ارتش سرخ دات کام

اخبار

سرلک: برای خروج از فشار روانی به یک ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

سرلک: برای خروج از فشار روانی به یک برد پر گل نیاز داشتیم

ارتش سرخ دات کام :
سرلک: برای خروج از فشار روانی به یک برد پر گل نیاز داشتیم
هافبک پرسپولیس در مورد برتری پر گل مقابل شهر خودرو صحبت کرد.

میلاد سرلک در گفتگویی در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل شهر خودرو و برتری قاطع در این دیدار اظهار داشت: بازی خوبی بود و ما تیم حریف را به خوبی آنالیز کرده بودیم و می دانستیم از کدام نقاط باید به آنها ضربه بزنیم و خدا را شکر هم بازی خوبی انجام دادیم و هم نتیجه خوبی کسب شد. موقعیت های زیاد دیگری هم داشتیم که اگر در استفاده از آنها دقت می کردیم با اختلاف گل بیشتری به برتری می رسیدیم.

وی افزود: پس از دو تساوی و دو برد خفیف نیاز به یک پیروزی این چنینی داشتیم تا کمی از لحاظ روحی شرایط بهتری پیدا کنیم و از زیر فشار روانی خارج شویم و خوشحالم این اتفاق افتاد و امیدوارم این برد مقدمه بردهای خوب هفته بعد باشد و بتوانیم نتایجی در حد و اندازه نام پرسپولیس کسب کنیم.

هافبک پرسپولیس در مورد گلزنی خودش در این بازی گفت: این زحمت بچه ها بود که فرصتش در اختیار من قرار گرفت تا آن را تبدیل به گل کنم و خوشحالم که از این فرصت به خوبی استفاده کردم ولی بیشترین خوشحالی من به خاطر برد پرسپولیس است نه گلزنی خودم و اگر بازی را نبرده بودیم این گلزنی به من نمی چسبید.

سرلک در مورد تکلی که روی پای بازیکن شهر خودرو رفت و خیلی ها معتقد بودند این خطا کارت قرمز داشت هم توضیح داد:  همانطور که بعد از بازی گفتم آن تکل به شدتی نبود که کارت قرمز داشته باشد و نهایتاً یک کارت زرد داشت. به هر حال اگر اشتباه داوری هم وجود داشته باشد ما هم خیلی جاها از داوری ضربه می خوریم و این مسائل به هر حال در فوتبال اجتناب ناپذیر است.

وی در مورد دیدار بعدی تیمش هم گفت: در لیگ امسال همه بازی ها سخت هستند خصوصاً مقابل ما که همه برای گرفتن تساوی می آیند و بازی فشرده ای انجام می دهند ولی امیدوارم با نتایج خوب راهی فینال لیگ قهرمانان شویم و در بهترین شرایط روحی قرار داشته باشیم.

هافبک پرسپولیس در رابطه با اعتراض به لغو بازی این تیم با سپاهان هم توضیح داد: انتظار ما از سایر تیم ها این است که به بازی مت به چشم یک بازی ملی نگاه کنند و اگر قهرمان شویم افتخارش برای فوتبال ایران است. بعد هم واقعا ما چطور می توانیم در آن تاریخ به مصاف سپاهان برویم؟ اگر این عزیزان خودشان بازی داشتند چنین چیزی را قبول می کردند؟

سرلک در پایان گفت: با همه این تفاسیر امیدوارم با همین روند جلو برویم و نوار پیروزی هایمان تا بعد از بازی فینال آسیا ادامه داشته باشد و دست پر به ایران برگردیم و دل 40 میلیون هوادار را شاد کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/136402
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال