ارتش سرخ دات کام

اخبار

دادکان: آدم نالایق می گذارید و انتظ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

دادکان: آدم نالایق می گذارید و انتظار پیشرفت دارید؟

ارتش سرخ دات کام :
دادکان: آدم نالایق می گذارید و انتظار پیشرفت دارید؟
 رئیس اسبق فدراسیون فوتبال با انتقاد از وزارت ورزش و جوانان، گفت: فدراسیون فوتبال را عقیم کرده و نمی گذارید اختیارات داشته باشد. افرادی دخالت می کنند که نمی دانند ورزش کجاست.

محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره حواشی فینال جام حذفی که بامداد بین تیم های پرسپولیس و داماش برگزار شد، اظهار داشت: قصد کوبیدن فدراسیون فوتبال نیست. اگر فدراسیون عملکرد خوبی داشته باشد وزارت ورزش هم کنار آنهاست در غیر اینصورت وزارت خود را کنار می کشد.

وی افزود: در اینجا چند سوال می پرسم؟ اینکه وزارت ورزش اطلاعیه بدهد چه سنخیتی دارد؟ نمی گذارند فدراسیون فوتبال کار را اصولی انجام دهد، باید بپذیریم فدراسیون یک نهاد خودمختار است. به شما چه ارتباطی دارد کدام مربی می آید؟

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درباره اینکه اگر وزارت ورزش ورود نمی کرد این بازی برگزار نمی شد، خاطرنشان کرد: همان بهتر بود که برگزار نشود تا چنین حالت هایی پیش بیاید. استقلال تیم ها و فدراسیون فوتبال زیر سوال می رود. اگر بخشی از فدراسیون زیر سوال برود بقیه هم زیر سوال می رود، قبول کنیم اینها بهم وابسته هستند. کمیته اخلاق تحت فشار بوده و اطلاعیه ای داد که فلانی برکنار می شود، شما کار خودتان را انجام دهید و فقط فدراسیون فوتبال را نکوبید. ممکن است نمایندگان مجلس الان پیدایشان شود، مصاحبه کنند و فدراسیون فوتبال را بکوبند اما آیا فقط فدراسیون مقصر است؟

دادکان در ادامه صحبت هایش با انتقاد از وزارت ورزش، تصریح کرد: فدراسیون فوتبال را عقیم کرده و نمی گذارید اختیارات داشته باشد اما وقتی مشکلی ایجاد می شود جلو می آیید و دخالت بیجا می کنید. افرادی دخالت می کنند که نمی دانند ورزش کجاست.

وی در پاسخ به این سوال که فکر می کنید اگر استقلال فدراسیون حفظ شود مدیران با قدرت خواهند بود و این حاشیه ها کم خواهد شد، عنوان کرد: مطمئن باشید. دیشب چند نفر به من زنگ زدند و گفتند اگر فدراسیون شما هم بود چنین اتفاقاتی رخ می داد؟ مگر ما به جایی وابسته بودیم؟ الان همه دخالت می کنند؛ این ضعف فدراسیون است که اجازه دخالت می دهد اما نباید همه تقصیرها را گردن فدراسیون انداخت.

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال یادآور شد: به محض شکست در جام ملت های آسیا، چه کسی اطلاعیه داد؟ وزارت اعلام کرد مربی می آورد، آیا در اختیار شماست که اسم 10 مربی را لیست می کنید؟ ناظمی و همکارانش همان شب گفتند ما 10 مربی را ردیف کرده و به ایران می آوریم سوال من این است، آیا این موضوع از اختیارات شماست؟ وزارت ورزش باید جنبه ارشادی داشته باشد نه تحمیلی. اعتقاد دارم 2 چیز هر جایگاهی را زمین می زند؛ دروغ و مدیران نالایق. شما آدم نالایق می گذارید و انتظار پیشرفت دارید؟

وی در پاسخ به این سوال که باید قسمتی برای هواداران داماش در نظر گرفته می شد و سازمان لیگ نتوانست 300 سکو برای تماشاگران این تیم در نظر بگیرد، تصریح کرد: حق با داماش است. اینجا فدراسیون درست عمل نکرد. باید ببینیم اینجا که خراب شد فدراسیون مقصر است؟ باید همه را با هم ببینیم. وقتی شما می گویید ما مربی می آوریم فدراسیون را ضعیف می کنید که آنها نشسته و وزارت ورزش اطلاعیه می دهد. شما می توانید رئیس فدراسیون را صدا کرده و در دفتر کارتان پشت در بسته صحبت کنید.

دادکان ادامه داد: کمیته اخلاق نصفه شب اطلاعیه می دهد، تا الان کجا بودید؟ امروز بروید به اهواز بررسی کنید بعد حرف بزنید. شاید شما یک نماینده مجلس را روی خط بیاورید؛ از آنها سوال کنید اگر شما می خواستید کار کنید قبلا می کردید. این همه فساد در فوتبال بود. کمیسیون اصل 90 و کمیته تحقیق و تفحص که می خواست فساد در ورزش را بگوید کجا رفت؟

رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که درباره تاخیر دو ساعته شروع بازی، قانون چه می گوید، اظهار داشت: اصلا تاخیر 2.5 ساعته نداریم. ممکن است اتفاقاتی بیفتد مثلا بمب گذاری در فرانسه که بازی را با یک ساعت تاخیر آغاز می کنند اما اینجا چه شد که بازی با 2 ساعت 20 دقیقه تاخیر اغاز شد؟ داور می توانست به زمین بیاید و یک تیم که به زمین آمد و آماده بود سوت را بزند.

وی که با رادیو تهران صحبت می کرد درباره اینکه گفتند بازی لغو شده تماشاگران بیرون رفتند و بعد تماشاگران داماش وارد زمین شدند و بازی هم برگزار شد، گفت: این قانون من درآوردی است! هیجان کاذب ایجاد شد و تماشاگری که می توانست از بازی لذت ببرد این اتفاق نیفتاد. درست است که ناهنجاری ایجاد شد اما مقصر فدراسیون فوتبال نیست. این روزهای خوب است اوضاع از این هم بدتر خواهد شد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/116295
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال