ارتش سرخ دات کام

اخبار

درویش: 25 میلیارد تومان پول مفتی اس ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 6 اظهار نظر

-

4 سال پیش

درویش: 25 میلیارد تومان پول مفتی است که باید به رادوشویچ بدهیم

ارتش سرخ دات کام :
درویش: 25 میلیارد تومان پول مفتی است که باید به رادوشویچ بدهیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: 25 میلیارد تومان پول مفتی که باید بدهیم و پول بسیار زیادی است و می‌خواهیم نگذاریم پول بیت‌المال و این باشگاه ضایع شود.

رضا درویش بعد از جلسه با ابراهیم شکوری در مورد مشکلات مالی که او با باشگاه داشت، اظهار داشت:امروز در خدمت شکوری بودیم و گفتند اسنادی دارند که ارایه بدهند تا حسابی که از دوران خودش باز بوده بسته شود. گفتنداز قبل هزینه شده و اسناد در باشگاه نبوده و یا در دسترس نبوده. من از مالی و ذی حساب خواستم که بیایند به ادعای ایشان رسیدگی شوند و اگر سندی هست ارایه شود تا این مشکل کارسازی شود.

وی در مورد اینکه اسنادی که در مورد رادوشوویچ گفته می‌شود قرار است ارائه شود برای دادگاه CAS قابل رسیدگی نیست، گفت:‌ چه کسی این را گفته که دادگاه CAS قبول نمی‌کند ما متن انشاء حکم را از AFC و فیفا خواسته‌ایم و به آنها گفته‌ایم این حکمی که شما دادید مبلغش از حکم اولیه کم‌تر بود اما 866 هزار یورو باز هم زیاد است. وقتی انشاء حکم بیاید مشخص می‌شود چه سرفصل‌هایی از اظهارات ما را قبول نکرده و چه سرفصل‌هایی قبول نشده است. همین امروز با چند تن از بهترین وکلای دنیا که با فیفا و AFC کار می‌کنند صحبت کردم. این وکلا غیر ایرانی هم هستند و تا جایی که بشود از حقوق و منافع ملت‌مان و باشگاه‌مان دفاع کنیم و اگر به خاطر بد تدبیری یا بی‌تدبیری مسئله به اینجا کشیده شده است حداقل دفاع کنیم تا بیشتر از این باشگاه متضرر نشود چون 25 میلیارد تومان پول مفتی که باید بدهیم و پول بسیار زیادی است و می‌خواهیم نگذاریم پول بیت‌المال و این باشگاه ضایع شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه رادوشوویچ مبلغ دریافتی خود را قبول کرده یا نه، گفت: بله، هم صادق محرمی نامه‌ای به ایشان داده‌اند و هم چک‌های باشگاه بیانگر آن است که بابت پولی که به رادوشوویچ داده است همه اینها اسنادش موجود است. باید صبر کنیم تا انشاء حکم بیاید تا بدانیم چه سرفصل‌هایی قبول کرده‌اند و چه سرفصل‌هایی را باید در موردش اعتراض کنیم و اسناد مجددی ارائه دهیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه ظاهراً با درخواست‌های ملی‌پوشانی مانند ترابی و سرلک برای تمدید قرارداد مخالفت شده یا اینکه قرار است مبلغی از طلب ترابی پرداخت شود تا شرایط برای تمدید قرارداد وی مهیا شود، عنوان کرد:‌ بنا شد با آقای گل‌محمدی هماهنگ کنیم تا بازیکنانی که مدنظر ایشان است به باشگاه بیایند و مشکلی در این زمینه نداریم.

درویش در مورد اینکه گل‌محمدی لیستی به باشگاه داده یا نه، گفت:‌ بله، لیست داده شده و در حال پیگیری هستیم.

وی در مورد اینکه از انصاری‌فرد مدیرعامل اسبق باشگاه درخواست کرده‌اید که جلسه‌ای داشته باشید تا در مورد قراردادهای عجیب و غریب بسته شده صحبت شود، اظهار داشت: امروز نامه استوکس هم به باشگاه آمد که باید 86 هزار و 600 دلار هم به این بازیکن پرداخت کنیم و چند روز مهلت داریم. اما اکنون باید با انصاری‌فرد هم بنشینیم و جلسه بگذاریم مگر او می‌تواند حکم فیفا، CAS و AFC را تغییر بدهد چون مرجع تصمیم‌گیر شخص دیگری است. من هم نمی‌‌توانم بگویم چرا این قراردادها بسته شده و ...

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود:‌ پرونده استوکس هم از قبل آمده بود. رادوشوویچ طلبش 80 -90 هزار دلار بیش از این رقم اعلام شده بود که پیگیری کردیم. باز هم این مسئله را پیگیری می‌کنم تا جایی که بتوانیم از حقوق باشگاه و مردم دفاع کنیم تا این پول به تاراج نرود. این پول باشگاه هم پول مردم است. نباید می‌گذاشتند کار به اینجاها کشیده می‌شد. باید مدیریت می کردند و روش دیگری انتخاب می‌شد.

درویش در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که این طلب‌ها و پرونده‌های خارجی دست شما را برای پرداخت به بازیکنان بسته است و آیا پرداختی جدیدی به بازیکنان خواهید داشت یا نه، گفت: بله ان‌شاءالله ظرف چند روز آینده پرداخت خواهیم داشت.

وی در مورد اینکه این پرونده‌ها و طلب‌های خارجی کار باشگاه پرسپولیس را برای دریافت مجوز حرفه‌ای سخت نمی‌کند، عنوان کرد: همین‌ها باعث به تعویق افتادن صدور پروانه حرفه‌ای شد. البته طلب رادو بعداً اضافه شد و این پرونده مهلت دارد که ربطی به حرفه‌ای سازی ندارد ولی طلب‌های دیگران مثل طلب باشگاه بلژیکی که به پرسپولیس تحمیل شد. یک قسط آن باشگاه بلژیکی را داده‌ایم یک قسط دیگرش را همین‌ روزها می‌دهیم یا همین قرارداد استوکس و شبیه آن و قراردادهای داخلی دیگری هم داریم که برنامه‌ریزی کرده‌ایم با پولی که از فروش سهام می‌آید اگر اجازه پرداختش را به ما بدهند آن را پرداخت می‌کنیم جلسه آن را همین امروز برگزار کردیم و کارگروه خیلی مجربی هم از 2-3 روز پیش مشخص کردیم تا موانع خصوصی‌سازی هم برطرف شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه این پول قرار است چه زمانی به دست باشگاه برسد، گفت: این پول به دست باشگاه رسیده که موانع قانونی آن برای برداشت باید برطرف شود.

درویش در مورد اینکه چه کسی مقصر این قراردادها با بازیکنان و مربیان خارجی است که برخی از آنها حتی خروجی هم برای باشگاه‌ها نداشته‌اند اظهار داشت: این را از کسانی باید بپرسید که این بازیکنان را انتخاب کرده‌اند و بگویید اساس انتخاب این بازیکن‌تان چه بوده است.

وی در مورد اینکه مدیرعامل هم در این انتخابات نقش دارد،؛ گفت: بله، من دیده‌ام مدیرعاملی خودش بازیکن انتخاب می‌کند و قرار داد می‌بندد ولی روال قانونی و اداری آن اینگونه است که مربی بازیکن انتخاب می‌کند شاید امور حقوقی و اداری باشگاه‌ها اشرافی که باید برای بستن قرارداد را داشته باشند، ندارند و باعث بروز چنین مشکلاتی شده‌اند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد بحث آکادمی باشگاه پرسپولیس و اینکه برنامه‌ای برای آوردن محمد پنجعلی دارید، عنوان کرد: ما روی برنامه کار می‌کنیم نه فرد، همه پرسپولیسی هستیم. پرسپولیس پشتوانه غنی از پیشکسوتان مجرب دارد. از همه برنامه خواسته‌ایم هر برنامه‌ای که مورد رضایت هیأت مدیره قرار بگیرد انتخاب می‌شود همه برنامه‌ها در هیأت مدیره مطرح می‌شود و برنامه‌ای که بیشتر مورد قبول واقع شود انتخاب خواهد شد.

درویش در مورد اینکه جلسه با شکوری بالاخره به کجا کشیده شد،‌گفت: ابتدای صحبت‌هایم این مسئله را گفتم اما شما یک بار از اول می‌پرسید یک بار از آخر، قرار شد با ذی‌حساب و معاونت اداری مالی صحبت کنم و اسناد ارائه شود.

وی در مورد اینکه آیا اسناد شکوری یکبار از سوی ذی‌حسابی باشگاه رد شده گفت: خیر، چنین چیزی نبود اسنادی ارائه نشده است. گفتم اسنادی که آقای شکوری می‌گوید به ما نرسیده است. برای ذی‌حساب فرقی نمی‌کند او اسناد می‌خواهد تا تکلیف حساب‌ها روشن شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس در مورد اینکه باشگاه بارها از گل‌محمدی حمایت کرده و فارغ از هر نتیجه‌ای که در این فصل بگیرد آیا ایشان در فصل آینده سرمربی پرسپولیس خواهد بود با خیر، گفت: نتیجه دست مربی نیست نتیجه فرایندی دارد، مربی، بازیکن، باشگاه و همه باید دست به دست هم بدهند تا نتیجه‌ای رقم بزنند. نتایج هم به جز یکی دو بازی که شایستگی آنچه که استحقاقش را داشتیم نرسیدیم، نتایج خوبی بود. از این به بعد هم یقین بدانید نتایج خیلی خوبی می‌گیریم با وجود مصدومیت‌هایی که وجود داشت.

درویش در مورد اینکه طلب بیرانوند پرداخت شده گفت: بله طلب ایشان خیلی وقت است پرداخت شده است.

وی در مورد اینکه بیرانوند در فهرست گل‌محمدی هست یا نه، گفت:‌ ایشان مال پرسپولیس است و در لیست پرسپولیس است گل‌محمدی هم با جدایی بیرانوند مخالف نبود که حالا بگوید بیاید قرار شد از روز اول ایشان بمانند همان آنهایی که پرسپولیسی هستند برمی‌گردند و به پرسپولیس می‌آیند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد عکس یادگاری که با علیرضا حقیقی گرفته‌ گفت: دیگر از این به بعد قول می‌دهم نه رستوارن بروم نه افطاری بروم و اگر دعوت ‌مان هم کنند به جای دیگری نرویم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/148704
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اکبر بازی

-3

1

4 سال پیش

برادر رادچ حقشه سه چهار سال تو پرسپولیس بوده آم


علیرضا حسین پور

0

3

4 سال پیش

پرسپولیس بزرگه انشالله همه چیز درست میشه به امید خدا


اسماعیل‌رجب‌پور

0

1

4 سال پیش

ماشاا....یه‌ سری از دوستان عمدا یا سهوا دوست‌ دارن حاشیه درست کنن و همیشه منتقد و معترض هستن اصلا راحتر وبهتر خدمت دوستان عرض کنم نود ونه درصد اصل وخود حاشیه هستن.دوستانه خدمت اون دسته از بزرگواران معترض که متاسفانه هوادار واقعی پرسپولیس دلاور و از دوستان خود ما هم هستن عرض میکنم اول مساعل رو سبک سنگین کنید وبعبارتی دو دوتا چهارتا کنید تا اگه باز هم صلاح میبینید اعتراض وانتقاد سازنده کنید..چون ما هوادار پرسپولیسیم.با همه هوادارها فرق داریم ما مثل تیم محبوب ما اهل منطق و شخصیتیم. دشمنای ما هم میدونن هم ما وهم تیم محبوب ما پرسپولیس همیشه قهرمان از اونا وتیمشون‌ سر تریم تیمهایی مثل (شعله زرد اصفهانی و نادی ال استق لال عربستانی با مربی گیری فرناز جون و قایم مقام سره پرست اوبنه ای شون.) آره دوستان خوبم وهواداران واقعی فوتبال اونها منتظر لغزش ما ومنتظر این هستن که هوادارهای واقعی منطقی وباشخصتی مثل ما هم به هم بی احترامی کنیم ‌.ولی کور خوندن طفلکی ها آرزو به گور خواهند شد مخلص همه شما دوستان خوب با وجود وبا معرفت و هوادار واقعی


سهیل

0

2

4 سال پیش

پاچه چیو بگیره انصارفرد گری زد که هزاران آدم عاقلم نمیتون باز ش کنن


سهیل

0

5

4 سال پیش

۲۵رادو برده ۲۵انصارفربرده


بابک اعتمادیان

-5

1

4 سال پیش

اگه یه ذره شرف داشتی روز اول پاچه رادو رو نمیگرفتی . درویش خودش دست نشونده سجادی نامرده تا پرسپولیس رو بدهکار کنه تا بخاطر بدهیها پرسپولیس تو حاشیه بمونه

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال