ارتش سرخ دات کام

اخبار

شناسايي 5 بازيكن قليان به دست در رس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

شناسايي 5 بازيكن قليان به دست در رستوران هتل

ارتش سرخ دات کام :
شناسايي 5 بازيكن قليان به دست در رستوران هتل
قليان كشيدن فوتباليست هاي ايراني بحث تازه و جديدي نيست. در واقع طي سال هاي اخير اين پديده آلاينده و دودزا به عمده تفريح اكثر خانواده هاي ايراني بدل شده كه البته ورزشكاران و فوتباليست ها نيز در همين راستا قرار مي گيرند. قطعا آنهايي كه گذرشان زياد به فرحزاد و تفرجگاه هاي اينچنيني مي افتد مطمئنا بارها چهره هاي سرشناس و آشنايي را ديده اند كه در حال استعمال قليان هستند.

فرهنگي غلط و پرايراد كه به نظر اپيدمي شده و در ميان فوتبالي ها در حال گسترش سينه به سينه است. از نسلي به نسل ديگر، از ستاره اي به ستاره هاي ديگر! البته فرق نسل قبلي با تازه كارهاي امروزي در اين بود كه ستاره هاي فوتبال تا چند سال قبل تنها در محافل خصوصي و پاتوق هايي مشخص نسبت به استعمال قليان، اقدام مي كردند و همواره سعي در پنهان كردن اين مقوله از انظار عمومي داشتند، اما به نظر ستاره هاي اين روزهاي فوتبال رويكرد متفاوتي را در دستور كار قرار داده اند و ابايي نيز از ديده شدن در حالت كشيدن قليان توسط سايرين ندارند. حكايت قليان كشيدن بازيكنان تيم زير 22 سال آنهم در اردوي تيم ملي و با پيراهن اين تيم از آن دست اتفاقات عجيب و غريب و غيرقابل هضمي است كه حتي ياغي هاي نامي فوتبال ايران نيز از ارتكاب آن هراسان بوده اند. البته عدم پرداخت فاكتورهاي مربوط به اين تخلف نيز بماند كه البته همان ها سبب شد تا چنين افشاگري در خصوص اين بازيكنان صورت بگيرد. هر چند در برنامه نود نامي از بازيكنان متخلف برده نشد اما برخي نشانه ها و المان ها حكايت مي كند كه دو ستاره سرشناس اين روزهاي ليگ برتر سردمدار اين اتفاق بحث برانگيز در اردوي تيم زير 22 سال بودند. البته واكاوي در برخي اطلاعات و تصاوير آرشيوي از اين دو ستاره فوتبال نشان از علاقه شديد اين دو به محافل اينچنيني دارد.

پاي 5 بازيكن و يك مربي گير است
جالب اينكه بررسي هاي تكميلي نشان مي دهد علاوه بر اين دو بازيكن خاطي مشهدي، سه بازيكن ديگر در اين تفريح ناسالم شركت داشته اند و معلوم نيست چرا ملي پوشاني در اين سطح و جايگاه به سمت و سوي دود مي روند. از همه بدتر اينكه با خبر شديم يك مربي هم كنار بازيكنان اميد و آتيه دار تيم ملي حضور داشته است!
واقعا تاسف بار است كه ملي پوشان ما به جاي انجام تمرين هاي هوازي توانايي و عمر شُش خود را با دود مواد دخاني به خطر مي اندازند!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/48536
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال