ارتش سرخ دات کام

اخبار

طاهرزاده: گل محمدی نشان داد جانشین ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

طاهرزاده: گل محمدی نشان داد جانشین شایسته ای برای برانکو است

ارتش سرخ دات کام :
طاهرزاده: گل محمدی نشان داد جانشین شایسته ای برای برانکو است
 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد یحیی گل محمدی با نتایج اخیر تیمش ثابت کرده می تواند جانشین مطمئنی برای برانکو ایوانکوویچ باشد.

بهنام طاهرزاده در گفت وگویی، درباره برتری یک بر صفر تیم فوتبال پرسپولیس مقابل ماشین سازی تبریز اظهار داشت: بازی به گونه ای پیش می رفت که بوی مساوی می داد، اما پرسپولیس از معدود فرصت های خود پنالتی گرفت و پیروز شد. گل محمدی تیم را خیلی خوب جمع کرد و از آزمونی که داشت، سربلند بیرون آمد .

وی ادامه داد: گل محمدی ثابت کرد می تواند جایگزین شایسته ای برای برانکو ایوانکوویچ باشد و ما می توانیم روی مربیان بزرگی که داریم، سرمایه گذاری و حتی آنها را صادر کنیم. چرا مربیان خارجی بیاوریم که میلیاردها تومان بدهی روی دست ما بگذارند و آبروی ما را پیش فیفا ببرند؟ می توانیم یک سوم پولی را که می خواهیم به مربیانی چون کالدرون بدهیم، به گل محمدی پرداخت کنیم.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس قهرمانی شاگردان گل محمدی را قطعی دانست و گفت: چهارمین قهرمانی متوالی لیگ برتر را به گل محمدی، بازیکنان و هواداران تبریک می گویم. خدا را شکر بازیکنان دیگر استرسی بابت قهرمانی ندارند و بدون هیچ اضطرابی به میدان می روند.

طاهرزاده درخصوص جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس خاطرنشان کرد: بیرانوند چهار قهرمانی با پرسپولیس به دست آورد و دِینش را به پرسپولیس ادا کرد. او در تیم ملی هم عملکرد درخشانی داشت و برای اثبات خودش در فوتبال دنیا، باید به اروپا و تیم های سطح اول جهان برود. پس از علی کریمی، بازیکنی از ایران به عنوان بهترین بازیکن آسیا نرسید و بیرانوند باید آن را برای ایران به ارمغان بیاورد.

وی درباره دروازه بان کروات پرسپولیس گفت: رادوشویچ در دیدارهای اخیر، واکنش های بسیار خوبی داشته و با توجه به اینکه رابطه خوبی با سایر بازیکنان پیدا کرده، می تواند جایگزین بسیار خوبی برای بیرانوند باشد. او رابطه خیلی خوبی با داود فنایی دارد و دروازه بانی مطمئن است. با این حال پرسپولیس باید دروازه بان شش دانگ دیگری هم بیاورد تا در این پُست به مشکل نخورد.

بازیکن پیشین پرسپولیس در مورد مربیگری کریم باقری در تیم ملی با پایان لیگ نوزدهم عنوان کرد: باقری در سال های اخیر نشان داد علاوه بر بازیگری، مربی عالی و بسیار بااخلاقی است و می توان از او به صورت همزمان در تیم ملی و پرسپولیس استفاده کرد. زمانی که تیم دچار حاشیه و درگیری بود، باقری با مدیریت خود توانست حاشیه ها را برطرف کند و نقش پُررنگی در قهرمانی های پرسپولیس دارد. این مربی نزد همه مردم محبوب است و در تیم ملی هم مثمرثمر خواهد بود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/131118
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال