مهم است. به هر حال در هر موضوعی بحث پیش می آید اما با قاطعیت می گویم که بالای 90 درصد تصمیمات هیأت مدیره به اجماع جمع می رسد.

خواجه وند در پاسخ به این سؤال که اختلاف نظر در هیأت مدیره یک چیز است اما مصاحبه در رسانه ها علیه یکدیگر موضوع دیگری است و آیا باز هم می توان اختلافات اساسی مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره را تکذیب کرد، افزود: من مصاحبه روز گذشته سیاسی را نخواندم اما اینکه مدیرعامل به عنوان مدیر اجرایی باشگاه ملزم به اجرای مصوبات هیأت مدیره است بحثی نیست. اما همانطور که گفتم من در ریز مصاحبه روز گذشته رئیس هیأت مدیره نیستم اما بحث من این است که اختلاف نظر میان اعضا عادی است اما اگر این اختلافات به بیرون درز کند یک بحث دیگر است.

وی درباره اینکه آیا چک 2 میلیارد تومانی پرسپولیس امروز پاس می شود یا خیر، افزود: به صورت ریز در جریان این موضوع قرار ندارم اما اگر قرار است پاس شود احتما این اتفاق خواهد افتاد.

عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره اینکه اسپانسر این باشگاه چه تعهداتی از مسئولان باشگاه داشته که عملی نشده و به همین دلیل تاریخ پاس شدن چک عقب افتاده است، افزود: قراردادی که ما با اسپانسر داریم مشخص است و حقوق طرفین هم در آن مشخص شده اما در قرارداد یکساله ای که ما داریم در طول زمان باید درخواست ها اجرا شود و به هر حال در طی اجرا اختلافاتی پیش می آید که از نظر ما حقوقدانان این یک امر بدیهی و معمولی است اما اینکه چه تعهداتی تاکنون انجام شده را من نمی دانم.

خواجه وند در پایان درباره شایعه عوض شدن اسپانسر پوشاک پرسپولیس تصریح کرد: اسپانسر باشگاه واسطه ما با اسپانسر پوشاک بود اما ذینفع نبود و تا جایی که من می دانم مشکلی از بابت تهیه لباس های مورد نظر وجود نداشته است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/55839
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

پرسپولیس مقابل ملوان به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو 0 - 2 تراکتور 19:00
پیکان 0 - 0 استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران 0 - 2 شمس آذر 19:15
آلومینیوم 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان 2 - 0 گل گهر 19:30
فولاد 0 - 0 استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 آلومینیوم 4 3 8
4 گل گهر 4 2 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 3 0 4
10 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
11 فجرسپاسی 3 1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال