ارتش سرخ دات کام

اخبار

شافعی: پرسپولیس دیگر نباید امتیاز ا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

شافعی: پرسپولیس دیگر نباید امتیاز از دست بدهد

ارتش سرخ دات کام :
شافعی: پرسپولیس دیگر نباید امتیاز از دست بدهد
 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: سه بازی باقیمانده در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا حکم فینال را برای پرسپولیس دارد و برای صعود از این گروه دیگر نباید امتیاز از دست داد.

محمود شافعی در گفت وگویی، در خصوص برد تیم پرسپولیس مقابل الاهلی عربستان گفت: به نظر من بازی خوبی بود و برانکو به اهدافی که داشت رسید. شاید دو هدف اصلی برانکو برای این بازی این بود که در ابتدا دروازه تیمش بسته بماند و سپس تفاضل گل خود را بالا ببرد که این اتفاق افتاد. به نظر من پرسپولیس نسبت به قبل با تدبیر و احتیاط بیشتری بازی می کند و این مسئله کاملاً مشهود است. البته نباید از این مسئله غافل شد که در بازی با الاهلی چند اشتباه فردی نزدیک بود کار دست پرسپولیس بدهد اما در کل خوشبختانه پرسپولیس گلی نخورد و برنده شد. از طرف دیگر به اعتقاد من پرسپولیس می توانست گل های بیشتری هم بزند اما مهاجمان بی دقت بودند.

وی درباره ساختار دفاعی سرخ پوشان در این بازی هم اظهار داشت: ساختار دفاعی پرسپولیس خوب است اما در برخی از دقایق بین مدافعان فاصله می افتاد که می توانست مشکل ساز شود. در برخی از دقایق بین شجاع خلیل زاده و سیدجلال حسینی فاصله می افتاد و شاید اگر تیم های قدرتمند تری باشند از این موقعیت ها استفاده بهتری ببرند. از طرف دیگر در خط حمله پرسپولیس به سمت تک فوروارد شدن است که این مسئله شاید به هافبک ها فشار بیاورد.

این پیشکسوت پرسپولیس درباره اینکه چقدر برای این تیم شانس صعود از این مرحله را قائل هستید، ادامه داد: الان شرایط جدول به گونه ای است که پرسپولیس دیگر فرصت امتیاز از دست دادن را ندارد. کوچک ترین اشتباه شاید شانس صعود را بگیرد و بازیکنان باید مراقب باشند چرا که حتی شاید حتی تفاضل گل هم باعث شود که یک تیم حذف شود. به اعتقاد من سه بازی باقیمانده این گروه هر کدام حکم فینال را دارد و پرسپولیس باید به هر بازی به چشم یک فینال نگاه کند.

شافعی درباره اینکه فشردگی مسابقات در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس را دچار مشکل می کند یا نه، گفت: به نظر من سازمان لیگ به نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا فشار زیادی وارد می کند اما باید بدانند که موفقیت تیم های ایرانی در آسیا می تواند به رشد فوتبال ایران هم کمک کند.

وی در پاسخ به این سؤال که از نظر شما بهترین بازیکن پرسپولیس در بازی با الاهلی عربستان کدام بازیکن است، ادامه داد: درست است که مهدی ترابی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد اما به نظر من سیدجلال حسینی و شجاع خلیل زاده بهترین بازیکنان زمین بودند هرچند که مهدی ترابی هم به دلیل فوتبال فانتزی که دارد عملکرد خیلی خوبی داشت و بانظر کارشناسان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/113735
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال