ارتش سرخ دات کام

اخبار

دام خطرناک؛ پرسپولیس می تواند قهرما ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

دام خطرناک؛ پرسپولیس می تواند قهرمان نشود!

ارتش سرخ دات کام :
دام خطرناک؛ پرسپولیس می تواند قهرمان نشود!
شکست استقلال برابر پدیده، حتی از سقف توقعات هواداران پرسپولیس هم بالاتر بود. سرخ ها نهایتا آرزو می کردند یحیی گل محمدی یک مساوی از استقلال بگیرد اما تیم شفر پنجمین باخت فصلش را در مشهد تجربه کرد تا شرایط برای قهرمانی پرسپولیس مساعدتر شود.

اگر استقلال موفق به شکست پدیده می شد، به 3 امتیازی رقیب سنتی می رسید و در این شرایط قرمزها باید با فشار روانی شدید مقابل تراکتورسازی قرار می گرفتند. در این صورت پرسپولیس فرصت شکست نداشت و همین «ترس» شاید به ضرر تیم برانکو تمام می شد؛ مخصوصا که بازی تبریز هم بدون تماشاگر نشد. با وجود این، استقلال باخت و حالا پرسپولیس با فراغ بال بیشتری رودرروی تراکتورسازی قرار می گیرد. به این ترتیب و با نتایجی که این هفته رقم خورد، در فاصله 3ایستگاه تا پایان لیگ هجدهم، پرسپولیس به ترتیب با 5 و 6 امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان و استقلال در صدر جدول قرار گرفته و همین مسئله باعث شده خیلی ها کار قهرمانی این تیم را تمام شده بدانند اما واقعیت چیز دیگری است. به نظر می رسد یک دام خطرناک در کمین سرخ هاست.

اگر این تصور برای خود بازیکنان پرسپولیس هم به وجود بیاید که کار قهرمانی قطعی شده، ممکن است این تیم سخت ترین تاوان تاریخش را پس بدهد. به زبان ساده، الان پرسپولیس مثل آب خوردن می تواند قهرمانی را از دست بدهد. تنها کافی است سرخپوشان در دیدار با تراکتورسازی شکست بخورند و یکی از 2 بازی پایانی برابر ماشین سازی یا پارس جنوبی را هم با مساوی به پایان برسانند، در این صورت سپاهان با پیروزی در 3دیدار پایانی اش قهرمان خواهد شد. سپاهان 2 بازی خانگی با ماشین سازی و استقلال خوزستان دارد و بین این دو مسابقه باید با پدیده در مشهد مصاف بدهد.

در مورد برنامه پرسپولیس، به یاد داشته باشید که بازی با تراکتورسازی در اوج حساسیت و بیرون از خانه برگزار می شود، ماشین سازی هم تیم دوم زنوزی است که کلا سخت می بازد و استقلال را هم برای گرفتن 3 امتیاز جان به لب کرد، دیدار با پارس جنوبی هم در زمین ناهموار شهر جم خواهد بود. پس واضح است که هیچ چیز تمام نشده و هر تصوری غیر از این، سرخپوشان را از عرش به فرش خواهد کوبید.

ممنون زنوزی باش
اما به هر حال الان پرسپولیس در شرایط خوبی برای قهرمانی قرار دارد و در این مسیر باید به شکلی ویژه ممنون تراکتورسازی و زنوزی باشد. در زدوخورد بزرگانی مثل پرسپولیس، سپاهان، ذوب آهن، استقلال و پدیده، تیمی مثل تراکتورسازی به راحتی می توانست با کسب 4 امتیاز از 3بازی آخرش به 3 امتیازی پرسپولیس برسد و با پیروزی در بازی چهارشنبه، صدرنشین شود. با وجود این بعد از باخت تراکتور به سپیدرود، زنوزی به دست خودش فضای تیم را به هم ریخت و کاری کرد که پرسپولیس به راحتی بتواند با استراتژی کسب حداقلی امتیازات از 2تیم اصفهانی عبور کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/114600
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال