نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

شاهکار سرخ

شاهکار سرخ
ارتش سرخ دات کام :
پرسپولیس در حالی به مصاف تیم پیکان  باید می رفت که بازیکنانش تنها 2 جلسه تمرین را برگزار کرده بودند. آنها بر خلاف گفته  سر مربی پیکان   نبا تغییرات زیاد  که با  4 بازیکن  مهم غایب حاضر در فینال لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پیکان رفته و مردانی چون بیرانوند و محمد انصاری و احمد نور الهی و  بشار رسن  را در ترکیب نداشته و با ربیع خواه و عالیشاه تازه از مصدومیت برگشته بازی کردند .  

نکته دیگر بازگشت تیم پرسپولیس به رقابتهای داخلی بود. معمولا تیمهائی که یک تور نمنت مهم را از دست می دهند و خصوصا آن که در یک قدمی فتح تور نمنت و در فینال  باشد  بی گمان  دچار افت شدید روحی در بازیهای بعدی خود می شوند.

 پرسپولیس با عدم آمادگی بدنی و روحی خصوصا در نیمه اول شاهکاری را  با پیروزی در مقابل تیم پیکان انجام داد که   می توان  نام شاهکار سرخ به آن داد.

برانکو ایوانکوویچ و یارانش در این بازی و خصوصا در نیمه دوم نشان دادند که چگونه توانسته اند با حفظ روحیه و انسجام تیمی  این گونه موفق بوده و در حالیکه نزدیک به 66 در صد زمان محرومیت را گذرانده اند همچنان  روندی رو به رشد دارند.

گره بازی  برای پرسپولیسی ها زمانی باز شد که  برانکو ایوانکوویچ نسخه تغییر آرایش و ضرب آهنگ را برای تیمش مناسب دانست .

استفاده مجدد از نعمتی در میانه میدان  و دوندگی های مفید تر و پاس های صحیح تر و کارهای گروهی منسجم تر  تیم خصوصا  مصلح و  علیپور  در جناح چپ  و حفظ و برتری توپ در میانه میدان با کامیابی نیا و بازی   متراکم تر به  گونه ای که فاصله خطوط میانی و تهاجمی پرسپولیس  کمتر شده و علیپور و منشا با نزدیکی بیشتر و رفع مشکل نیمه اول یعنی با فاصله بازی کردنشان با یکدیگر توانستند پیروزی را به اردوی سرخ ها بیاورند .  

پیکانی ها در نیمه دوم سعی داشتند که با در اختیار گرفتن فضا و دادن توپ به پرسپولیسی ها به هدف مورد نظرشان یعنی کسب سه امتیاز و رسیدن به رتبه چهارم جدول برسند اما ضریب اشتباهات این تیم  در اواخر نیمه دوم و شاید اعتماد به برتری شکننده ای که داشتند آنها را ناکام گذاشت.

نباید از یاد ببریم که اشتباه دروازه بان پیکان در گل دوم  چون اشتباهی که خط دفاعی پرسپولیس در گلی که خورد از حوادثی بود که در  نتیجه بازی موثر بوده و اصل فوتبال که تا اشتباهی صورت نگیرد گلی به ثمر نمی رسد را تایید کرد.

 موفقیت در سه بازی  بسیار سخت آینده  پرسپولیس با تیمهای تراکتور سازی و ذوب آهن و سپاهان  می تواند بار دیگر تیمی را به اوج ببرد که در سالهای اخیر با مقوله کار تیمی و انسجام و انضباط و درایت کادر فنی اش  علی رغم سو مدیریت  ها حاکم بر فوتبالمان موفق ترین تیم  ایران بوده است  . به انتظار می نشینیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/108798
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان - شمس آذر 16:30
گل گهر - ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو - آلومینیوم 15:30
پرسپولیس - استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی - مس رفسنجان 16:30
فولاد - پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 فجرسپاسی 9 -1 10
11 استقلال خوزستان 9 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 پیکان 9 -3 8
14 ذوب آهن 9 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال