ارتش سرخ دات کام

اخبار

سلطانی فر: مصرانه به دنبال خصوصی سا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

سلطانی فر: مصرانه به دنبال خصوصی سازی هستم

ارتش سرخ دات کام :
سلطانی فر: مصرانه به دنبال خصوصی سازی هستم
 وزیر ورزش و جوانان در جلسه با اعضای هیات مدیره جدید باشگاه استقلال مولفه های خصوصی سازی باشگاه، ثبات و آرامش و پرهیز از حاشیه، تامین منابع مالی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را برای پیشرفت امور باشگاه استقلال مورد توجه و تاکید قرار داد.

مسعود سلطانی فر در جلسه با اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال که صبح امروز برگزار شد، با تقدیر از اعضای پیشین هیات مدیره باشگاه استقلال که بدلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان نتوانستند در مسئولیت های خود باقی بمانند، تلاش های افتخاری مدیرعامل سابق باشگاه، زمانی، قراب و ملکی از اعضای هیات مدیره سابق را ستود و با توجه به مصوبه مجمع امیرحسین فتحی، میرشاد ماجدی، نصرت الله منزوی، خلیل زاده، احمد سعادتمند به عنوان  اعضای جدید هیات مدیره باشگاه استقلال معرفی کرد.

مسعود سلطانی فر از باشگاه های استقلال و پرسپولیس به عنوان سرمایه های ورزش و فوتبال ایران یاد کرد و با اشاره به این مهم که هرگاه وضعیت این دو باشگاه خوب بوده، فوتبال ملی ایران نیز شرایط خوبی داشته است و به  حرکت در مسیر رشد و تعالی بیشتر این دو باشگاه تاکید کرد.

وزیر ورزش و جوانان اعضای هیات مدیره جدید را به عنوان  افراد شناخته شده و کارآمد در عرصه های مدیریتی، اجرایی، ورزشی و اقتصادی نام برد و ابراز امیدواری کرد که هیات مدیره جدید در استمرار فعالیت های سازنده گذشته، قدم های اساسی تر را برای رشد و توسعه باشگاه بردارند و با سامندهی اوضاع باشگاه، فرآیندی همراه با پیروزی و موفقیت داشته باشند.

سلطانی فر فرایند خصوصی سازی باشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: مصرانه در صدد خصوصی سازی و واگذاری باشگاه های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی هستیم  و این فرآیند را به مصلحت ورزش کشور و فوتبال ایران می دانیم و هیات مدیره جدید هم باید در همین راستا حرکت کند.

وزیر ورزش و جوانان، ثبات و آرامش و پرهیز از حاشیه را هم مورد تاکید قرار داد و تاکید کرد: آنچه مسلم است در هیچ عرصه ای، توسعه  با جنجال و حاشیه بوجود نمی آید بنابراین باید فارغ از جنجال ها و حواشی موجود در فوتبال به سمت موفقیت گام برداشت .

سلطانی فر استمرار در ساماندهی امور باشگاه  به عنوان یکی دیگر از مولفه های پیشرفت  را به اعضای هیات مدیره استقلال توصیه کرد و اظهار داشت: یکی از مواردی که در باشگاه های بزرگ از جمله استقلال باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد توجه به فوتبال پایه است بطوریکه با برنامه ریزی باید زمینه بروز و ظهور استعدادهای فوتبالی در این تیم تا آنجا پیش رود که مشکلی بابت جذب بازیکن نداشته باشند و از طرفی بتوانند با پرداختن به فوتبال پایه زمینه پرورش نخبگان فوتبالی را فراهم آورد.

وزیر ورزش و جوانان همچنین تامین منابع مالی و استفاده از ظرفیت های اقتصادی برای درآمدزایی را مورد تاکید جدی قرار داد و اظهار داشت: باشگاه استقلال  از ظرفیت لازم برای درامدزایی برخوردار است که باید با برنامه ریزی در این زمینه اتفاقات خوبی را رقم زنند تا جاییکه از برند استقلال در راستای بهبود وضعیت مالی باشگاه بهره ببرند.

سلطانی فر در بخش دیگری از سخنانش شرایط امروز باشگاه های بزرگ پرسپولیس و استقلال را خوب توصیف کرد و توضیح داد: اکنون این دو باشگاه با توجه به اقداماتی که از دو سال پیش در زمینه  اصلاح ساختار قانونی برای انها انجام شده و مجمع دو باشگاه بصورت قانونی تشکیل شده و برای حل مشکلات بدهی ها و همچنین معظل  بدهی و مالیاتی چاره اندیشی شده است، شرایط خوبی دارند و در سال گذشته نیز هر دو تیم ضمن کسب یک جام برای اولین بار در جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا حضور یافتند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/111219
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال