ارتش سرخ دات کام

اخبار

سلطانی فر: موفقیت سرخابی ها تحت نظا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

سلطانی فر: موفقیت سرخابی ها تحت نظارت بخش خصوصی بیشتر می شود

ارتش سرخ دات کام :
سلطانی فر: موفقیت سرخابی ها تحت نظارت بخش خصوصی بیشتر می شود
 وزیر ورزش و جوانان گفت: با انتخاب یک اسپانسر خوب و جذب آن برای استقلال و پرسپولیس، در 2 سال گذشته 90 درصد بدهی ها را پرداخت کرده ایم.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه از ابتدای خدمتم وعده داده بودم که روند واگذاری دو باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس را تسریع کنم تصریح کرد: در دو سال گذشته برای ساماندهی این دو باشگاه تلاش های ویژه ای انجام داده ایم. در این راستا برای اصلاح ساختار این دو باشگاه به برگزاری منظم مجامع آنها نظارت داشته و مسائل مالی هر دو را شفاف سازی کرده و حسابرسی ها به صورت منظم و منسجم انجام پذیرفته است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به انتخاب یک اسپانسر خوب و جذب آن برای دو باشگاه افزود: در راستای ساماندهی شرایط مالی دو باشگاه، در طول 2 سال گذشته موفق به پرداخت بیش از 90 درصد بدهی های آنها که مربوط به بیش از 10 الی 15 سال گذشته آنها بوده است شدیم و توانستیم با اقداماتی از این دست و کاهش فشار های جانبی بر روی دو باشگاه، آنها را از مسائل حاشیه ای فاصله دهیم.

او با بیان این که چند ماه قبل به هیئت دولت پیشنهاد دادم که پس از طی کردن مراحل قانونی و اخذ مجوز های مربوطه روند واگذاری این دو باشگاه با محوریت سازمان خصوصی سازی و وزارت اموراقتصاد و دارائی با بهترین مدل ممکن انجام پذیرد اعلام کرد: ابتدا موفق به اخذ موافقت دکتر روحانی و سپس معاون اول رئیس جمهور شدم.موضوع به کمیته های تخصصی کمیسیون اقتصادی ارجاع داده شد و در آنجا به تصویب رسید.

وی با اعلام اینکه خوشبختانه پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان برای واگذاری دو باشگاه پرطرفدار پرسپولیس و استقلال در جلسه روز گذشته هیئت دولت به تصویب هیئت وزیران رسید اظهار داشت: از امروز سازمان خصوصی سازی با توجه به ساز و کار های قانونی که موظف است فراهم کند، انجام کار ارزیابی، کارشناسی و بررسی های مختلف را آغاز می کند.

سلطانی فر با ابراز امیدواری نسبت به اینکه هرچه سریع تر واگذاری ها صورت خواهد پذیرفت، خاطرنشان ساخت: در آینده بسیار نزدیک شاهد آن خواهیم بود که موفقیت های فعلی این دو باشگاه، تحت نظارت بخش خصوصی، توسعه خواهد یافت و هر دو باشگاه روند رشد و دستیابی به موفقیت را با جدیت و سرعت هرچه بیشتر دنبال خواهند کرد. رضایتمندی طرفداران عظیم این دو باشگاه مطرح کشور نیز فراهم خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان رشد فوتبال ملی و تقویت تیم ملی فوتبال را در گرو تقویت فوتبال باشگاهی دانست و با یادآوری نتایج درخشانی که تیم ملی فوتبال در جام جهانی 2018 به دست آورد، اظهار داشت: برای آنکه فوتبال ملی کشورمان در سطح قاره کهن صاحب بهترین جایگاه شود باید زیر ساخت های تیم ملی تقویت شود. باشگاه های کشور زیر ساخت های اصلی تیم ملی فوتبال به شمار می آیند که این زیر ساخت ها باید همیشه مورد توجه قرار گیرند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/110029
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال