ارتش سرخ دات کام

اخبار

طاهری: آنچه اتفاق افتاد حاصل حمایت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

طاهری: آنچه اتفاق افتاد حاصل حمایت ها، تلاش ها، صبوری و تعصب خانواده بزرگ پرسپولیس بود

ارتش سرخ دات کام :
طاهری: آنچه اتفاق افتاد حاصل حمایت ها، تلاش ها، صبوری و تعصب خانواده بزرگ پرسپولیس بود
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: این پیروزی حاصل صبوری و اتحاد خانواده بزرگ پرسپولیس بود و باور داریم به آغاز دوره جدیدی در این باشگاه تبدیل خواهد شد.

علی اکبر طاهری بعد از پیروزی سرخپوشان برابر فولاد در گفتگویی افزود: قبل از هر چیز باید این پیروزی را به بازیکنان، کادر فنی، هواداران و تمام آنهایی که در این مدت پرسپولیس را باور داشتند و از آن حمایت کردند تبریک  بگویم و از همه این عزیزان تشکر می کنم.

وی ادامه داد: پس از بازی دیدیم که بازیکنان چگونه سجده شکر به جا آوردند. این مساله نشان دهنده فشار روحی عظیمی بود که روی تیم وجود داشت و این فشار هم ناشی از میل بازیکنان برای پیروزی و شاد کردن هواداران بود.
سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: آنچه در طول هفته های گذشته بویژه چند روز اخیر گذشت، تاثیر غیر قابل وصفی روی تیم داشت. هواداران با ارزشی که به تلاش و بازی خوب بازیکنان گذاشته بودند و حمایت خوبی که صورت دادند، انگیزه آنها را صد چندان کردند.

وی افزود: من از این هواداران، کارشناسانی که پرسپولیس را منصفانه قضاوت کردند، حتی آنهایی که با نقدهای دلسوزانه خود راهگشا بودند و بویژه از هواداری که بدون هیچ چشمداشتی شرایط حضور رایگان دیگر هواداران در ورزشگاه و حمایت بیشتر از تیم را فراهم آورد، تشکر و قدردانی می کنم.

طاهری در ادامه صحبت هایش تصریح کرد: آنچه اتفاق افتاد حاصل دلسوزی ها ، حمایت ها، تعصب ها، تلاش ها و صبوری خانواده بزرگ پرسپولیس بود. اگر اتحاد اعضای تیم برای جبران نتیجه نبود، شاید تحت فشارهایی که وجود داشت همه چیز از بین می رفت. آنچه اتفاق افتاد امتحان بزرگ و خوبی بود و من اعتقاد دارم با حفظ اتحاد و افزایش انسجام بین تمام ارکان پرسپولیس، از مدیریت، کادر فنی، بازیکنان گرفته تا هواداران خاص و عام می توانیم آینده درخشانی را در این فصل رقم بزنیم. این بازی شروعی برای روزهای خوب است که در آن شاهد لبخند رضایت هواداران باشیم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا در این مدت با وجود حمایت هایی که از تیم صورت می داد، لحظاتی بود که در خلوت خود به موفقیت تیم شک کند یا نه، گفت: حتی یک لحظه هم نبود که به موفقیت تیم شک کنم. توانایی و پتانسیل موجود در تیم قابل چشم پوشی نبوده و نیست. در تمام این مدت ته دلم قرص و محکم بود که ما این شرایط را پشت سر خواهیم گذاشت و روزهای خوبی را خواهیم دید. البته هنوز اتفاقی نیفتاده است ولی باور دارم دو سه پیروزی کافی است تا این بازیکنان با رهایی از فشارهای روحی و روانی کار بزرگ خود را آغاز کنند. البته برای رسیدن به این هدف قبل از هر چیز وحدت خانواده پرسپولیس تعیین کننده خواهد بود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/70853
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال