ارتش سرخ دات کام

اخبار

خود شلاق زنی ! / گردان در تمرینات س ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

خود شلاق زنی ! / گردان در تمرینات سخت اختصاصی

ارتش سرخ دات کام :
خود شلاق زنی ! / گردان در تمرینات سخت اختصاصی
 فقط سه هفته دروازه بان فیکس پرسپولیس بود و با یک اشتباه عجیب به نیمکت ذخیره ها پیچ شد اما یک جمله از سوی مانوئل ژوزه، شهاب را امیدوار کرده است.هر چند از جمله ژوزه می توان تعبیر دیگری داشت  و تداوم نیمکت نشینی گردان را متصور شد اما  ظاهرا او فهمیده امکان بازگشت به ترکیب اصلی وجود دارد  و تا حدودی ذهنیتش نسبت به آنچه می شنید و پیش خود به آن فکر می کرد تغییر کرده است.
 
مانوئل گفته  با مصدومیت،محرومیت یا اشتباه بزرگ از سوی نیلسون، شهاب به ترکیب باز خواهد گشت ؛چنانچه دو اتفاق اول را کنار بگذاریم -چون در این دو حالت بازی کردن شهاب طبیعی است- حالت سوم می تواند گردان را به این امیدوار کند که پیرمرد پرتغالی حمایت خاصی از رقیبش نمی کند و نگاه سرمربی به هر دو دروازه بانش یکسان است.
 
ظاهرا این جمله مانوئل به اندازه کافی روی گردان تاثیر گذاشته و او با روحیه تر از قبل تمرین می کند هر چند  ظاهرا برای رسیدن یک گلر به ترکیب اصلی برخلاف سایر پست ها خوب تمرین کردن اصلا ملاک نیست و او باید منتظر یک اشتباه بزرگ از سوی رقیبش باشد یا در حالتی خاص به  ارنج اصلی برگردد.
 
گردان که زمانی گلر شماره دو تیم ملی بود و حتی در جام ملت های آسیا هم به میدان رفت  حالا جایگاه خود در تیم ملی را هم از دست داده و این اتفاق بزرگ می تواند انگیزه های او برای بازگشت به  سطح اول فوتبال باشگاهی و ملی را بیشتر کند.
 
گردان که حالا جایگاه خود در تیم  ملی را به  دروازه بانی مثل سوشا مکانی داده عزم خود را جزم کرده ابتدا نیلسون  را کنار بزند و در گام بعدی دوباره در اردوهای ملی  حاضر باشد .
 
به همین منظور شهاب  حتی در مدتی که تمرینات پرسپولیس تعطیل بوده دست از تمرین کردن نکشیده و روزانه دو تا سه جلسه تمرین می کند.
 
ظاهرا  شهاب در تعطیلات اخیر و سفر به شهرش جویبار هم تمرینات انفرادی اش را تعطیل نکرده و به نظر می رسد با استارت دوباره تمرینات پرسپولیس باید منتظر تماشای دروازه بان متفاوتی در تمرینات این تیم  باشیم  که می خواهد قواعد بازی دادن به گلرها را بشکند و بدون اینکه اتفاق خاصی برای نیلسون بیافتد مانوئل را مجاب به استفاده از خود کند.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/33653
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

کدام گزینه رو مقصر اصلی در فصل ناگوار پرسپولیس می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال