ارتش سرخ دات کام

اخبار

دايي: هر كسي در تيم ملي خوب و سالم ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

دايي: هر كسي در تيم ملي خوب و سالم كار كند اخراج مي‌شود

ارتش سرخ دات کام :
دايي: هر كسي در تيم ملي خوب و سالم كار كند اخراج مي‌شود
دايي در خصوص هواداران گفت: همه به هواداران بدهكاريم حتي فوتبال ايران. هر جاي ايران كه پا مي گذاريم اگر هوادار نباشد فوتبال معني نمي دهد. روز چهارشنبه با تشويق اين هواداران دربي زيباتر مي شود.

سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: ورزشگاه آزادي روز چهارشنبه نياز به جو سالم دارد. هر هواداري فقط تيم خود را تشويق كند تا موفق شود. بازيكنان بايد بدانند بايد در زمين محكم كار كنند اما اصول جوانمردانه را زير سئوال نبرند و وقتي يك بازيكن مصدوم است طوري رفتار نكند كه تصور شود آن بازيكن را نمي بينند و بازي را ادامه دهند.

دايي ادامه داد: بايد ياد بگيريم در مستطيل سبز فقط به فوتبال فكر كنيم و به دنبال راه هاي غيرفوتبالي و غيراخلاقي نباشيم. فوتبال 3 امتياز دارد اما بازي جوانمردانه امتيازهايي دارد كه هيچ كس نمي تواند آن را پيش بيني كند.

وي در پاسخ به اين سئوال خبرنگار فارس كه نتيجه دربي را چگونه پيش بيني مي كنيد گفت: من دربي را پيش بيني نمي كنم اما فقط بدانيد دربي شناس هستم و سال هاي زيادي همراه با پرسپوليس در دربي توپ زده ام. سعي ام اين است كه پرچم پرسپوليس سرافراز باشد عليرغم اينكه به استقلال نيز احترام مي گذارم.

دايي درباره تمرين نكردن امروز كريم باقري گفت: به باقري استراحت دادم تا در مقابل استقلال نقطه قوت تيم من باشد. در تمرينات شرايط بدني و سن و سال بازيكنان را هميشه در نظر مي گيرم تا بتوانم از اين ابزارها درست استفاده كنم.

سرمربي پيشين تيم ملي درباره اظهارات نايب رئيس فدراسيون فوتبال مبني بر جوانگرايي او در تيم ملي به خبرنگار فارس گفت: از آقاي تاج تشكر مي كنم كه حداقل متوجه شدند جوانگرايي من در حال حاضر به تيم ملي كمك مي كند اما در تيم ملي نتيجه مربي اي كه سالم و خوب كار مي كند اين است كه اخراج شود درست مثل قضيه من. با اين حال خواهش مي كنم در مورد تيم ملي از من سئوال نكنيد و انشاءالله در آينده در خصوص تيم ملي حرف هاي خودم را خواهم زد.

سرمربي پرسپوليس درمورد همكلاس شدن با خداداد در كلاس مربيگري A تاكيد كرد: خاطرات زيادي با خداداد دارم. او بازيكن خوبي بود و خوشحالم كه مثل دوران بازيكني ام در كنار خداداد در كلاس مربيگري نشسته ام. اميدوارم از تمام پتانسيل هاي فوتبال ايران استفاده كافي شود.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/1366
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال