ارتش سرخ دات کام

اخبار

خوردبین: مذاکره با بیرانوند واقعیت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

خوردبین: مذاکره با بیرانوند واقعیت ندارد/ مطرح کردن علت فوت اولادی اشتباه بود

ارتش سرخ دات کام :
خوردبین: مذاکره با بیرانوند واقعیت ندارد/ مطرح کردن علت فوت اولادی اشتباه بود
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مذاکره با دروازه بان نفت به هیچ عنوان صحت ندارد و ما تمام تمرکز خود را روی بازی هفته پایانی گذاشتیم.

محمود خوردبین در حاشیه تمرین پرسپولیس در خصوص دیدار پایانی سرخپوشان مقابل راه آهن اظهار داشت: ما آمادگی خود را در دیدار مقابل گسترش فولاد نشان دادیم. تنها برای پیروزی وارد زمین شده بودیم و در دیدار مقابل راه آهن هم به دنبال همین موضوع هستیم. به چیزی که می خواستیم رسیدیم و هم اکنون هم بازیکنان مان سرحال هستند و نگرانی نداریم.

وی در مورد مذاکره به بیرانوند اظهار داشت: این موضوع واقعیت ندارد. ما تمام تمرکز خود را روی بازی پایانی گذاشته ایم و هنوز هیچ چیزی مشخص نیست. تا آخرین لحظه تلاش خود را انجام خواهیم داد و به چیزی جز بازی ها فکر نمی کنیم.

سرپرست پرسپولیس در مورد اینکه گسترش فولاد به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام معترض بوده، گفت: این برنامه از دو ماه پیش معلوم بود و ربطی به حالا ندارد. آنها 3 روز پیش این اعتراض را کردند که مسئولان امنیتی قبول نکردند. به هر حال مسئولان نمی خواستند اتفاقاتی که در اهواز رخ داد دوباره تکرار شود و از آن مسائل ترسیده بودند. کار خوبی هم کردند که بازی در ورزشگاه یادگار امام برگزار شد.

خوردبین در مورد اینکه سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده مرگ مهرداد اولادی به خاطر مصرف الکل بوده، تاکید کرد: این را باید از قوه قضائیه بپرسید که این کار را می کردند یا خیر. اما به نظرم نباید اصلا اعلام می کردند. من که از مهرداد چیزی ندیدم. به نظرم مطرح کردن این مسائل اشتباه است. او که دیگر در جمع ما نیست.

وی در مورد اینکه ویسی اعلام کرده که 10 درصد بازی های روز گذشته جوانمردانه بوده، گفت: آیا تیم ما ناجوانمردانه به پیروزی رسید؟! نمی دانم او چرا این صحبت را مطرح کرده است. به نظرم باید با دقت بیشتری راجع تیم های بزرگی چون پرسپولیس صحبت کند.

سرپرست سرخپوشان در مورد اینکه ویسی اسمی از تیمی نبرده، گفت: به هر حال مطرح کردن این حرف ها درست نیست. ما که به راحتی مقابل گسترش فولاد بازی کردیم و توانستیم به راحتی هم پیروز شویم.

خوردبین در مورد بیانیه باشگاه استقلال در مورد داوری خاطرنشان کرد: هفته گذشته داوری به سود ما بود؟! اگر داور در دیدار مقابل نفت درست قضاوت می کرد ما به بازی پایانی احتیاجی نداشتیم.

وی در مورد صحبت های افشارزاده گفت: افشارزاده بزرگ من است و در مورد او صحبت نمی کنم اما او باید بداند که تیم ما هم طراز تیم خودشان است و جزو تیم های بزرگ به حساب می آیند. باید کمک کنند که چنین اتفاقاتی رخ ندهد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/79039
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال