ارتش سرخ دات کام

اخبار

سیدجلال حسینی: دوست ندارم با برزیل ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

13 سال پیش

سیدجلال حسینی: دوست ندارم با برزیل و اسپانیا همگروه شویم/ برای تیم ملی نگرانم!

ارتش سرخ دات کام :
سیدجلال حسینی: دوست ندارم با برزیل و اسپانیا همگروه شویم/ برای تیم ملی نگرانم!
سیدجلال حسینی دوست ندارد تیم ملی در جام جهانی با تیم هایی مثل برزیل، آرژانتین و اسپانیا همگروه شود. او نگران بازی های دوستانه ایران و نحوه آماده سازی پیش از جام جهانی است.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفت وگویی درباره دیدار تیمش برابر تراکتورسازی، وضعیت این تیم در جدول رده بندی، عملکرد خود در خط دفاعی تیم ملی و پرسپولیس و قرعه کشی جام جهانی 2014 صحبت کرد.

* از بازی با تراکتورسازی شروع کنیم که یک سه امتیاز حساس را از دست دادید.
- متاسفانه در دیداری که باید می بردیم باختیم. موقعیت های زیادی داشتیم، اما از آنها استفاده نکردیم. واقعا سه امتیاز حساسی را از دست دادیم. از این به بعد باید خیلی تمرکزمان را بیشتر کنیم و بدانیم که جای اشتباهی وجود ندارد.

* شما چند بار با تیم های مختلف در ورزشگاه یادگار امام (ره) بازی کردید. این بار جو تبریز چطور بود؟
- درست است که تراکتورسازی تیم پرطرفداری است، اما این نباید باعث شود که هوادارانش به بازیکنان حریف توهین کنند، روز جمعه به مسلمان، دهنوی و حاتمی خیلی توهین شد. تراکتورسازی هواداران پرشمار و پرشوری دارد، اما اگر انرژی خود را برای تشویق تیم خودشان بگذارند بهتر است. متاسفانه پرسپولیس به هر شهری می رود با این مسائل روبروست، اما امیدوارم که این اتفاقات کمتر شود. بعضی وقت ها در اثر این شعارها مسائلی پیش می آید که اصلا خوب نیست باید هر چه زودتر دست به دست هم دهیم تا شاهد چنین مواردی نباشیم.

* با یک باخت از صدر جدول به رتبه پنجم سقوط کردید.
- رقابت در بالای جدول خیلی نزدیک است. چند تیم مدعی داریم که هر کدام شانس قهرمانی دارند. شرایط سخت است، اما باید تلاشمان را بیشتر از قبل کنیم. ما مقابل تراکتورسازی می توانستیم پیروز شویم. با این حال هیچ چیز تمام نشده و امیدوارم بازیکنان در بازی های آینده با تلاش و تمرکز بیشتری بازی کنند. بازیکنان ما همه تلاش شان را کردند، اما امیدوارم به این نتیجه برسند که شرایط خیلی سخت است و باید در بازی های آینده کاملا بدون اشتباه ظاهر شویم.

* به نظر می رسد سید جلال حسینی پس از مباحثی که بر سر مشکلات مالی به وجود آمد کمی روحیه اش عوض شده است.
- شک نکنید که مشکلات مالی ما هیچ وقت وارد بازی ما نمی شود. بحث آن مسائل جدا بود و همه چیز تمام شد و رفت. ما صحبت هایمان را انجام داده ایم و دیگر خود باشگاه می داند که این مشکل را حل کند یا نه. تمام بازیکنان هم با انگیزه کامل بازی می کنند و مشکلات مالی ربطی به کار فوتبالی جلال حسینی ندارد. ما همه کار می کنیم تا نتایج خوب بگیریم و امیدوارم هواداران را خوشحال کنیم.

* یکی از مسائلی که کمتر به آن توجه شد این بود که تیم ملی در مقدماتی جام جهانی یکی از بهترین خط دفاع ها را میان همه کشورها داشت.
- دفاع یک کار تیمی است. اگر گلی زده شود همه در آن سهم داشتند و اگر هم گل بخوریم تک تک بازیکنان در آن نقش دارند. زمان دفاع هم همه کمک می کنند و یک کار تیمی انجام می دهیم. کی روش هم در تمرین ها به بهبود ساختار دفاعی خیلی اهمیت می دهد. ضمن این که ما باید بیشتر روی این مساله کار کنیم.

* اما قبول داری که یکی از ارکان موفقیت خط دفاع تیم ملی و پرسپولیس سید جلال حسینی است؟
- هم در تیم ملی و هم در پرسپولیس ساختار دفاعی خوب است و فقط من نیستم. ما در پرسپولیس در حمله و دفاع به همدیگر کمک می کنیم و موقعیت های خوبی نیز به دست می آوریم اما کمتر از آنها استفاده می شود.

* جمعه ی این هفته قرعه کشی جام جهانی 2014 انجام می شود و ایران حریفان خود را می شناسد.
همه می دانیم که در جام جهانی تیم ضعیفی وجود ندارد و همه تیم ها قدرتمند هستند اما چیزی که الان که الان من را نگران کرده این است که بازی های تدارکاتی قوی تا اینجا نداشته ایم. اگر تا امروز حداقل دو بازی تدارکاتی خوب انجام داده بودیم مجک جدی می خوردیم و می دانستیم چه قدر قدرت داریم. این بازی ها برای ما مفید خواهد بود که شرایط خود را برابر تیم های بزرگ بسنجیم.

* خودت دوست داری با چه تیم هایی همگروه شویم؟
من هم مثل خیلی از بازیکنان تیم های دیگر دنیا دوست ندارم در جام جهانی با تیم های مثل برزیل، آرژانیتن و اسپانیا همگروه شویم. اسم قرعه کشی روی آن است و همه چیز بستگی به قرعه ای دارد که روز جمعه برای ایران از گلدان خارج می شود. امیدوارم در گروهی قرار بگیریم که بتوانیم توانایی های فوتبال ایران را نشان دهیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/47348
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال