ارتش سرخ دات کام

اخبار

شاهرودی: در ماجرای برانکو، مدیر باش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

شاهرودی: در ماجرای برانکو، مدیر باشگاه مقصر است

ارتش سرخ دات کام :
شاهرودی: در ماجرای برانکو، مدیر باشگاه مقصر است
مدیریت و هیات مدیره مقصر بودند چون به هر دلیلی که بود آنها نتوانستند مطالبات برانکو را به موقع پرداخت کنند.

رضا شاهرودی بازيکن سابق پرسپوليس و تيم ملی که چندی قبل از مربيگری تيم اميد کنار کشيد از مجموع اتفاقاتی که منجر به کناره گيری و جدايی برانکو از پرسپوليس شد به شدت ناراحت است.

* بعد از رفتن برانکو، يحيی گل محمدی بهترين گزينه ايرانی برای مربيگری پرسپوليس است؟

من اسمی از مربی ایرانی خاصی نمی آورم اما معتقدم فعلا آقاکریم هست و پرسپولیس باید تا مشخص شدن سرمربی با کریم باقری استارت بزند. الان شروع کار است و پرسپولیس در این مقطع حساس نباید از بقیه تیم ها عقب بیفتد.

*شما مربی ايرانی را ترجيح می دهيد يا خارجی؟
پرسپولیس باید یک مربی در حد برانکو بیاورد. خوشبختانه اسکلت تیم حفظ شده و با حضور یک مربی تراز اول می توان دوباره شاهد روزهای خوبی در پرسپولیس بود.

* مديرعامل و هيات مديره را در جدايی برانکو دخيل می دانيد؟

بله، مدیریت و هیات مدیره مقصر بودند چون به هر دلیلی که بود آنها نتوانستند مطالبات برانکو را به موقع پرداخت کنند. من مدیرعامل تیم را قبول ندارم و معتقدم اعضای هیات مدیره هم باید از نسل جدید پرسپولیس باشند. بازیکنان بزرگ زیادی از نسل خودم در پرسپولیس هستند که می توانند بهترین باشند. نفراتی مانند علی کریمی، مهدوی کیا و... ضمناً مدیرعامل پرسپولیس هم باید فردی مانند آقای عابدینی باشد.

*يکی از اعضای هيات مديره پرسپوليس به شدت از يکی از پيشکسوتان پرسپوليس ايراد گرفته و گفته هر کاری که می توانسته برای پرسپوليس انجام داده.
در ابتدا باید بگویم من مانده ام پول نایب قهرمانی پرسپولیس در آسیا چه شد و کجا رفت؟ همه چیز که به حرف زدن نیست. دوست عزیزی که در هیات مدیره حرف زده هم باید شفاف سازی کند تا مردم و هواداران باور کنند و اگر کمکی هم کرده فقط وظیفه اش را انجام داده و کار شاقی نکرده است.

* صحبت هایی در مورد بازگشت طارمی و رضاييان شنيده می شود، بازگشت آنها به سود پرسپوليس هست؟
هر دو این بازیکنان واقعاً خوب هستند و اگر هواداران آنها را ببخشند حضورشان در پرسپولیس مشکلی نخواهد داشت.

* با نقل و انتقالاتی که باشگاه در نظر دارد، شرايط را برای پرسپوليس فصل آينده چگونه می بينيد؟
من گفتم پرسپولیس مدیری مانند عابدینی می خواهد که در رأس کار قرار بگیرد و برای باشگاه درآمدزایی کند. من با این مدیر کار کردم و عملکردش را بی نظیر می دانم یا مثلا از کسی مانند حسین خبیری که سال ها مشاور باشگاه بود یا در پست های دیگر کار کرده به عنوان مدیرعامل استفاده کنند. در مورد بازیکن باید بگویم اگر امیری بیاید، ترابی حفظ شود که شنیدم می ماند و چند بازیکن جدید هم جذب شوند به هواداران می گویم که پرسپولیس سال بعد هم قهرمان می شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/117029
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال