ارتش سرخ دات کام

اخبار

خوردبين: پرسپوليس در آسيا هم يكي اس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

خوردبين: پرسپوليس در آسيا هم يكي است

ارتش سرخ دات کام :
خوردبين: پرسپوليس در آسيا هم يكي است
محمود خوردبين در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، افزود:" همه مي دانند و بايد قبول كنند كه پرسپوليس در ايران كه جاي خود دارد، در آسيا هم يكي است. مسلم است كه بايد پرطرفدارترين تيم را در سطح كشور و در جمعيت 70 ميليوني ديد نه در محدوده يك شهر يا استان."
وي تاكيد كرد:" خيلي اوقات مي شود كه تيم هاي ميزبان ما در شهرستان ها مي گويند با اين تعداد طرفدار در ورزشگاه ها عملا شما در سراسر ايران ميزبان هستيد نه ميهمان ! و اين مساله واضح تر از آن است كه درباره آن بحث شود."
خوردبين درباره آخرين وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت:" بچه ها اتفاق تكرار نشدني در برابر شاهين بوشهر را فراموش كرده اند و با انگيزه زياد و با روحيه اي بالا تمرينات خود را پشت سر مي گذارند. بوشهري ها هم احتمالا با ما هم عقيده اند كه اين بازي اتفاقي بود كه در تاريخ بازي هاي اين دو تيم تكرار نشدني است."
وي درباره شعارهايي كه عليه برخي بازيكنان در تمرينات سر داده شده است، تصريح كرد:" هواداران حق دارند ناراحت باشند اما واقعيت اين است كه بازيكنان هم از اين اتفاق ناراحت هستند و الان نياز به فضايي دارند كه بتوانند در آرامش روحي به تمرينات شان بپردازند تا براي ادامه پيكارها آماده شوند. از هوادارانمان مي خواهم كه مثل هميشه صبور باشند و نتيجه صبرشان را در عملكرد رو به جلو تيم، در بازي هاي آينده ببينند."
محمود خوردبين همچنين درباره بازي روز جمعه پرسپوليس در برابر راه آهن، گفت:" بازيكنان ما زخم خورده هستند و مي خواهند در بازي با راه آهن، بازي گذشته را جبران كنند. مطمئن باشيد راه آهن روز بسيار سختي را در برابر ما پيش رو دارد و 3 امتياز اين بازي متعلق به پرسپوليس است."
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/1508
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 28 شهریور

مس رفسنجان - شمس آذر 18:15
آلومینیوم - استقلال خوزستان 18:30
چادرملو - پرسپولیس 18:30
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
ملوان - گل گهر 19:00

یکشنبه, 30 شهریور

استقلال - پیکان 18:00
فولاد - پیکان 20:00
سپاهان - تراکتور 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال