ارتش سرخ دات کام

اخبار

طاهرزاده: پس از گل اول شرایط روحی ب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

طاهرزاده: پس از گل اول شرایط روحی بازیکنان به هم ریخت

ارتش سرخ دات کام :
طاهرزاده: پس از گل اول شرایط روحی بازیکنان به هم ریخت
 بهنام طاهرزاده، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد شرایط روحی بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه پس از گل نخست الدحیل قطر به هم ریخت.

بهنام طاهرزاده در گفت وگویی، درباره شکست 2 بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس ایران مقابل الدحیل قطر اظهار داشت: پیش از رسیدن به گل اول احساس می کردم که توپ وارد دروازه می شود. بازیکنان پرسپولیس همان اشتباهی را تکرار کردند که بازیکنان تیم ملی مقابل ژاپن مرتکب شدند. آنها همه منتظر داور ایستادند تا او ضربه دروازه اعلام کند. نمی دانم چه زمانی باید از این اشتباهات درس بگیریم. بچه ها نباید اجازه می دادند که مهاجم الدحیل بچرخد، اما روی عدم تمرکز توپ را برنگرداندند.

وی با بیان اینکه گل نخست الدحیل خلاف جهت جریان بازی به ثمر رسید، تصریح کرد: پرسپولیس تا گل اول، منطقی بازی می کرد و توپ و میدان را در اختیار داشت. پس از دریافت گل اول، شرایط روحی و روانی بازیکنان به هم ریخت و با به ثمر رسیدن گل دوم، شرایط پرسپولیس سخت شد. طبیعی بود که الدحیل برای حفظ نتیجه، بسته بازی کند و پرسپولیس هر چه زد، به درِ بسته خورد. با این وجود پرسپولیس در بازی های آینده نتیجه می گیرد و یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که اعتقاد داشت دروازه بان الدحیل عملکرد بسیار خوبی مقابل شاگردان گل محمدی داشت، با اشاره به تفاوت وضعیت مالی دو باشگاه به تسنیم گفت: الدحیل از لحاظ مالی و سخت افزاری، جزو سه تیم برتر قاره آسیاست و گل هایی که به ثمر رساند، روی حرفه ای گری بازیکنانش بود. آنها از اشتباهات فردی بازیکنان پرسپولیس استفاده کردند و نشان دادند چه تفاوتی با سایر بازیکنان دارند.

طاهرزاده با ابراز امیدواری به موفقیت سرخپوشان در بازی های آتی خاطرنشان کرد: پرسپولیس در دوحه هم بازی خوبی ارائه کرد، اما در گلزنی مشکل داشت. تیم در 20 دقیقه اول دو گل خورد و تمرکزش به هم ریخت و تا به بازی برگردد، نیمه اول را از دست داد. در نیمه مربیان هم بازیکنان الدحیل به صحبت های مربی کارآمد و توانای خود توجه کردند و توانستند برتری خود را حفظ کنند. فکر می کنم پرسپولیس می تواند در ورزشگاه آزادی، این شکست را جبران کند، الدحیل را به راحتی شکست دهد و به مرحله بعدی راه یابد.

تیم فوتبال پرسپولیس , لیگ قهرمانان آسیا , فوتبال ,

وی درباره به زمین آمدن اوساگونا، استوکس و عالیشاه در نیمه دوم بیان کرد: گل محمدی به شرایط تمرین توجه زیادی می کند و کاری به نام بازیکنان ندارد. اگر بازیکنی در تمرین شرایط ایده آلی داشته باشد، از او در زمین استفاده می کند. همان طور که دیدیم عالیشاه در دربی به میدان نرفت، اما در بازی حساس مقابل الدحیل وارد زمین شد. استوکس تنها برابر استقلال بازی کرد که یک شوت منجر به گل داشت و یک ضربه ایستگاهی خطرناک هم زد.

«استوکس در پرسپولیس به روزهای خوب خودش برمی گردد.»، بازیکن پیشین پرسپولیس ضمن بیان این جمله اظهار داشت: ما باید به نظر سرمربی تیم احترام بگذاریم. چون او با مسائلی روبه روست که ما از آن خبر نداریم. استوکس چند فرصت خوب داشت که دروازه بان الدحیل آنها را مهار کرد. اگر یکی از آنها گل می شد، می گفتیم یحیی چه تعویض خوبی کرد.

طاهرزاده در پاسخ به این پرسش که آیا سرخپوشان می توانند در بازی های آینده خود در لیگ قهرمانان آسیا موفق باشند یا خیر، تصریح کرد: دیدار با الدحیل بسیار مهم بود و فکر می کنم تیم های دیگر گروه، پرسپولیس را چندان اذیت نخواهند کرد. با توجه به اینکه تیم در این مسابقه شکست خورده، چیزی برای از دست دادن ندارد و باید در بازی های بعدی پیروز شود. فکر می کنم پرسپولیس در این دیدارها نتایج لازم را می گیرد و به مرحله بعدی صعود می کند، چون هنوز جزو چهار تیم برتر آسیاست.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/126214
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال