ارتش سرخ دات کام

اخبار

خوردبين: داور شهرآورد بايد خارجي با ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

خوردبين: داور شهرآورد بايد خارجي باشد

ارتش سرخ دات کام :
خوردبين: داور شهرآورد بايد خارجي باشد

وي افزود: داوران ايراني شايد از همتايان خارجي خود عملكرد بهتري داشته باشند اما، براي آنكه در پايان مسابقه شهرآورد حرف و حديثي باقي نماند و هيچ كس متهم نشود و در عين حال يك داور در معرض اتهام قرار نگيرد، استفاده از داور خارجي به مراتب بهتر است.زيرا زماني كه داور خارجي ايران را ترك مي كند، تمام صحبت هاي مربوط به قضاوت نيز به پايان مي رسد.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال قضاوت مسعود مرادي و موضع اين باشگاه در قبال اين انتخاب ،تاكيد كرد: به شخصه براي مسعود مرادي احترام زيادي قائل هستم و وي نيز به اين امر واقف است اما، در قضاوت هفته هاي اخير مرادي صحنه هايي را مشاهده كرده ايم كه مشكوك به نظر مي رسيد.به همين خاطر از مسئولان فدراسيون فوتبال مي خواهم درصورت استفاده قطعي از داور ايراني، گزينه اي به غير از مرادي را براي قضاوت انتخاب كنند.
خوردبين از صحبت درخصوص وضعيت مديريتي باشگاه پرسپوليس خودداري كرد و خاطرنشان ساخت: به دليل از دست دادن مادرم، چند روز همراه تيم نبوده و اطلاعي از وضعيت تيم ندارم. اجازه دهيد بعد از حضور در تمرينات تيم،فردا در اين باره صحبت كنم.
وي همچنين درخصوص ارزيابي از وضعيت تيم فوتبال استقلال در آستانه شهرآورد پايتخت ،گفت: استقلال تيمي است كه هميشه خوب بوده و ديدارهايش با پرسپوليس تماشايي است.
ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس از هفته نهم رقابت هاي ليگ برتر فوتبال، جمعه دهم مرداد ماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/3084
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

موافق برکناری رضا درویش هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال