ارتش سرخ دات کام

اخبار

سپاهان - پرسپولیس؛ نبرد ضدتاکتیک و ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

سپاهان - پرسپولیس؛ نبرد ضدتاکتیک و تاکتیک

ارتش سرخ دات کام :
سپاهان - پرسپولیس؛ نبرد ضدتاکتیک و تاکتیک
سپاهان فرصت قهرمانی در لیگ برتر را از دست داد، به این دلیل که یک تیم بود که بهتر از آن ها عمل کرد؛ پرسپولیس. تیمی که این فصل برای سومین بار متوالی قهرمان لیگ برتر شد و پیش از این فصل در آسیا دوم شده بود. نایب قهرمانی در این فصل از بازی ها قابل سرزنش نیست؛ به این دلیل که جام به قهرمان فصل گذشته و تیم دوم آسیا رسید، اما از بخت خوب سپاهان، موقعیت قهرمانی برای این تیم در جام حذفی وجود دارد و از قضا سپاهان برای قهرمان شدن در جام حذفی باید از سد پرسپولیس بگذرد؛ اتفاقی که اگر رخ دهد می تواند قهرمان نشدن سپاهان را در لیگ برتر کمرنگ کند.

سپاهان برای راهیابی به بازی پایانی جام حذفی باید بهتر از پرسپولیس بازی کند. چه در تعداد موقعیت هایی که خلق می کند و چه در استفاده از فرصت ها. در غیر این صورت فرصت برای صعود به بازی پایانی جام حذفی محقق نخواهد شد. پرسپولیس با وجود اینکه در لیگ برتر قهرمان شده و سهمیه حضور در فصل آتی لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورده باز هم برای قهرمانی انگیزه دارد. دبل قهرمانی در فصل پیش رو نکته ای است که مورد اشاره کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس بوده. ضمن اینکه در همه سال های اخیر، سپاهان یک رقیب جدی برای پرسپولیس در مسیر قهرمانی بوده و تیم برانکو شکست برابر سپاهان را حتی در فصلی که قهرمان لیگ برتر شده، برای خود ناکامی می داند.

سپاهان برای عبور از این بازی سخت جدا از نمایش خوب، باید با آرامش فوتبال کند. این نکته ای است که البته در خیلی از بازی های مهم در بازی سپاهان دیده نشد و در مهم ترین بازی ها بیشترین ضربه را به تیم زد؛ و این آرامش از سوی نیمکت به داخل زمین منتقل خواهد شد.

سپاهان - پرسپولیس بازی ضدتاکتیک و تاکتیک است؛ نبرد اندیشه های دفاع و حمله. پیروزی هر دو تیم محتمل است. نکته قابل تأمل اینکه هم سپاهان و هم پرسپولیس در ترکیب، بازیکنانی در اختیار دارند که در دقایق غیر قابل پیش بینی، تیم را به گل می رسانند. در ترکیب پرسپولیس سیدجلال حسینی و شجاع خلیل زاده روی ضربات ایستگاهی گاهی گل هایی را به ثمر می رسانند که تیم را به هدف نزدیک می کنند. سپاهان هم در ترکیبش بازیکن خوبی، چون عزت پورقاز دارد که این فصل 6 گل برای تیم به ثمر رسانده است. باید دید در انتها برانکو و پرسپولیس به فینال جام حذفی می روند یا امیر قلعه نویی، ضدفوتبال و حواشی!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/115887
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال