ارتش سرخ دات کام

اخبار

شکایت از بیفوما به دادگاه عالی بین ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 11 اظهار نظر

-

8 ساعت پیش

شکایت از بیفوما به دادگاه عالی بین المللی

ارتش سرخ دات کام :
شکایت از بیفوما به دادگاه عالی بین المللی
باشگاه استقلال خوزستان با طرح شکایت در دادگاه عالی ورزش (CAS) به دنبال دریافت مطالبات خود از تیوی بیفوما است؛ پرونده‌ای که به فسخ قرارداد این بازیکن و انتقال او به پرسپولیس بدون هماهنگی با باشگاه خوزستانی مربوط می‌شود.

پرونده انتقال تیوی بیفوما از استقلال خوزستان به پرسپولیس بار دیگر خبرساز شده است. باشگاه استقلال خوزستان که مدعی است این بازیکن در زمان عقد قرارداد با پرسپولیس همچنان تحت قرارداد این باشگاه بوده، حالا برای دریافت مطالبات و پیگیری حقوق خود قصد دارد شکایتی را در دادگاه عالی ورزش مطرح کند.

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان گفت: یکی از محورهای اصلی اعتراض ما، مذاکره و انعقاد قرارداد میان باشگاه پرسپولیس و بازیکنی است که در آن مقطع تحت قرارداد باشگاه استقلال خوزستان قرار داشت؛ بدون آنکه اطلاع، هماهنگی یا مجوز لازم از باشگاه ما اخذ شده باشد. موضوع دیگر، فسخ غیرموجه قرارداد از سوی بازیکن و توقف تعهدات قراردادی او مسئله دیگر ماست.

این صحبت‌ها در حالی مطرح شده که باشگاه استقلال خوزستان حدود ۲ سال پیش از بیفوما به کمیته وضعیت فدراسیون شکایت کرد و برای رسیدگی به این شکایت باید مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به‌حساب فدراسیون واریز می‌شد اما باشگاه استقلال در آن زمان به دلیل مشکل مالی توان پرداخت این مبلغ را برای رسیدگی به پرونده نداشت. در نتیجه پرونده به حال خود رها شد. این اتفاق در زمانی رخ داد که ابوالقاسم‌پور مدیرعامل باشگاه نبود.

اکنون استقلال خوزستان با شکایت از بیفوما به دادگاه عالی ورزش به دنبال احقاق حق است زیرا بیفوما پول قراردادش را از باشگاه استقلال خوزستان با شکایت به فیفا دریافت کرد و بدون اینکه برای این تیم بازی کند در نهایت راهی پرسپولیس شد!

بیفوما در واقع باشگاه استقلال خوزستان را دور زده و حالا مدیران جدید باشگاه به دنبال منافع خود هستند. مدیر حقوقی باشگاه استقلال خوزستان می‌گوید پرسپولیس باید یک میلیون و دویست هزار دلار به آن‌ها بدهد. یکی دیگر از درخواست‌های ما بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی این تیم است.

بااین‌حال طبق پیگیریها در صورت محکومیت بیفوما تنها خود او جریمه خواهد شد و خطری پرسپولیس را تهدید نمی‌کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/170236
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال