ارتش سرخ دات کام

اخبار

سهمیه لیگ برتر به جای هشت بازیکن خا ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 7 اظهار نظر

-

1 سال پیش

سهمیه لیگ برتر به جای هشت بازیکن خارجی

ارتش سرخ دات کام :
سهمیه لیگ برتر به جای هشت بازیکن خارجی
باشگاه پرسپولیس در گام جدید نقل و انتقالات، مسیر جدیدی را برای تکمیل لیست خود انتخاب کرده است.

نقل و انتقالات فوتبال ایران اگرچه با وضعیت فعلی کشور با توقف موقت همراه شده اما همچنان بررسی و گمانه‌زنی و مذاکره برای انجام انتقال در بین باشگاه‌ها و بازیکنان ادامه دارد و احتمالا به محض عادی‌شدن شرایط، امضای قرارداد و رونمایی از بازیکنان جدید انجام خواهد شد.

در این بین اما تنها تیمی که شرایطش به سمت تکمیل اسکواد حرکت کرده و فعالیت پررنگی در نقل و انتقالات داشته، تیم پرسپولیس بوده است. تیمی که شش بازیکن لیگ برتری را به خدمت گرفته و مذاکرات با بازیکنان خارجی را هم پیش برده است.

باشگاه پرسپولیس در سهمیه لیگ برتری نام پیام نیازمند، تیوی بیفوما، امین کاظمیان، محمدحسین صادقی، رضا شکاری و مجتبی فخریان را گنجانده و حالا طبق قوانین امکان خرید یک بازیکن دیگر را خواهد داشت.

باشگاه پرسپولیس برنامه داشت تا با خرید سه بازیکن خارجی ترکیب خود را تکمیل کند اما موقعیت جدید پیش آمده برای کشور که فوتبال را نیز تحت تاثیر خود قرار داده، باعث تغییر در سیاست باشگاه سرخپوش تهرانی و رضا درویش شده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال درخواست کرده که سهمیه خرید بازیکن لیگ برتری را افزایش دهند چرا که در شرایط فعلی از یک سو خرید بازیکن خارجی با موانع بیشتری همراه خواهد شد و همچنین به زعم این باشگاه، حفظ ارز در داخل کشور، از اولویت بیشتری برخوردار خواهد بود.

این در حالی است که پیش از این با افزایش سهمیه بازیکن خارجی به ۷+۱ فوتبال ایران به سمت کنترل دستمزد بازیکنان از طریق عرضه بیشتر بازیکن به واسطه سهمیه خارجی حرکت کرده بود اما ممکن است در وضعیت تازه، کشتی‌بان را سیاستی جدید لازم باشد.

به هر حال پرسپولیس که تنها یک سهمیه لیگ برتری دارد، در شرایطی این پیشنهاد را داده که ممکن است بسیاری از این خواسته، اینطور برداشت کنند که بازیکنان موردنظر این تیم پیشنهاد باشگاه را رد کرده‌اند اما مسئولان پرسپولیس مدعی هستند که این اتفاق رخ نداده است.

اگر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با این درخواست موافقت نکنند، نقل و انتقالات پرسپولیس بسیار پیچیده خواهد شد و قرمزها امیدوارند حداقل دو سهمیه لیگ برتری به قوانین اضافه شود.

نکته مهم اینکه درویش همچنین درخواست کرده که بازیکنان زیر ۲۳ ساله جدید مشمول خرید لیگ برتری نشوند تا به این ترتیب باشگاه‌ها به جوانگرایی ترغیب شوند که در صورت پذیرش این پیشنهاد با توجه به وضعیت سنی مجتبی فخریان و محمدحسین صادقی، دو سهمیه به پرسپولیس اضافه خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس هم اکنون در لیست بزرگسالان خود ۲۰ بازیکن دارد و برای خرید جدید بازیکن چند نفر را در فهرست خروج قرار دهد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/165118
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
حسن احمدی

0

0

1 سال پیش

ولی از قدیم گفتن هرچی پول بدی اش میخوری


مهدی م

0

1

1 سال پیش

عثمان اندونگ بازیکن خوبی هست و یک گولسیانی جدید میشه البته با سن و سال خیلی کمتر و جوونتر نسبت به گولسیانی


محرم حسین یعقوبی

0

1

1 سال پیش

به‌ امید موفقیت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران بر دشمنان اسلام


جاوید دلاور

0

2

1 سال پیش

پرسپولیس بزرگ باید یک مدافع قد بلند میانی یار کوب ویک هافبک دفاعی گردن کلفت جذب کند


اکبرخزایی

0

3

1 سال پیش

امیدوارم که این جنگ باپیرو،ی به نفع ایران به پایان برسدتاتیمها باخیالی آسوده بکارخودادامه بدهند


بهزادسلیمانی

0

2

1 سال پیش

باسلام:امیدوارم که هرچه زودتر بازیکن های دیگر بیایند و با پرسپوليس قرارداد ببندد.


بابک اعتمادیان

0

2

1 سال پیش

موقعیت خوبی دست داد تا کمتر پول خرج کنن

بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل تراکتور راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو - تراکتور 19:00
پیکان - استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران - شمس آذر 19:15
آلومینیوم - خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان - گل گهر 19:30
فولاد - استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 3 7 9
2 تراکتور 3 5 9
3 گل گهر 3 4 7
4 آلومینیوم 3 3 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 3 3 5
7 ملوان 3 0 4
8 پیکان 3 -1 4
9 سپاهان 3 -2 3
10 فجرسپاسی 3 1 2
11 خیبر خرم‌آباد 3 -1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 نساجی مازندران 3 -2 1
16 چادرملو 3 -5 1
17 شمس آذر 3 -3 -2
18 استقلال خوزستان 3 -5 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال