ارتش سرخ دات کام

اخبار

زادمهر: نظر برانکو فقط روی یکی از ا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

زادمهر: نظر برانکو فقط روی یکی از اوکراینی ها مثبت است/ یک بازیکن جدید دیگر جذب می کنیم

ارتش سرخ دات کام :
زادمهر: نظر برانکو فقط روی یکی از اوکراینی ها مثبت است/ یک بازیکن جدید دیگر جذب می کنیم
 عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: در نقل وانتقالات نیم فصل یک بازیکن دیگر جذب خواهیم کرد.

محمدرضا زادمهر در گفت وگویی در مورد نشست اخیر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: معمولا هفته ای یک بار و برخی اوقات هفته ای 3 نشست در باشگاه برگزار می کنیم تا به مسائل مختلف مربوط به باشگاه رسیدگی کنیم. در جلسه روز گذشته (شنبه) هم درباره دانشگاه پرسپولیس، بحث های مالیاتی و دیگر مسائل صحبت شد اما عمده ترین بحث مان فنی بود.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان مدنظر برانکو در نیم فصل جذب شدند، تصریح کرد: باشگاه سعی کرده و می کند که همواره در خصوص جذب بازیکن خواسته های کادرفنی را برآورده کند. در واقع هر زمانی سرمربی تیم بازیکنی را بخواهد باشگاه برای جذب او اقدام کرده و مشکلی در این مورد وجود ندارد.

 زادمهر در واکنش به این سوال که آیا پرسپولیس تا پایان زمان نقل وانتقالات نیم فصل بازیکن جدیدی به خدمت خواهد گرفت یا نه، عنوان کرد: با توجه به خواسته برانکو احتمالا یک بازیکن دیگر در پست هافبک دفاعی یا دفاع جذب خواهیم کرد.

وی درباره اینکه تکلیف بازیکنان اوکراینی پرسپولیس که برانکو علاقه ای به حفظ آنها ندارد، چه خواهد شد، گفت: نظر برانکو در مورد مهاجم اوکراینی (پریموف) مثبت است اما در مورد مدافع اوکراینی (پلی یانسکی) خواسته اگر بازیکنی بهتر از او پیدا کردیم، جذب کنیم.

زادمهر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا مسئولان باشگاه پرسپولیس به خواسته برانکو در نظر دارند تیم فصل بعد خود را در همین مقطع ببندند، یادآور شد: به هر حال باشگاه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارد و در این راستا طبیعتا به آینده تیم هم فکر و سعی خواهیم کرد نفرات شایسته را برای آینده تیم جذب کنیم. در این باره خیلی حرفه ای عمل خواهیم کرد و چنانچه بازیکنی را بخواهیم با باشگاه او مذاکره خواهیم کرد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در پایان راجع به پرونده مانوئل ژوزه خاطرنشان کرد: در این مورد باشگاه نماینده های حقوقی خود را به سوئیس فرستاده تا اقدامات لازم را انجام دهند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/86536
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال