ارتش سرخ دات کام

اخبار

خواجوند: صادقیان مشکلی برای همراهی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

خواجوند: صادقیان مشکلی برای همراهی پرسپولیس در روز 24 مهر ندارد

ارتش سرخ دات کام :
خواجوند: صادقیان مشکلی برای همراهی پرسپولیس در روز 24 مهر ندارد
 سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: مدت محرومیت پیام صادقیان دو ماه بود و تعریف از زمان یک ماه در قوانین مشخصا 30 روز تعیین شده است و بر این اساس، پیام صادقیان مشکلی برای همراهی تیم فوتبال پرسپولیس در روز 24 مهر ماه ندارد.

مهدی خواجوند در ارتباط با وضعیت پیام صادقیان و قطعیت حضور او در دیدار جام حذفی در گفتگویی اظهار داشت: در خصوص تفسیر اجرای حکم با توجه به صراحتی که وجود دارد، مدت محرومیت پیام صادقیان دو ماه بود و تعریف از زمان یک ماه در قوانین مشخصا 30 روز تعیین شده است و بر این اساس، پیام صادقیان مشکلی برای همراهی تیم فوتبال پرسپولیس در روز 24 مهر ماه ندارد. با این وجود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز تفسیر خود را ارائه کرد که بر اساس آن صادقیان مجوز همراهی تیم فوتبال پرسپولیس در بازی جام حذفی را خواهد داشت.

وی در مورد مسائل و حاشیه های پیش آمده درباره اسپانسر طی روزهای گذشته ادامه داد: بنای کار باشگاه بر حفظ اسپانسر است، به گونه ای که کار به بهترین شکل انجام شود. مذاکرات خوبی انجام شد و پیشنهادات به اسپانسر ارائه گردید و برای اخذ نتیجه نهایی منتظر بازگشت رئیس هیأت مدیره و سرپرست باشگاه از سفر اسپانیا بودیم.

عضو حقوقدان هیأت مدیره پرسپولیس تصریح کرد: نکته مسلم اینکه در قرارداد اسپانسر حدود اختیارات آنها مشخص است. اسپانسر در حوزه مسائل اقتصادی و برندینگ ورود می کند و هیچ دخالتی در مباحث مدیریتی ندارد.

خواجوند ادامه داد: درباره شایعاتی که طی روزهای اخیر در حوزه انتخاب مدیر عامل و یا اضافه شدن اعضاء به هیأت مدیره مطرح شده است باید تاکید کنم که بحث هیأت مدیره و تغییرات مربوط به آن در اختیار مجمع باشگاه است و تصمیم گیری ها صرفا در آن سطح صورت می گیرد که تا این لحظه هم مطلبی به باشگاه اعلام نشده است. موضوع مدیر عامل و مسائل مربوط به آن نیز به هیأت مدیره مربوط می شود و در هیچ یک از این دو حوزه اسپانسر دارای اختیارات نیست.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره نگرانی ها بابت پرونده های حقوقی و بین المللی بویژه ژوزه و همکارانش گفت: این موضوع پیش از این توسط آقای مصطفی شکری دنبال می شد. ایشان چندی پیش با اعلام اینکه باید با توجه به دفاعیات ژوزه و دستیارانش لایحه جدیدی ارسال شود همزمان به حق، دریافت مطالبات قبلی خود را خواستار شدند و ما هم متعاقبا اعلام کردیم شرایط این امر برای ما مهیا نیست اما با آنچه ایشان گفته اند موافق هستیم. به همین منظور خواستیم که همچنان پرونده را پیگیری کنند که در زمان مناسب نسبت به انجام تعهدات اقدام شود اما ایشان صلاح دیدند ادامه همکاری منوط به تسویه مطالبات باشد. در نتیجه ما پرونده را در اختیار یک گروه حقوقی بین المللی گذاشتیم که در پرونده های دیگری هم با باشگاه همکاری داشته اند و نسبت به این حوزه اشراف دارند و موضوع در حال پیگیری است.

عضو هیأت مدیره پرسپولیس در پاسخ به این سوال که گفته می شود در آینده نزدیک، به منظور واگذاری سهام پرسپولیس درج آگهی صورت خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: آن چیزی که از تکالیف هیأت مدیره است تدارک انتقال باشگاه به بخش خصوصی است. جلسات متعددی هم انجام شد که آخرین آن، نشست با کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی بود. در آن نشست موارد متعددی بررسی و توصیه شد اما اینکه این کار چه زمانی اجرایی شود از تکالیف و اختیارات سازمان خصوصی سازی است.

وی در پاسخ به سوالی درباره نگرانی ها از نحوه واگذاری و تبعات بعد از آن تصریح کرد: دقیقا یکی از عمده نگرانی ها، همین مساله است که بحث های مفصلی درباره آن صورت گرفته است. اینکه شرایط انتقال چگونه باشد، در چه قالبی صورت بگیرد، چه اشخاصی با چه ویژگی هایی دارای سهام باشند و چه تعهداتی از آنها اخذ شود؟ درباره همه این مسائل بحث وجود دارد و نکته اساسی فقط شرایط واگذاری نیست بلکه شرایط بعد از واگذاری هم حساسیت زیادی را طلب می کند.

وی با توجه به حضور حسین ماهینی در اردوی کیش و اینکه آیا احتمالی برای حل مشکل وی وجود دارد یا خیر، گفت: باشگاه تا جایی که موارد قانونی اجازه می دهد در حال پیگیری موضوع است و ما با هم روی این مساله تاکید داریم که باشگاه همه اقدامات لازم را انجام داده و هیچ کوتاهی و تقصیری از طرف ما نبوده است. پس درست نیست که باشگاه و هوادارانش تاوان همه این مسائل را پس بدهند. ما همچنین روی این مساله بحث داریم که صلاحیت ابطال اسناد رسمی با چه مرجعی است. به نظر ما ابطال چنین اسنادی باید پیرو تصمیم مراجع قضایی باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/56937
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال