نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
13 سال پیش
درخشان: باید تا هفته دوم به پرسپولیس فرصت داد/ ژوزه نیاز به زمان دارد
ارتش سرخ دات کام :
حمید درخشان در گفت وگویی در مورد شرایط پرسپولیس گفت: پرسپولیس در شرایط خوبی به سر می برد. تمرینات بدنسازی را انجام داده و مدتی طول می کشد تا بازیکنان از سنگینی بدنسازی و گرفتگی عضلات خارج شوند. در این مدت باید به تیم کمک کرد تا فشار ها کم شود و بازیکنان بتوانند به شادابی مورد نظر برای شروع کار دست یابند.
وی افزود: تمرینات پرسپولیس روال عادی خود را طی می کند. باید کمی زمان بگذرد تا تیم شرایط خوب خود و انسجام مورد نظر دست یابد. مانوئل ژوزه مدت زیادی نیست که آمده و نیاز به زمان دارد.
عضو کمیته فنی پرسپولیس در مورد دو شکست اخیر پرسپولیس در دیدارهای دوستانه برابر صبا و آلومینیوم هرمزگان عنوان کرد: درست است نگرانی هایی هست اما باید به تیم فرصت داد. پرسپولیس در همه خطوط تغییرات زیادی داشته و بازیکنان باید همدیگر را پیدا کنند و با شرایط بازی یکدیگر آشنا شوند. پیدا کردن ترکیب و چیدن مهره ها که از تیم های متفاوتی آمدند زمان می برد. باید به بازیکنان فرصت داد تا بتوانند از لحاظ روحی و روانی همدیگر را پیدا کنند.
درخشان در پاسخ به این سؤال که چه زمانی طول می کشد تا پرسپولیس به هماهنگی لازم برسد اظهار داشت: فکر می کنم تا هفته دوم باید به تیم فرصت داد و پس از آن می توان در مورد عملکرد تیم صحبت کرد و عیار واقعی را سنجید.
وی در مورد سپرده شدن انتخاب سرپرست به کمیته فنی و معیارهایش برای انتخاب عنوان کرد: در جلسه ای باید روی این موضوع صحبت و فرد مناسبی را برای این سمت انتخاب کنیم. باید یک فرد توانمند به عنوان سرپرست انتخاب شود؛ فردی که به مسائل اجتماعی آشنا باشد، با فدراسیون ارتباط خوبی داشته و بتواند روابط نزدیک و خوبی با بازیکنان برقرار کند. همچنین سرپرست باید فردی از خانواده پرسپولیس باشد.
درخشان در مورد احتمال سرپرست شدن سعید شیرینی گفت: ایشان هم یکی از گزینه های سرپرستی است. چند گزینه دیگر هم وجود دارند. در جلسه کمیته فنی تمامی مسال بررسی می شود و گزینه مناسب سرپرستی اعلام می شود.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
0-2
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : مرتضی منصوریان
-
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : یادگار امام
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
بهترین بازیکن پرسپولیس برابر استقلال خوزستان کدام بازیکن بود؟
برنامه بازی ها
هفته 11 لیگ برتر
جمعه, 07 آذر
| پیکان | - | ملوان | 15:30 | |
| ذوب آهن | - | خیبر خرمآباد | 16:30 | |
| شمس آذر | - | پرسپولیس | 16:30 | |
| استقلال خوزستان | - | گل گهر | 18:00 |
شنبه, 08 آذر
| تراکتور | - | چادرملو | 16:30 | |
| آلومینیوم | - | فجرسپاسی | 16:30 |
یکشنبه, 09 آذر
| استقلال | - | فولاد | 16:15 | |
| مس رفسنجان | - | سپاهان | 17:30 |
یک هشتم جام حذفی
جمعه, 30 آبان
| تراکتور | - | پرسپولیس | 15:15 |
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
|---|---|---|---|---|
| 1 | چادرملو | 10 | 2 | 17 |
| 2 | استقلال | 9 | 6 | 16 |
| 3 | پرسپولیس | 10 | 4 | 15 |
| 4 | سپاهان | 9 | 3 | 15 |
| 5 | ملوان | 9 | 1 | 14 |
| 6 | خیبر خرمآباد | 10 | 0 | 14 |
| 7 | تراکتور | 9 | 7 | 13 |
| 8 | گل گهر | 10 | -2 | 13 |
| 9 | آلومینیوم | 10 | -3 | 13 |
| 10 | فجرسپاسی | 10 | -1 | 11 |
| 11 | فولاد | 10 | -1 | 11 |
| 12 | ذوب آهن | 10 | -2 | 10 |
| 13 | استقلال خوزستان | 10 | -3 | 9 |
| 14 | پیکان | 10 | -4 | 8 |
| 15 | مس رفسنجان | 10 | -5 | 7 |
| 16 | شمس آذر | 10 | -2 | 6 |