ارتش سرخ دات کام

اخبار

سير تا پياز ماجراي آل اشپورت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

سير تا پياز ماجراي آل اشپورت

ارتش سرخ دات کام :
سير تا پياز ماجراي آل اشپورت
درباره چگونگي قرارداد نماينده شرکت آل اشپورت با سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال حرف و حديث هاي زيادي به گوش رسيد که در نوع خود يک جريان منحصر به فرد در فوتبال دنيا بود.

درباره چگونگي قرارداد نماينده شرکت آل اشپورت با سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال حرف و حديث هاي زيادي به گوش رسيد که در نوع خود يک جريان منحصر به فرد در فوتبال دنيا بود. آنچه پيش روي شماست خلاصه اتفاقات متن و حواشي اين ماجراست اگر دوست داريد از سير تا پياز اين قضيه را در ذهن خود مرور کنيد و به يک جمع بندي منطقي برسيد با ما در خواندن اين مطلب همراه شويد.

قصه از کجا شروع شد ...
شروع ماجرا از مصاحبه علي دايي در هفته دوم رقابت ها بود که پرسپوليس پس از پيروزي مقابل تراکتور در اصفهان مجبور به تقسيم امتيازات شد و علي دايي از کيفيت توپ هاي آل اشپورت ايراد گرفت (البته تعدادي از بازيکنان مثل رضا عنايتي حتي فصل قبل هم به اين موضوع معترض بودند ولي اين مصاحبه شروع انتقادات شديدالحن و موضع گيري رسمي عليه اين کمپاني توليد لوازم ورزشي بود)

قلعه نوعي، پشت دايي
در پي انتقاد علي دايي امير قلعه نوعي هفته بعد از دلالي توپ ها و لباس هاي سازمان ليگ گفت و اظهار داشت سرنخ اين قضيه به پول هاي هنگفت مي رسد!

تهديد به شکايت
جعفري نماينده آل اشپورت با موضع گيري رسمي عليه مربيان سرخابي آنها را متهم به حمايت از منافع شخصي خودشان کرد و گفت دايي به عنوان نماينده آديداس تمايل به همکاري با اين برند دارد و امير قلعه نوعي به عنوان شريک تجاري توليدي مجيد از اين برند حمايت مي کند به همين خاطر با توجه به قراردادهاي باشگاه متبوعشان از اين دو تيم رسما شکايت خواهد کرد.

واکنش سازمان ليگ
ادعاي پول هاي هنگفت مسئولان سازمان ليگ را به واکنش واداشت و اعلام کردند اين قرارداد کاملا رايگان است و حتي مبلغ يک ريال دراين معامله رد و بدل نشده که منفعتي داشته باشد. عليپور از قلعه نوعي مدرک خواست. موضوع ورود اين توپ ها از مبادي غيرقانوني و ترانزيت قاچاق آنها دعواي دو طرف را وارد فاز جديدي کرد.

حراست مدرک خواست
حراست فدراسيون با احضار رسمي جعفري از وي مدرک خواست و نماينده آل اشپورت با خبر فقدان اصل کارت سبز اين توپ ها کپي اين مدرک را که حاکي از ورود 1500 توپ از گمرک فرودگاه امام خميني و پرداخت عوارض آن بود را تحويل حميسي داد.
شروع تحقيقات حراست فدراسيون صداي اعتراض تعدادي از مسئولان را بلند کرد که مدعي شدند بين پنجاه تا هشتاد هزار تومان براي دريافت تعدادي از اين توپ ها فاکتور دريافت کرده اند که سازمان ليگ بدون هماهنگي اين پول ها را از مطالبات نقدي آنها کسر کرده است.

جريمه يک ميلياردي
خبر عقد قرارداد جداگانه فدراسيون فوتبال با آل اشپورت و جريمه يک ميليارد توماني براي فسخ اين قرارداد و تمايل به همکاري با برند ديگر در جام جهاني 2014 گوش هاي منتقدان را دوباره تيز کرد.

دراين بلبشو اظهارنظر نماينده آل اشپورت درباره زمين هاي ناهموار فوتبال ايران و سازگاري توپ ها با آن از همان اخباري بود که خاص فوتبال ماست چون نماينده اين شرکت گفت: به توليدکننده اين توپ ها گفته ايم به گونه اي توليد کند که مختص زمين هاي فوتبال پر از پستي و برآمدگي باشد!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/43940
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

ملوان

پرسپولیس

یکشنبه, 19 بهمن
ساعت 16:00

ورزشگاه : سن سیروس انزلی

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

پرسپولیس برابر گل‌گهر به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
9 رضا شکاری 1
10 ایگور سرگیف 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 21 لیگ برتر

جمعه, 24 بهمن

شمس آذر - آلومینیوم 15:00
استقلال خوزستان - فجرسپاسی 16:00

شنبه, 25 بهمن

پیکان - مس رفسنجان 15:00
خیبر خرم‌آباد - ملوان 15:00
استقلال - چادرملو تعویق
تراکتور - فولاد تعویق
گل گهر - پرسپولیس 17:00

یکشنبه, 26 بهمن

ذوب آهن - سپاهان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 20 17 35
2 استقلال 20 11 35
3 سپاهان 20 9 35
4 پرسپولیس 20 7 34
5 گل گهر 20 3 33
6 چادرملو 20 2 29
7 ملوان 20 -7 28
8 فولاد 20 2 25
9 فجرسپاسی 20 0 25
10 خیبر خرم‌آباد 20 -2 23
11 پیکان 20 -4 22
12 آلومینیوم 20 -7 20
13 استقلال خوزستان 20 -6 19
14 شمس آذر 20 -1 18
15 ذوب آهن 20 -7 17
16 مس رفسنجان 20 -17 12

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال