ارتش سرخ دات کام

اخبار

رگ رگی: بازی سختی مقابل پرسپولیس دا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

رگ رگی: بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم

ارتش سرخ دات کام :
رگ رگی: بازی سختی مقابل پرسپولیس داریم
ولید رِگ رگی سرمربی مراکشی تیم فوتبال الدحیل می گوید که به باخت مقابل پرسپولیس فکر نمی کند، چون احتمال شکست این تیم هم وجود دارد.

ولید رِگ رگی سرمربی مراکشی تیم فوتبال الدحیل در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر پرسپولیس اظهار داشت: بعد از شکست در بازی گذشته چاره ای جز پیروزی در این بازی نداریم. می دانیم که پرسپولیس تیم پرقدرتی است. دو پیروزی پیاپی این تیم قدرت آنها را ثابت کرده است، اما ما هیچ چاره ای جز پیروزی نداریم.

وی افزود: البته که ما آماده هستیم و می دانیم که راه دشواری داریم. مهمترین مسئله راهیابی به مرحله بعد است. هنوز همه چیز در گرو نتایجی است که خودمان می توانیم به دست آوریم. هنوز صعود هیچ تیمی مسجل نشده است و ما می دانیم که باید چه کاری انجام دهیم.

سرمربی تیم فوتبال الدحیل خاطرنشان کرد: پیش از آغاز این رقابت ها می دانستیم که چند بازیکن مصدوم داریم و باید خود را با غیبت آنها هماهنگ می کردیم. جای هیچ بهانه ای نیست و من هیچ گاه ذهن خود و بازیکنانم را درگیر این مسائل نمی کنم. اگر کریم بوضیاف و ادمیلسون جونیور از بند آسیب دیدگی رهایی یابند، به ترکیب باز خواهند گشت، اما تا آن زمان من براساس نقشه هایی که در ذهنم دارم، رفتار خواهم کرد.

رِگ رگی که در دیدار قبلی نسبت به عملکرد داور معترض بود و با اخراج بن عطیه نیز اعتراض شدیدی نسبت به داوری کرد، گفت: کار داوران در این دیدارها و هر بازی فوتبالی دشوار است. ما باید به آنها کمک کنیم که بتوانند به بهترین نحو کارشان را انجام دهند، حتی اگر تصمیمات شان علیه ما باشد. این طور به نظر می آمد که پنالتی تصمیم نادرستی بود و اخراج بن عطیه روند بازی را تغییر داد، اما همان گونه که باید با غیبت و محرومیت بازیکنان خودمان را تطبیق دهیم، تیم های حرفه ای باید با تصمیمات تیم داوری هم در بازی خود را مطابقت دهند.

وی همچنین درباره دیدار با پرسپولیس و احتمال شکست مقابل این تیم اظهار داشت: به شکست از پرسپولیس فکر نمی کنم که با باخت به آنها چه کاری باید انجام دهم. همان گونه که احتمال شکست پرسپولیس هم هست و آنها هم به این امر واقف هستند.

سرمربی تیم فوتبال الدحیل درباره قدرت هجومی تیمش با اشاره به رامین رضاییان بازیکن ایرانی اش گفت: عفیف و رامین رضاییان در دو جناح کارشان را خیلی خوب انجام دادند. در صورت بازگشت ادمیلسون جونیور خط حمله ما زهردارتر خواهد شد. باید مراقب دیگر نقاط زمین باشیم تا کنترل بازی را به طور کامل در دست داشته باشیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/133643
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال