نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
14 سال پیش
زنگ خطر بيخ گوش دايى

ارتش سرخ دات کام :
غرور كاذب بلاى جان سرخپوشان
پرسپوليس هم امتياز با استقلال در يك قدمى رسيدن به صدر جدول قرار دارد. سرخپوشان منتظر يك لغزش از سوى تيم هاى ذوب آهن و استقلال هستند تا به نوعى مكانى را كه استحقاق خود مى دانند در جدول به دست بياورند.پرسپوليسى ها اين روزها سرخوش از ۲ پيروزى غرورانگيز در مقابل تيم هاى ذوب آهن و استيل آذين روى ابرها گام برمى دارند.حالا اين امر بر آنها مشتبه شده است كه ديگر هيچ تيمى نمى تواند حريف آنها باشد و اين نوع تفكر مى تواند نگرانيهايى را با خود به همراه داشته باشد.
اين نگرانى در شرايطى براى سرخپوشان تبديل به دغدغه شده است كه حرفهايى كه اين روزها از زبان پرسپوليسى ها خارج مى شود، نوعى غرور در خود نهفته دارد.
عليرضا محمد مدافع ۳ اخطاره سرخپوشان كه در بازى با نفت از همراهى تيمش محروم است، به تازگى اعلام كرده است كه اين پرسپوليس شكست ناپذير است. در جاى ديگرى عليرضا حقيقى دروازه بان اول تيم پرسپوليس گفته است، اگر اين روند را ادامه دهيم بدون شك شكست ناپذير خواهيم شد.
حرفهاى ديگر پرسپوليسى ها هم تفاوت چندانى با حرفهاى عليرضا محمد و حقيقى ندارد. آنها چنان از شكست ناپذيرى تيمشان حرف مى زنند كه گويى ديگر قرار نيست نتيجه اى به جز پيروزى براى آنها عايد شود. طرز نگاه پرسپوليسى ها به ليگ و تيم هاى ليگى نوعى غرور را در خود نهفته دارد. غرورى كه مى تواند آفت اين تيم شود.
پرسپوليسى ها در شرايطى سخن از شكست ناپذيرى و اين حرف ها مى زنند كه بايد اين هفته با نيمى از ياران خود به ديدار تيم نفت تهران با حسين فركى بروند. تيمى كه براى بازى با پرسپوليس، بازيكنانش از انگيزه لازم برخوردارند.
پرسپوليسى ها حالا چنان انتظارات را از خودشان بالا برده اند كه هنوز مشخص نيست كه در مقابل نفت تهران با چه تركيبى مى خواهند به ميدان بروند، چرا كه در حال حاضر نيمى از تيم پرسپوليس يا بنا به دلايلى در تهران حضور ندارد و يا اينكه محروم و مصدوم هستند.
همين مساله نگرانى طرفداران پر تعداد پرسپوليس را باعث شده است. پرسپوليسى ها تا پايان ليگ ۴ بازى ديگر را بايد در مقابل حريفان خود برگزار كنند. آنها در نخستين بازى خود بايد به ديدار نفت تهران بروند، سرخپوشان بعد از آن راهى كرمان خواهند شد تا با تيم صمد مرفاوى يك بازى حساس را برگزار كنند.
سپاهان حريف بعدى پرسپوليسى هاست، حريفى كه حالا همه نگاه ها به آن دوخته شده است.
سرخپوشان در آخرين بازى نيم فصل اول خود در مقابل پيكان قزوين قرار خواهند گرفت، تيمى كه با حميد على دوستى حالا به يك تيم خوب تبديل شده است و حالا اين مساله را در اذهان به وجود مى آورد كه مى تواند به همان تيم مدعى سالهاى نه چندان دور فوتبال شود.
دايى به عنوان سرمربى گرم و سرد چشيده سرخپوشان خوب به اين امر وقوف دارد كه تنها عاملى كه مى تواند جلو پيشرفت اين تيم را بگيرد و باعث نگرانى هايى در ذهن طرفداران اين تيم بشود، غرور كاذب بازيكنان تيمش است. بازيكنانى كه طى روزهاى گذشته بيشتر از اينكه على دايى بخواهد با آنها كار فنى انجام دهد، كارهاى روحى و روانى انجام داده است.
چنين به نظر مى رسد كه اين پرسپوليس را تنها خود همين پرسپوليس مى تواند به زمين بزند و اين چيزى است كه دايى و طرفداران اين تيم به خوبى مى دانند و همين عامل باعث شده تا نگرانى هايى در ذهن آنها ايجاد شود.
اين روزها پرسپوليسى ها بايد در محل تمرين خود اين واژه را به دفعات تكرار كنند. غرور ممنوع و اين واقعيتى است كه به هيچوجه نمى توان آن را كتمان كرد.
على دايى به عنوان يك بازيكن سرد و گرم چشيده فوتبال و يك فوتباليست بين المللى حالا بايد بيشتر از هر زمان ديگرى مراقب تيمش باشد و اجازه ندهد كه در روند رو به رشد سرخپوشان خلل ايجاد شود. او بايد اين ذهنيت را در نزد بازيكنانش تقويت كند كه آنها بازيكنان تيم بزرگى چون پرسپوليس هستند و بايد در حد نام آن تيم هم بازى كنند. غرور و خودخواهى آفت پرسپوليسى ها مى تواند باشد و اين موردى است كه همگان را سخت نگران كرده. نگران از اين بابت كه شايد اين غرور مانعى بر سر راه پيشرفت سرخپوشان باشد.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس


2-0
پرسپولیس
سپاهان
ورزشگاه : آزادی
داور : موعود بنیادیفر


-
مس رفسنجان
پرسپولیس
ورزشگاه : شهدای رفسنجان
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
موافق حضور اسماعیل کارتال در فصل آینده روی نیمکت پرسپولیس هستید؟
برنامه بازی ها
هفته 27 لیگ برتر
چهارشنبه, 27 فروردین
گل گهر | 1 - 1 | استقلال | 18:00 |
پنجشنبه, 28 فروردین
آلومینیوم | 0 - 0 | چادرملو | 17:00 | |
ذوب آهن | 1 - 0 | استقلال خوزستان | 17:00 | |
خیبر خرمآباد | 1 - 0 | نساجی | 17:00 |
جمعه, 29 فروردین
هوادار | 0 - 4 | مس رفسنجان | 17:00 | |
تراکتور | 3 - 0 | ملوان | 17:00 | |
پرسپولیس | 0 - 2 | سپاهان | 18:00 | |
فولاد | - | شمس آذر | 19:30 |
یک هشتم جام حذفی
چهارشنبه, 24 بهمن
سپاهان | 3 - 2 | پرسپولیس | 15:30 |
هفته 8 لیگ نخبگان آسیا
دوشنبه, 29 بهمن
پاختاکور | 2 - 1 | السد قطر | 17:30 | |
پرسپولیس | 0 - 0 | النصر عربستان | 19:30 | |
الشرطه عراق | 1 - 0 | العین امارات | 19:30 | |
الاهلی عربستان | 4 - 2 | الغرافه قطر | 21:30 |
سهشنبه, 30 بهمن
الریان قطر | - | استقلال | 19:30 | |
الوصل امارات | - | الهلال | 19:30 |
هفته 1 سوپر جام
جمعه, 28 دی
سپاهان | 1 - 0 | پرسپولیس | 15:00 |
جدول مسابقات
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | تراکتور | 26 | 31 | 58 |
2 | سپاهان | 27 | 26 | 56 |
3 | پرسپولیس | 27 | 16 | 51 |
4 | فولاد | 25 | 5 | 45 |
5 | گل گهر | 27 | 4 | 38 |
6 | ذوب آهن | 27 | 1 | 37 |
7 | ملوان | 27 | 0 | 36 |
8 | چادرملو | 27 | -5 | 32 |
9 | آلومینیوم | 27 | 1 | 31 |
10 | خیبر خرمآباد | 27 | -6 | 31 |
11 | استقلال | 26 | -5 | 29 |
12 | استقلال خوزستان | 27 | -9 | 29 |
13 | مس رفسنجان | 27 | -9 | 27 |
14 | شمس آذر | 26 | -12 | 25 |
15 | نساجی | 27 | -10 | 21 |
16 | هوادار | 26 | -28 | 21 |
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | الاهلی عربستان | 8 | 13 | 22 |
2 | الهلال | 7 | 17 | 19 |
3 | النصر عربستان | 7 | 10 | 14 |
4 | السد قطر | 8 | 1 | 12 |
5 | الوصل امارات | 7 | -2 | 11 |
6 | الریان قطر | 6 | -1 | 8 |
7 | پاختاکور | 8 | -2 | 7 |
8 | پرسپولیس | 8 | -4 | 7 |
9 | الغرافه قطر | 8 | -8 | 7 |
10 | استقلال | 7 | -3 | 6 |
11 | الشرطه عراق | 8 | -11 | 6 |
12 | العین امارات | 8 | -10 | 2 |